reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dzien dobry,
melduje sie:-) z mega przeziebieniem:no: .

Elficzku ciesze sie ze wszystko gra:-)

Maniu - dzieciaczki przeeeeepiekne:-)

My juz kursujemy w kurteczce zimowej - musielismy zakupic bo wyprawa do Zakopca sie szykuje a tam za cieplo nie bedzie.

czesc Kobitki!!!
Aneczko z tego co pamietam to można...ja na początku ciązy z Kuba się przeziębiłam i własnie vit. c brałam...a jak się czujesz ???jak mdłosci odeszły ??? no powiedz czy byłas juz u gina , czy dopiero w 12 tc. idziesz ??

widze ze był temat odchudzania na tapecie...ja się od wczoraj przymusoo odchudziłam 2 kg...wydaj mi sie ze dowała mnie jakas grypa żoładkowa bo jeszcze temperturę miałam i w dalszym ciągu mi mnie w żołądku...
Kredziu, my mamy rękawiczki na "2" palce i na razie przecwiczylismy ich noszenie podczas jazy w wózku i na razie jest ok...
a spanie Kubika w jego pokoju super...pierwsza noc jedna pobudka i na jakies 30minut trafił do mnie na materac (bo jeszcze z nim spie w tym pokoju mysle ze za jakies 2 tygodnie juz nie bedzie potrzeby) no a dzis cala nocka przespana :)...a te moje nerwy to niestety jeszcze pociązowe bo cholernie trudno pogodzic się z tą sytuacją :(

Heyah!

Weronika wygląda przecudnie w avatarze! Po prostu będzie wielkiej urody kobietą :tak:

Równie śliczne jest nowe zdjęcie Alusia. Martusia, pokazuj nam go częściej :tak:

Lila, gratuluję samodyscypliny, tym bardziej, że mnie jej ostatnio brakuje :baffled: Co do kurteczek, mnie bardziej podobał się ten biały, ocieplany płaszczyk-kożuszek :happy:

Mania, dobrze, że to "tylko" wrażliwa skóra. Z alergią są potem zawsze jakieś problemy :no:

AniuSz. nie mam pewnie prawa napisać, że Cię rozumiem i wiem, co czujesz, ale naprawdę staram się i jest mi strasznie przykro, że tak bardzo jeszcze się to na Tobie odbija :-( Nie pozostaje mi nic innego, jak zapewnić Cię, że czas przyniesie ulgę...Dla Ciebie :elvis: :elvis: :elvis:

Iwonko mysle ze każda mama jest w stanie sobie wyobrazic co czuje... i też uważam ze z czasem bedzie lepiej, ... i niby jest
dzieki kochana :-*

reklama
A tymczasem w galerii:

Zdjęcia Julki bardzo żywe i radosne. Jak na amatorkę, kuzynka robi świetne fotki :tak: Podoba mi się zwłaszcza ujęcie pierwsze :-)

Gabi, Gabi, Gabi...To pewne, że złamie niejedno męskie serce. Rośnie nam na forum kolejna piękność. Po mamusi- ślicznie wyglądasz Maniu w czarnym golfiku i okularkach ;-)

Kubuś tym razem wyszedł niezwykle poważnie i dostojnie. Taki uroczy, jesienny bąbel ;-)

Tymik jest coraz ładniejszy...Ma bardzo ładną, wyrazistą oprawę oczu. Fajny facet z niego będzie:tak:

A Weronika, o niej można by napisac poemat...Zabrzmi to głupio, tym bardziej, że piszę o niej same pochlebstwa, ale jak ją widzę, za każdym razem przypomina mi mnie sprzed 25 lat :cool2: Jakaś taka podobna do niej byłam...:elvis:

Do góry