reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
a Julia gwizdnęła się w głowę i ma zawodowego guza na czole ! Czy powinnam iść z nią do lekrza? czy wystarczy ją obserwować?
jesli jest osowiała, leje sie przez rece, wymiotuje albo płacze to trzeba do lekarza......
albo jesli guz sie powieksza, jesli nie to spoko, poobserwuj ja i powinno byc dobrze!!!!!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
jesli jest osowiała, leje sie przez rece, wymiotuje albo płacze to trzeba do lekarza......
albo jesli guz sie powieksza, jesli nie to spoko, poobserwuj ja i powinno byc dobrze!!!!!
ogląda teletubisie i wsuwa chrupki kukurydziane, ale guz masakra !
no nic będę ją obserwowała, dzieki Asiu
Joaska
Lipcowe mamy '05
edytko postaraj sie wziasc ja na kolana jak oglada bajke i poloz jej na guzie wilgotna szmatke, ale nie zimna bardzo, guz sie zmniejszy dzieki temu......
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
a co sie dzieje z elfikiem??????
hmmmmm.........
no właśnie, co??
Joaska
Lipcowe mamy '05
no właśnie, co??
wysłałam jej smsa ale nie odpisała.......
troche sie martwie......
mania
Fanka BB :)
czolgiem
ciesze sie ze o mnie noe zapomnialyscie ;-)
widze ze Fridza tez sie pojawila Fridziunia co tam u Was?!!
Iwon faktycznie z tymi pudlami to masakra
Edziu co do nosidla to faktycznie jane wyjscie z tym wypozyczeniem a jak bys chcila to ja moge Ci pozyczyc jak juz bede w PL bo mamy ale Gaba jest juz za duza i teraz to musze kupic dla niej i dla Tymula smycz ;-) ale jakby cos daj znac i nie mam sprawy
JOasiu KUbusia ucaluj....biedny z tymi zastrzykami :-(
ciesze sie ze o mnie noe zapomnialyscie ;-)
widze ze Fridza tez sie pojawila Fridziunia co tam u Was?!!
Iwon faktycznie z tymi pudlami to masakra
Edziu co do nosidla to faktycznie jane wyjscie z tym wypozyczeniem a jak bys chcila to ja moge Ci pozyczyc jak juz bede w PL bo mamy ale Gaba jest juz za duza i teraz to musze kupic dla niej i dla Tymula smycz ;-) ale jakby cos daj znac i nie mam sprawy
JOasiu KUbusia ucaluj....biedny z tymi zastrzykami :-(
mania
Fanka BB :)
co do nosnikowych sikaczy to... my nicnik omijamy ale za to do ubikacji robimy kupilismy mala klapke i Gabrychna jak sie jej przypomni wola sisiii i zawstydza Tymcia bo ten ciagle na bakier z tymi przygodamy co prawda pilnuje goscia i latem latal bez majtek i w domu tez chodzi bez i wola ale nie zawsze mu sie to udaje :-(
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
maniula
dostałam wiadomosc od elfika.................co robi????? oczywiscie sprzata hihihih, ogarnia chalupke po remoncie.........
uff
dostałam wiadomosc od elfika.................co robi????? oczywiscie sprzata hihihih, ogarnia chalupke po remoncie.........
uff