reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czołem pracy rodacy! hehe jestem,zyje ale nie mam czasu
odgruzowuje moje mieszkanie i jak narazie to małe efekty a wielki ból krzyża
do tego wszystkiego znowu mam @ albo cos podobnego chociaz po zaledwie 15 dniowej przerwie :-p
dzisiaj wieczorkiem wyniki........ wiec musze sie czymś zajac, ide! Dam znac co i jak :tak: obiecuje!

Robiłam dzisiaj tartę i piekłam ją w piekarniku. W związkuz tym wyciągnęłam wszystkie blaszki jakie mam i mój syn jest w swoim żywiole. Przekłada tymi garami już godzinę :-) Chyba z niego będzie kucharz jakiś.

wiatm po spacerku, u nas nadal piękna pogoda słoneczko i względnie ciepło, ale aż nie chce mi się myśleć że juz od niedzieli dzień będzie krótszy o tej porze będzie dopiero 16:30 i już się będzie ściemniać :no:

klaudia u Nas jest to samo, duzo garow naokolo, najlepiej rzeczy wydawały strasznie głosne dzwieki jak sie je uderza hehehehe

a ja zaraz zabieram sie za szarlotke....................:cool2::cool2:

klaudia u Nas jest to samo, duzo garow naokolo, najlepiej rzeczy wydawały strasznie głosne dzwieki jak sie je uderza hehehehe

a ja zaraz zabieram sie za szarlotke....................:cool2::cool2:

o jezu ale bym zjadła kawałek jakiegoś ciacha normalnie mnie skręca, a tu nie wolno nawet powąchać, ehhh co za pech

:tak: :tak: :tak: zgadza się zgadza z tymi kołderkami, super sprawa :-p A co do bucików to Michowi strasznie pocą się girki nawet w takich bez ocieplenia :-( :no: No a sztuczne ocieplenie grzeje lepiej od sztucznego i aż się boje co będzie zimą :szok: i tak wymysliłam naturalne ocieplenie - a sklep w którym maja buty 100% skóry to ma taaaaaakie ceny :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: że się zaczęłam zastanawiać nad innym :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Aleczko mojemu Alkowi tez sie nóżki pocą i zaobserwowałam, ze jak ma fajne bawełniane skarpetki, bez czegokolwiek sztucznego to jest lepiej. Jak sie nagoni duzo po domu to wtedy tez ma bardziej spocone i jak cos przezywa:eek: .

A co do butków to moze chociaż takie pól na pół skórkowe? Może takie też robią? Ja mam od rodziców takie jesienne do kostki z Elefantena skórzane z przodem (czubkiem) takim "przeciwdeszczowym" nieprzemakalnym nieskórzanym. Zimówki mam pół na pół skórzane ale to są butki nie nowe. Wiem, zęe dzieci powinny mieć nowe ale trudno:dry:

Jesli chodzi o mieszkanie to ja wiekszoc swojego zycia przezylam na parterze i jestem bardzo zadowolona. Tez piwnica pod nami wiec nei jest tak zimno, choc napewno na gorze cieplej. Bliziutko po schodkach, dziecko nawet jak by mialo nie daj Boze wypasc z balkonu to zawsze to nisko:baffled:
Wlamania nei bylo u nas nigdy choc do sasiadow w klatce obok sie wlamali. Na IV pietrze nie chcialbym mieszkac bo tam znowu narzekali , ze w upały straaaasznie grzeje ( wtedy u nas bylo super) no i wychodzenie wozek (chyba, ze jest wozkownia lub piwnica). Mysle, ze najlepsza opcja to I lub II pietro. Aaaa i na partezrze z cala penoscia wiecej gości trzeba przyjmowac, na IV czy IIIV pietro raczej nikomu sie nei chce wychodzic;-)

reklama
Do góry