reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
eeeeeeeeeee

R wstaje o 7,a Kuba kolo 8..............tylko ja taki ranny ptaszek, ale tylko jak ide do prac na dzien.......

dobra zmykam kochane spac, postaram sie odezwac z pracy, chociaz nie obiecuje........zobaczymy :happy::happy::happy::happy:

buziaczki i miłej nocy Wam zycze!!!!!!:elvis::elvis::elvis:

Witam wieczorkiem!

Co do ubrania to my w takiej zimowej kurteczce i jak narazie to bez rękawiczek ale jutro napewno założymy bo u nas diabelnie zimno

Melll mam dla Nati takie same buciki tylko granatowe choć czerwone fajniejsze ale nie było już rozmiaru dla małej

Weronika od wczoraj w zimowej kurtce juz chodzi i buty tez jej dzisiaj zimowe ubrałam na spacer bo o 14stej mielismy tylko 5 stopni
rekawiczki tez mamy i czape juz cieplejsza :tak:

Ale ja mlotek jestem nie umiem na tym nowym forum zdjęć wstawiać
Próbowałam ale mi coś nie wychodzi
Ysiu spróbuj tak:
jak juz załadujesz w imageshack fotke to skopiuj ostatniu adres a potem kliknij w okienku z odpowiedzia na ta ikonke jakby pocztówke przedstawiajaca
wyskoczy Ci okienko i tylko wklej tam adres skopiowany z imageshack i kliknij ok

kobitki ja tez zmykam do wyra
jeszcze tylko w kuchni troszke posprzątam i sie kłade bo jak wiadomo każdej z Was moje dziecko wcale nie uwaza ,że noc jest do spania tylko i wyłacznie :tak:
do jutra z kawusia
nereczka :-D

Rzeczywiscie, strasznie smutne co sie dzieje z tymi nastolatkami:no: :no: Brak mi slow.

Melll Juleczka sliczna na zdjeciu, butki ma bombowe.

Iwon, jesli moja opinia cos pomoze, to powiem, ze ja tez ubieram jesiennie mojego smerfa. Ma kurteczke polakrowa a pod spodem zazwyczaj bluzke z dlugim rekawkiem. czapeczka taka jesienna i spodnie. na rajstopy jeszcze sie nie szarpnęłam:baffled: Butki albo sportowe, albo takie wyzsze jesienne.
Nad rekawiczkami Aniu zastanawialm sie i ja, bo ma zimne po placu zabaw. niestety wiem,z e to by ograniczylo bardzo jego ruchy dlonmi, a palczastych nie mam:eek:

reklama
od razu przepraszam za ich czystosc................hihihihi
moje dziecko zadko na spacerze jezdzi w wozku :dry::dry:

471o0wp.jpg

Asiu a co ty chcesz od czystosci tych butków?????:baffled: :baffled: jak dla mnie czysciutkie, a zdjecie dosc wyrazne mi sie wydaje:tak:

Do góry