reklama
Melll
Mama Julci
aaa..dlaczego Edzia zyczyla Wesolych Swiat? to co do Swiat jej tu nie bedzie :-( czy sa po drodze jakies inne jeszcze swiata??
maniu Edzi do Wszystkich Świętych chodziło
Melll
Mama Julci
Cześć dziewczyny. Melduję się z kawą i ciastem weselnym :-)
Czytam...
jak po weselu Klaudia ??? :-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
jak po weselu Klaudia ??? :-)
Fajnie było, ale jestem nienasycona, hihi. Ja to żeby sie wybawić, to musze szaleć na całego, tak żeby mnie nogi na następny dzień bolały. A tu była orkiestra, która grała 4 piosenki, a potem 40 minut przerwy. A i te piosenki, które grali to bardziej do słuchania niż tańczenia były, więc nie wyszalałam się. Ale za to jedzenie było pyszne!!!!!
Maciuś był grzeczny, choć na początku jak weszliśmy i orkiestra zaczęła grać, to się biedny przestraszył i rozpłakał. Za głośno troszkę dla niego było. Ale potem się przyzwyczaił i tańczył razem z nami.
Rozochociłam się i poszłabym teraz na drugie wesele :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki :-) :-)
czołem pracy!!!!!!
przesylkam caluski i postaram sie zajrzec za chwilek kilka!!!!
czołem pracy!!!!!!
przesylkam caluski i postaram sie zajrzec za chwilek kilka!!!!
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
heloł babule
ja dopiero teraz z kawusią sobie usiadłam
byłam z Weronika na spacerze bo popołudniu u nas wszyscy pala w piecach i jest pełno dymu wiec spacer bez sensu
tak wiec musiałam troche zmienić nasz harmonogram dnia i przełożyc spacerek na rano
teraz moje dziecko próbuje zasnąc a ja mam chwile relaksu
ja dopiero teraz z kawusią sobie usiadłam
byłam z Weronika na spacerze bo popołudniu u nas wszyscy pala w piecach i jest pełno dymu wiec spacer bez sensu
tak wiec musiałam troche zmienić nasz harmonogram dnia i przełożyc spacerek na rano
teraz moje dziecko próbuje zasnąc a ja mam chwile relaksu