reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
wazne zeby sie wszystko udalo a nie tam jakies buuuuuuuuuuuuu
a do mani to ja przyjade tez, jak bedzie juz w Poznaniu, jak mnie oczywiscie zaprosi hehe
a do mani to ja przyjade tez, jak bedzie juz w Poznaniu, jak mnie oczywiscie zaprosi hehe
Joaska
Lipcowe mamy '05
boshhhhhhhh mialam sie pakowac na jutro, wyjezdzamy o 7 rano, wiec trzeba bedzie wstac przed 6
:
:
:
wiecie co ciesze sie strasznie, ze jeszcze zalapie chociaz dwa dni wakacji, zaraz praca bedzie i bede siedziala w domu ( no poza spotkankiem naszym), a tutaj wyjazd sie trafil..............jedziemy do zameczku, tam jest hotel, malowniczo, romantycznie mmmmm
jedzie z nami Rafala siostra i mama, wiec moze wyskoczymy sobie na jakis spacerek z losiekm mmmmmmmmmm
wiecie co ciesze sie strasznie, ze jeszcze zalapie chociaz dwa dni wakacji, zaraz praca bedzie i bede siedziala w domu ( no poza spotkankiem naszym), a tutaj wyjazd sie trafil..............jedziemy do zameczku, tam jest hotel, malowniczo, romantycznie mmmmm
jedzie z nami Rafala siostra i mama, wiec moze wyskoczymy sobie na jakis spacerek z losiekm mmmmmmmmmm
Joaska
Lipcowe mamy '05
DASARIA pisze:no właśnie jak się ubrac???????????
elegancko, sportowo??? ::
musimy to obmówic, bo nie chciałabym wyskoczyc jak Filip z konopii ;D :![]()
![]()
baby luuuzik, dresy, bluzy i takie tam......................ja przynajmniej takie cos biore pod uwage hehe
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
DASARIA pisze:nie mam bluzy, nie mam dresu :![]()
;D
buuuuuuuuuuuuuuuuuu
trza kupic i tyle...................
ja sie chyba zmywam, jeszcze musze spakowac Nas, ogarnac kuchnie, ale mi sie nie chce bleeeee