reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
boshhhhhhhh mialam sie pakowac na jutro, wyjezdzamy o 7 rano, wiec trzeba bedzie wstac przed 6 :) ::) ::) ::)

wiecie co ciesze sie strasznie, ze jeszcze zalapie chociaz dwa dni wakacji, zaraz praca bedzie i bede siedziala w domu ( no poza spotkankiem naszym), a tutaj wyjazd sie trafil..............jedziemy do zameczku, tam jest hotel, malowniczo, romantycznie mmmmm

jedzie z nami Rafala siostra i mama, wiec moze wyskoczymy sobie na jakis spacerek z losiekm mmmmmmmmmm

Dzięki dziewczyny, ja sie bardzo ciesze tym wyjazdem, tylko najgorsze te schizy, że zgine w katastrofie lotniczej - boshe... :p
No a spotkanie tuz tuz- w co ja sie ubiore ::)

no właśnie jak się ubrac???????????

elegancko, sportowo??? ::) ::)

musimy to obmówic, bo nie chciałabym wyskoczyc jak Filip z konopii ;D ::) :p

Tusia głowa do góry,
mój mąż też przed pierwszym lotem miała podobne schizy i za nim wsiadł do samolotu to już był po kilku drinach wypitych o 7 rano na lotnisku już po odprawie ::) :p ;D ;D ;D :D

DASARIA pisze:
no właśnie jak się ubrac???????????

elegancko, sportowo??? ::) ::)

musimy to obmówic, bo nie chciałabym wyskoczyc jak Filip z konopii ;D ::) :p

baby luuuzik, dresy, bluzy i takie tam......................ja przynajmniej takie cos biore pod uwage hehe

reklama
Do góry