reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
to teraz ja znowu na chwilek wpadam:tak:

maludy spia, mi tez glowa peka...:eek: :baffled: :sick: duzy zaraz wraca z pracy
a w domu .......hm... delikatnie mowiac syf :cool2:

moje dzieci przechodza same siebie:szok: :-D

widzę że nie tylko moje dziecko nie lubi poskładanych zabawek , jak tylko pozbieram je do kosza to krzysiek zaraz pędzi i wyciąga je do ostatniej sztuki, lubi też wyciągać książki z półek, dzisiaj był straszny płacz bo upuścił sobie jakiś słownik na nogę

czy wasze dzieci też tak wrzeszczą jak czegoś chcą albo nie chcą? u nas makabra czasem wydaje mi się ze mi uszy odpadną
a kładą się na znak protestu na podłodze?

hej,
Maniulka kochana, chciałam Ci podziękować za nosidełkową propozycję :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Właśnie świętujemy z łośkiem odbiór naszej nowej szafy :cool2: :cool2: :cool2:
Wyszła całkiem fajnie, już sobie posprzątałam, powiesiłam rzeczy... mmmmmmmmm
w końcu nie ma tej straszącej gości wnęki :-) :-) :-)

Alka zapraszam na "oględziny" po naszym powrocie hihihi

no a teraz śmigam na "nagrane" wcześniej Samo Życie :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

nerrrrrrrrrrrrrrrrrreczka :szok: :szok: :szok: :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

:tak: OJJJJ asiczku narobiłaś ....
chudzino tobie to by chyba nawet cała blaszka nie zaszkodziła :-p

hehehe dobra dobra..........chudzina to ja napewno nie jestem :-):-):-)

niestety nie było czasu na robienie szarlotki, juz nie dałam rady.........
jutro mam jakies szkolenie w robocie o 7 rano wiec za chwileczke sie kłade spac!!!!!

Witam wieczorkie1
Co do mieszkania w bloku to ja całe życie mieszkalam na parterze i jestem zadowolna, zawsze jak nie ma w bloku wodu to u mnie jest, nie trzeba jeździć windą, mamy cieplutko bo na dole piwnica jedyny minus to dzwonienie domofonem pod 2 bo sąsiedzi z pod 1 są walnięci i cały blok o tym wie, trzaskanie windą a co do sąsiadów to też czasami są podobne akcje jak u Was
A teraz z Łosiem kupiliśmy mieszkanie na 2 piętrze w bloku 2 piętrowym i juz niedługo sie przekonamy jak to jest

reklama
A co do nocniczka to ja muszę się znowu pochwalic że my z niego już chyba niedługo zrezygnujemy bo Nati jak jest w domu to chodzi bez pieluchy i trzeba ją pytać czy chcesz siusiu a jak chce to biegnie do nocniczka i łapie sie za pieluche żeby jej ściągnąć - kilka razy sie oczywiście zapomniała i mama i dziecko
Ostatnio kupiłam tą nakładke na sedes i to dopiero się jej podoba

Do góry