reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
to teraz ja znowu na chwilek wpadam:tak:

maludy spia, mi tez glowa peka...:eek: :baffled: :sick: duzy zaraz wraca z pracy
a w domu .......hm... delikatnie mowiac syf :cool2:

moje dzieci przechodza same siebie:szok: :-D

widzę że nie tylko moje dziecko nie lubi poskładanych zabawek , jak tylko pozbieram je do kosza to krzysiek zaraz pędzi i wyciąga je do ostatniej sztuki, lubi też wyciągać książki z półek, dzisiaj był straszny płacz bo upuścił sobie jakiś słownik na nogę

czy wasze dzieci też tak wrzeszczą jak czegoś chcą albo nie chcą? u nas makabra czasem wydaje mi się ze mi uszy odpadną
a kładą się na znak protestu na podłodze?

hej,
Maniulka kochana, chciałam Ci podziękować za nosidełkową propozycję :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Właśnie świętujemy z łośkiem odbiór naszej nowej szafy :cool2: :cool2: :cool2:
Wyszła całkiem fajnie, już sobie posprzątałam, powiesiłam rzeczy... mmmmmmmmm
w końcu nie ma tej straszącej gości wnęki :-) :-) :-)

Alka zapraszam na "oględziny" po naszym powrocie hihihi

no a teraz śmigam na "nagrane" wcześniej Samo Życie :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

nerrrrrrrrrrrrrrrrrreczka :szok: :szok: :szok: :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

:tak: OJJJJ asiczku narobiłaś ....
chudzino tobie to by chyba nawet cała blaszka nie zaszkodziła :-p

hehehe dobra dobra..........chudzina to ja napewno nie jestem :-):-):-)

niestety nie było czasu na robienie szarlotki, juz nie dałam rady.........
jutro mam jakies szkolenie w robocie o 7 rano wiec za chwileczke sie kłade spac!!!!!

Witam wieczorkie1
Co do mieszkania w bloku to ja całe życie mieszkalam na parterze i jestem zadowolna, zawsze jak nie ma w bloku wodu to u mnie jest, nie trzeba jeździć windą, mamy cieplutko bo na dole piwnica jedyny minus to dzwonienie domofonem pod 2 bo sąsiedzi z pod 1 są walnięci i cały blok o tym wie, trzaskanie windą a co do sąsiadów to też czasami są podobne akcje jak u Was
A teraz z Łosiem kupiliśmy mieszkanie na 2 piętrze w bloku 2 piętrowym i juz niedługo sie przekonamy jak to jest

reklama
A co do nocniczka to ja muszę się znowu pochwalic że my z niego już chyba niedługo zrezygnujemy bo Nati jak jest w domu to chodzi bez pieluchy i trzeba ją pytać czy chcesz siusiu a jak chce to biegnie do nocniczka i łapie sie za pieluche żeby jej ściągnąć - kilka razy sie oczywiście zapomniała i mama i dziecko
Ostatnio kupiłam tą nakładke na sedes i to dopiero się jej podoba

Do góry