reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
a Julia gwizdnęła się w głowę i ma zawodowego guza na czole ! Czy powinnam iść z nią do lekrza? czy wystarczy ją obserwować?

jesli jest osowiała, leje sie przez rece, wymiotuje albo płacze to trzeba do lekarza......
albo jesli guz sie powieksza, jesli nie to spoko, poobserwuj ja i powinno byc dobrze!!!!!

ogląda teletubisie i wsuwa chrupki kukurydziane, ale guz masakra ! :szok:
no nic będę ją obserwowała, dzieki Asiu :elvis:

:elvis: czolgiem

ciesze sie ze o mnie noe zapomnialyscie ;-)

widze ze Fridza tez sie pojawila Fridziunia co tam u Was?!!

Iwon faktycznie z tymi pudlami to masakra :eek:

Edziu co do nosidla to faktycznie jane wyjscie z tym wypozyczeniem a jak bys chcila to ja moge Ci pozyczyc jak juz bede w PL bo mamy ale Gaba jest juz za duza i teraz to musze kupic dla niej i dla Tymula smycz :tak: ;-) ale jakby cos daj znac i nie mam sprawy

JOasiu KUbusia ucaluj....biedny z tymi zastrzykami :elvis: :-(

co do nosnikowych sikaczy to... my nicnik omijamy ale za to do ubikacji robimy :tak: kupilismy mala klapke i Gabrychna jak sie jej przypomni wola sisiii i zawstydza Tymcia bo ten ciagle na bakier z tymi przygodamy :no: co prawda pilnuje goscia i latem latal bez majtek i w domu tez chodzi bez i wola ale nie zawsze mu sie to udaje :-(

reklama
Do góry