reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
mania pisze:DASARIA pisze:Joaska pisze:hej wieczorkiem
czy Wy wiecie ze juz tylko 24 dni do spotkania lipcoweczek???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Wiemy wiemy ;D ;D
ja z zazdroscia patrze na ten suwaczek no i oczywiscie ze zlami w oczach :-[ buuuuuuuu
kochana mam to samo
dasarcio wazne ze sie spotkacie mi by te moje otylosci nawet nie przeszkadzaly momo ze wszystkie wy jestescie laseczki
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
mania pisze:rany Kredzik Ty o tej porze jeszcze na nogach bylas : u mnie 22 oczy mi sie kleja a duzy juz padl na kanapie i chrapie
Martus wiesz co musze Ci napisca ze my lozeczko juz skrecilismy i stoi w garazu bo i tak Gabiszon spi ze mna...Gaba po lewej a Tymul po prawej .....duzy na osobnym materacu bo wstaje skoro swit
ja czasami mam juz dosc takiego spania bo maludy sie strasznie wierca dlatego ostatnio znowu zasypiam z duzym ale i tak rano budze sie z dziecmi i nie pamietam jak i co i kiedy sie przenioslam :
wiem ze juz najwyzszy czas zeby spaly same ale tu juz nam sie nie oplaca kupowac lozeczek osobnych do pazdzeirnika jakos sie wyspimy a juz w pl bedziemy kombinowac :
a swoja droga to ja nie wiem jak to bedzie bo ja strasznie lubie wtulac sie w te male raczeta i czasami mysle ze mam niezle z glowa ale spie spokojniej wiedzac ze sa przy mnie :
Maniusia, no wlasnie u nas lozko za ciasne na 3 osoby, bo Alek neistety robi za kawal chlopa, ajk sie rozlozy z rozkrzyzowanymi raczetami. . ja tez lubie jak spi ze mna, ale wierci sie tak jak Twoje maludy no i spadl nam dwa razy z lozka i ja sie boje, ze teraz jak sie tak nie daj Bog obudzi przede mna to mi spadnei na wpol rozespany. Niby blokujemy troche lozko, no ale poreczy nie ma : No i w ostatecznosci moze spac w srodku, ale wtedy to juz Slawek ma zupelnei przesrane, a przeciez wstaje do pracy (nie skoro swit )
Maniu ja cos przeoczylam, czy wy zjezdzacie do Polski????????????
Aaa no i ja lubie bardzo spac ze Sławkiem i sie przytulic kiedy mam ochotę a Alus to czasem uniemozliwia.
dziaisj zasnal drugi dzien sam w lozeczku, ze mna przy lozeczku. Trwalo to 15 minut, wczoraj chyba z 40. Ale tez wyciagal raczki do mnie na stojaco i tulil sie do mojej glowy, a ja łzy w oczach. jestem przeokromnie zakochana w tym moim Aluniu, az teraz mam lzy wzruszneia w oczach. Sławek bylby chyba wtej chwili zazdrosny normalnie...
kolorowa_kredka
Fan(ka)
DASARIA pisze:nie mam bluzy, nie mam dresu : ;D
buuuuuuuuuuuuuuuuuu
heheheh co asia mowisz ze nie jestes dresiara
acos jeszcze miaalm ..................................ahaa asiu milego wypoczynku no i widze dobre stronki wspolnego wyjazdu z rodzinka R bedziecie sie mogli wyrwac na romantyczny wieczorek jak piszesz ;D fajnie wypocznij zrelaksuj sie itd ;D
a ja wlasnie mojego pytalam czy moge wkleic wam foto (bo tamte to nielegal) a ten nie nie az w koncu a se wklejaj co mnie to obchodzi ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
oki doki ja baby zmykam, do zobaczonka w piatek popoludniu
bede tesknic jak zwykle !!!!buzka!!
bede tesknic jak zwykle !!!!buzka!!
reklama
Joasiu miłego wypoczywania!!
Kobietki współczuję wam tego oduczania od spania z Wami. Ja przyznam że Adaś spał ze mną chyba tylko trzy razy i ja nie wyobrażam sobie inaczej, zreszta on też nie potrafi zasnąć w innym miejscu niż swoje łóźio, więc pod tym względem luz, ale z drugiej strony fajnie jak tak maluch sie w was wtula....
Kobietki współczuję wam tego oduczania od spania z Wami. Ja przyznam że Adaś spał ze mną chyba tylko trzy razy i ja nie wyobrażam sobie inaczej, zreszta on też nie potrafi zasnąć w innym miejscu niż swoje łóźio, więc pod tym względem luz, ale z drugiej strony fajnie jak tak maluch sie w was wtula....