reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dasario fajnie tak podrinkować z mężusiem. U nas to raczej wygląda dziwnie. Ja drinkuje przed kompem a mężuś przed kanałem sportowym i tyle ze wspólnego wieczoru.

reklama
DASARIA pisze:
Kredziu a Ty kiedy zamierzasz odwiedzic PL???
no wlasnie asiu nie wiem ??? ale mialam wlasnie pisac ze jak juz przyjade to na bank spotkamy sie z hanti ;D i pewnie jakies zoo we wroclawiu z wami wroclawiankami sie zaliczy albo cosik ;D a kiedy nie wiem mlody chcial teraz jechac bo ma 2 tyg urlopu ale przemyslelismy ze dla tymika by bylo niebardzo......................miesiac temu jechal 900 km i teraz znowu 900 i za 2 tygodnie spowrotem tu 900 wiec oszczedzilismy mu..............zalezy jak mlody bedzie mial jakies wolne moze swieta albo za rok

muszę się pochwalic, że ostatnio zaszalałam i kupiłam nową flanelową pościel do sypialni, bardzo mi się podoba i ... no i tak w zasadzie po co ja to piszę ??? ::)   ::) ::)  :laugh: ;)

DASARIA pisze:
muszę się pochwalic, że ostatnio zaszalałam i kupiłam nową flanelową pościel do sypialni, bardzo mi się podoba i ... no i tak w zasadzie po co ja to piszę ??? ::) ::) ::) :laugh: ;)

>:D >:D >:D >:D :police: :police: :police: :police: O0 O0 O0 No właśnie....po co i tak wiemy oi co chodzi :p :p :p :p :p :p ;D ;D ;D ;) ;)

Joaska pisze:
czesc asiu :)\

zmykan na chwileczke do wanny :)

Asiu nie odbierz mnie zle, a raczej pomysl ale ciekawska :p Ale juz kiedys mnie to zastanowilol jak niektore pisaly rano, ze leca się kapać. Kapiecie się dwa razy dziennie czy tylko rankiem?
Ja się kapie wieczorem i rano to tylko buzia, zęby, no chyba, ze jest gorąc to wtedy w trakcie dnia jeszcze, albo jak mam golic nogi w ciagu dnia ;D W zyciu zdarzylo mi sie moze z 3 razy, ze poszlam spac nieumyta ::) Jakos nie dam rady, nawet ja wstawiona jestm po imprezie to ide do lazienki :D ;) Za to moj los lubi czasem myc sie z rana tylko ::)

Kredzia
nam dzisiaj przyszedł termometr taki do ucha Brauna model IRT 4520. Kosztowal nas 35 wcale (nei malo) funtow. Ciekawe po ile w Polsce sa takowe. Kurcze AgaR ma jakis i pisala ze zadowolona jest, nie wiecie jaki?

Niuńka pisze:
Dasario fajnie tak podrinkować z mężusiem. U nas to raczej wygląda dziwnie. Ja drinkuje przed kompem a mężuś przed kanałem sportowym i tyle ze wspólnego wieczoru.

u nas też czasem tak wygląda drinkowanie,
ale teraz  przeżywamy II MIesiąc miodowy i wszystko robimy razem
hi hi hi  

kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
no wlasnie asiu nie wiem ???  ale mialam wlasnie pisac ze jak juz  przyjade to na bank spotkamy sie z hanti ;D i pewnie jakies zoo we wroclawiu z wami wroclawiankami sie zaliczy albo cosik ;D a kiedy nie wiem mlody chcial teraz jechac bo ma 2 tyg urlopu ale przemyslelismy ze dla tymika by bylo niebardzo......................miesiac temu jechal 900 km i teraz znowu 900 i za 2 tygodnie spowrotem tu 900 wiec oszczedzilismy mu..............zalezy jak mlody bedzie mial jakies wolne moze swieta albo za rok

ja oczywiście piszę sie na takie spotkanko ;D :D

DASARIA pisze:
Niuńka pisze:

u nas też czasem tak wygląda drinkowanie,
ale teraz przeżywamy II MIesiąc miodowy i wszystko robimy razem
hi hi hi

No to tylko pozazdrościć i pogratulować!!!!!

A jeśli chodzi o kąpanko to ja zawsze wieczorem prysznic, i właśnie jak jest gorąco to w cdiągu dnia zdarzy sie jeszcze ze dwa razy zimny prysznic, ale wieczorem to zawsze!! Mój J to wieczorem i rano przed praca szybki prysznic.

DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
no wlasnie asiu nie wiem ??? ale mialam wlasnie pisac ze jak juz przyjade to na bank spotkamy sie z hanti ;D i pewnie jakies zoo we wroclawiu z wami wroclawiankami sie zaliczy albo cosik ;D a kiedy nie wiem mlody chcial teraz jechac bo ma 2 tyg urlopu ale przemyslelismy ze dla tymika by bylo niebardzo......................miesiac temu jechal 900 km i teraz znowu 900 i za 2 tygodnie spowrotem tu 900 wiec oszczedzilismy mu..............zalezy jak mlody bedzie mial jakies wolne moze swieta albo za rok

ja oczywiście piszę sie na takie spotkanko ;D :D
JA TEŻ JA TEŻ!!!!!! ;D ;D ;D ;D

reklama
Martuska pisze:
Joaska pisze:
czesc asiu :)\

zmykan na chwileczke do wanny :)

Asiu nie odbierz mnie zle, a raczej pomysl ale ciekawska :p Ale juz kiedys mnie to zastanowilol jak niektore pisaly rano, ze leca się kapać. Kapiecie się dwa razy dziennie czy tylko rankiem?
Ja się kapie wieczorem i rano to tylko buzia, zęby, no chyba, ze jest gorąc to wtedy w trakcie dnia jeszcze, albo jak mam golic nogi w ciagu dnia ;D W zyciu zdarzylo mi sie moze z 3 razy, ze poszlam spac nieumyta ::) Jakos nie dam rady, nawet ja wstawiona jestm po imprezie to ide do lazienki :D ;) Za to moj los lubi czasem myc sie z rana tylko ::)

ja też ZAWSZE kąpię się wieczorem, w ciągu dnia czasem i zawsze kąpię się przed jakąś imprezką lub jak maja przyjśc goście itp. ale wieczorem mimo to i tak się kapię  ;D

Do góry