reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hejka , ja nadrabiam
i tak dziekuje Alce za odpowiedz na moje wypasione pytania:elvis:

Kolczyki Niani i mnie sie bardzo podobaja:tak: Swoja droga powodzenia z pieluchami, jestem ogromnie ciekawa jakie beda postepy;-)

Edzi usciski na droge i szybkiego powrotu na forum, ale jednoczesnie jak najdluzszych wakacji!!!!!!:tak: :tak: :tak:

Ewelinko, Weronika ma takie okresy , ze raz spi super a innym razem sie budzi, nie? Ja ostatnio okupuje ksiazke "Jezyk dwulatka" i Tracy pisze, ze dzieci w wieku naszych "chodziaczków" moga okresowo mieć problemy ze spaniem nocnym. Wszystkiemu winny szybki rozwój ruchowy. Trzeba przeczekac. Ty Ewelinko jestes przeciez super wyszkolona jesli chodzi o zachowania swojego dzieciatka, tak, ze mysle, ze to moze byc wlasnie "wina" tego rozwoju:dry:

A Weronika super zasnela :laugh2: Moj Alek czesto ma tez takie wypięcia na cały świat:happy:

hehe okresowe problemy ze spaniem nocnym powiadasz hehe u nas sa to 16 miesieczne okresowe problemy ze spaniem nocnym :tak:
przerywane jedna nocka w miare w calosci przespana( jedna lub dwie pobudki na bank) co jakies trzy cztery miesiace :-D

mellciu gratuluje zakupow.........

a ja chyba zrobie sobie tylko pazury, to znaczy doprowadze e do ładu i kłade sie spac...........
strasznie nie chce mi sie wstawac rano!!!!!

Hejka , ja nadrabiam
i tak dziekuje Alce za odpowiedz na moje wypasione pytania:elvis:
to ja tez odpowiem chociaz z opóznieniem
1. Weronika tak nie mruga, tzn, nie zauważyłam niczego takiego u niej
ale mysle że to są pozostąłosci z okresu niemowlęcego i mina , jesli jednak sie niepokoisz Marusiu to idz do okulisty , napewno Cie uspokoi
2. nie szczepiłam Weroniki ale myśłe nad tym :tak:

reklama
Do góry