reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Hejka , ja nadrabiam
i tak dziekuje Alce za odpowiedz na moje wypasione pytania
Kolczyki Niani i mnie sie bardzo podobaja Swoja droga powodzenia z pieluchami, jestem ogromnie ciekawa jakie beda postepy;-)
Edzi usciski na droge i szybkiego powrotu na forum, ale jednoczesnie jak najdluzszych wakacji!!!!!!
Ewelinko, Weronika ma takie okresy , ze raz spi super a innym razem sie budzi, nie? Ja ostatnio okupuje ksiazke "Jezyk dwulatka" i Tracy pisze, ze dzieci w wieku naszych "chodziaczków" moga okresowo mieć problemy ze spaniem nocnym. Wszystkiemu winny szybki rozwój ruchowy. Trzeba przeczekac. Ty Ewelinko jestes przeciez super wyszkolona jesli chodzi o zachowania swojego dzieciatka, tak, ze mysle, ze to moze byc wlasnie "wina" tego rozwoju
A Weronika super zasnela Moj Alek czesto ma tez takie wypięcia na cały świat
hehe okresowe problemy ze spaniem nocnym powiadasz hehe u nas sa to 16 miesieczne okresowe problemy ze spaniem nocnym
przerywane jedna nocka w miare w calosci przespana( jedna lub dwie pobudki na bank) co jakies trzy cztery miesiace
elfiko
lipcowe mamy ´05
fote spodni plissssssswitam wieczorowa porą
byłam na małych zakupkach
kupiłam sobie spodnie i zestaw LOREAL do twarzy
Joaska
Lipcowe mamy '05
mellciu gratuluje zakupow.........
a ja chyba zrobie sobie tylko pazury, to znaczy doprowadze e do ładu i kłade sie spac...........
strasznie nie chce mi sie wstawac rano!!!!!
a ja chyba zrobie sobie tylko pazury, to znaczy doprowadze e do ładu i kłade sie spac...........
elfiko
lipcowe mamy ´05
to ja tez odpowiem chociaz z opóznieniemHejka , ja nadrabiam
i tak dziekuje Alce za odpowiedz na moje wypasione pytania
1. Weronika tak nie mruga, tzn, nie zauważyłam niczego takiego u niej
ale mysle że to są pozostąłosci z okresu niemowlęcego i mina , jesli jednak sie niepokoisz Marusiu to idz do okulisty , napewno Cie uspokoi
2. nie szczepiłam Weroniki ale myśłe nad tym
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joasiu o której musisz wstac do pracy?mellciu gratuluje zakupow.........
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joasiu o której musisz wstac do pracy?
............5:45.............:--(