reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja dzis mialam imprezke urodzinowa naszego synka :lol: wlasnie skonczyl roczek :!: zdmuchnol swieczke z moja pomoca i padl (zasnol) na rekach u duzego :lol: a caly dzien wojowal bo zrobilismy mu niespodzianke i caly pokoj udekorowalismy w balonach a on przepada za nimi :lol: hehe rany juz rok :!:
a za rok juz dwujce maluchow wyprawiamy urodziny ale bedzie zabawa!!!!
url=http://www.tickercentral.com]
j.png
[/url]

reklama
Maniu,całuski dla Tymcia z okazji tego roczku! :) Wiesz mój Dorianek ma już prawie 22 miesiące.Jak się małe urodzi to będzie miał 2 lata i 4 miesiące.Sama już nie wiem czy to dobra różnica wieku :?: Pewnie z jednej strony tak,bo mały jest już komunikatywny,umie sam jeść itp.Ale ciekawe jak przyjmnie obecność nowej osóbki-pozatym jest bardzo ruchliwy :shock: :)
Wiesz Maniu moja szwagierka rodziła 2 dzidzie jak jej mała miała 18 miesięcy(to taka różnica mniej więcej jak u was będzie)Mała zniosła to super.Teraz nawet pieluszki podaje.
Damy rade i będzie super :)
Ale przyznam się ,że wertuję nawet stare gazetki i czytam wszystkie artykuły o byciu mamą 2 dzieci, o różnicach wieku i takich tam...

Maniu właśnie Tymcio będzie w wieku wszystko i wszędzie :wink: ale bardzo możliwe, że przez to nie będzie zazdrosny o młodszego szkraba i o czas który maleństwu będziesz poświecała.Nie zaniedbasz ani młodszej pociechy ani starszej,bo one upomną się o swoje :wink: :)

Babeczki,jutro idę do doktorka:)Więc wiecie,dzisiaj usiedzieć znowu nie mogę :lol: Cieszę się i martwię za razem-zresztą same wiecie :wink:

Witam wszystkie przyszle Mamusie! Ja tu u Was dopiero pierwszy raz, ale wszystkie posty odnosnie lipcowych Dzidzi przeczytalam :) Tez jestem szczesliwa ciezarowka :) Termin mam na 7 lipca i troche sie zmartwilam, bo mowicie, ze macie juz brzuszki duze, a u mnie jeszcze prawie nic nie widac :( 3 tygodnie temu bylam na usg i nasza mala Biedroneczka miala juz 6,5 cm, ale na zewnatrz w ogole jej nie widac :( No ale za tydzien ide znowu do kontroli, to moze mnie pani doktor uspokoi :) Pozdrawiam goraca!!

Witaj Klaudio .Nie musisz sie nic przejmowac tym brzuszkiem ze go nie widac.Jeszcze sie go nadzwigasz :D Prawda jest taka ze u jednych widac brzuszek dosc szybko a u innych bardzo pozno.

Ja mam termin na koniec lipca i brzuszek dopiero tak okolo 2 tygodnie temu mi wyskoczyl.Z jednej strony to sie ciesz bo ja sie juz ledwo dopinam w spodnie a i majtki bezszwowe sobie juz kupilam bo inne mi juz robily sie w ''rulonik'' i uciskaly brzusio co wcale mile nie bylo. :D

A jak tam weekendzik wam minal?Bo mi na leniuchowaniu :D

Ale ci Agnieszko zazdroszcze ze do lekarza idziesz....ja musze czekac jeszcze 2 tygodnie :( a nastepne usg to juz wogole nie wiem kiedy bede miala,a chcialabym moja duza dzidzie zobaczyc.......ech.

Buziaczki i pozdroweczka :D

Wszystko bedzie dobrze Klaudio, zobaczysz!!!Nie spostrzezesz sie jak brzuszek Ci urosnie. Ja jutro ide pierwszy raz (16 tyg) do poloznej- tak tu jest w Norwegii. Pierwszy raz mnie ktos zbada w ciazy i uslysze nareszcie bicie malego serduszka.
Trzymajcie kciuki.
Caluje Was wszystkie bardzo mocno!! :p :lol:

Bardzo fajnie, ze nas przybywa. Witam cie Klaudio.
A ja ide po jutrze do lekarza i tez nie moge sie juz doczekac. Moj brzuszek tez jest bardzo maly. Troche mnie martwi, dlatego, ze wydawalo mi sie ze byl wiekszy, a teraz jakos zmalal :( A rano to wogole prawie plaski. Kochane moje mam nadzieje, ze pojutrze uslysze dzidzi serduszko, bo jeszcze mnie nie podlanczali do tego sprzetu i nie slyszalam. Ale ten czas leci - dzisiaj juz pierwszy dzien 15 tygodnia - hurra!!!!.
:D

reklama
Do góry