reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Czołem pracy rodacy! hehe jestem,zyje ale nie mam czasu
odgruzowuje moje mieszkanie i jak narazie to małe efekty a wielki ból krzyża
do tego wszystkiego znowu mam @ albo cos podobnego chociaz po zaledwie 15 dniowej przerwie
dzisiaj wieczorkiem wyniki........ wiec musze sie czymś zajac, ide! Dam znac co i jak obiecuje!
odgruzowuje moje mieszkanie i jak narazie to małe efekty a wielki ból krzyża
do tego wszystkiego znowu mam @ albo cos podobnego chociaz po zaledwie 15 dniowej przerwie
dzisiaj wieczorkiem wyniki........ wiec musze sie czymś zajac, ide! Dam znac co i jak obiecuje!
Joaska
Lipcowe mamy '05
klaudia u Nas jest to samo, duzo garow naokolo, najlepiej rzeczy wydawały strasznie głosne dzwieki jak sie je uderza hehehehe
a ja zaraz zabieram sie za szarlotke....................
kate332
lipcowe mamy'05
klaudia u Nas jest to samo, duzo garow naokolo, najlepiej rzeczy wydawały strasznie głosne dzwieki jak sie je uderza hehehehe
o jezu ale bym zjadła kawałek jakiegoś ciacha normalnie mnie skręca, a tu nie wolno nawet powąchać, ehhh co za pech
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
zgadza się zgadza z tymi kołderkami, super sprawa A co do bucików to Michowi strasznie pocą się girki nawet w takich bez ocieplenia :-( No a sztuczne ocieplenie grzeje lepiej od sztucznego i aż się boje co będzie zimą i tak wymysliłam naturalne ocieplenie - a sklep w którym maja buty 100% skóry to ma taaaaaakie ceny że się zaczęłam zastanawiać nad innym
Aleczko mojemu Alkowi tez sie nóżki pocą i zaobserwowałam, ze jak ma fajne bawełniane skarpetki, bez czegokolwiek sztucznego to jest lepiej. Jak sie nagoni duzo po domu to wtedy tez ma bardziej spocone i jak cos przezywa .
A co do butków to moze chociaż takie pól na pół skórkowe? Może takie też robią? Ja mam od rodziców takie jesienne do kostki z Elefantena skórzane z przodem (czubkiem) takim "przeciwdeszczowym" nieprzemakalnym nieskórzanym. Zimówki mam pół na pół skórzane ale to są butki nie nowe. Wiem, zęe dzieci powinny mieć nowe ale trudno
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Jesli chodzi o mieszkanie to ja wiekszoc swojego zycia przezylam na parterze i jestem bardzo zadowolona. Tez piwnica pod nami wiec nei jest tak zimno, choc napewno na gorze cieplej. Bliziutko po schodkach, dziecko nawet jak by mialo nie daj Boze wypasc z balkonu to zawsze to nisko
Wlamania nei bylo u nas nigdy choc do sasiadow w klatce obok sie wlamali. Na IV pietrze nie chcialbym mieszkac bo tam znowu narzekali , ze w upały straaaasznie grzeje ( wtedy u nas bylo super) no i wychodzenie wozek (chyba, ze jest wozkownia lub piwnica). Mysle, ze najlepsza opcja to I lub II pietro. Aaaa i na partezrze z cala penoscia wiecej gości trzeba przyjmowac, na IV czy IIIV pietro raczej nikomu sie nei chce wychodzic;-)
Wlamania nei bylo u nas nigdy choc do sasiadow w klatce obok sie wlamali. Na IV pietrze nie chcialbym mieszkac bo tam znowu narzekali , ze w upały straaaasznie grzeje ( wtedy u nas bylo super) no i wychodzenie wozek (chyba, ze jest wozkownia lub piwnica). Mysle, ze najlepsza opcja to I lub II pietro. Aaaa i na partezrze z cala penoscia wiecej gości trzeba przyjmowac, na IV czy IIIV pietro raczej nikomu sie nei chce wychodzic;-)
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
o jezu ale bym zjadła kawałek jakiegoś ciacha normalnie mnie skręca, a tu nie wolno nawet powąchać, ehhh co za pech
kasiu ja go jesc tez nie bede.........
ostatnio czuje ze mam o pare cm wiecej w pasie...........
wiec ze słodkosciami narazie przystopowałam