reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja dzis mialam imprezke urodzinowa naszego synka :lol: wlasnie skonczyl roczek :!: zdmuchnol swieczke z moja pomoca i padl (zasnol) na rekach u duzego :lol: a caly dzien wojowal bo zrobilismy mu niespodzianke i caly pokoj udekorowalismy w balonach a on przepada za nimi :lol: hehe rany juz rok :!:
a za rok juz dwujce maluchow wyprawiamy urodziny ale bedzie zabawa!!!!
url=http://www.tickercentral.com]
j.png
[/url]

reklama
Maniu,całuski dla Tymcia z okazji tego roczku! :) Wiesz mój Dorianek ma już prawie 22 miesiące.Jak się małe urodzi to będzie miał 2 lata i 4 miesiące.Sama już nie wiem czy to dobra różnica wieku :?: Pewnie z jednej strony tak,bo mały jest już komunikatywny,umie sam jeść itp.Ale ciekawe jak przyjmnie obecność nowej osóbki-pozatym jest bardzo ruchliwy :shock: :)
Wiesz Maniu moja szwagierka rodziła 2 dzidzie jak jej mała miała 18 miesięcy(to taka różnica mniej więcej jak u was będzie)Mała zniosła to super.Teraz nawet pieluszki podaje.
Damy rade i będzie super :)
Ale przyznam się ,że wertuję nawet stare gazetki i czytam wszystkie artykuły o byciu mamą 2 dzieci, o różnicach wieku i takich tam...

Maniu właśnie Tymcio będzie w wieku wszystko i wszędzie :wink: ale bardzo możliwe, że przez to nie będzie zazdrosny o młodszego szkraba i o czas który maleństwu będziesz poświecała.Nie zaniedbasz ani młodszej pociechy ani starszej,bo one upomną się o swoje :wink: :)

Babeczki,jutro idę do doktorka:)Więc wiecie,dzisiaj usiedzieć znowu nie mogę :lol: Cieszę się i martwię za razem-zresztą same wiecie :wink:

Witam wszystkie przyszle Mamusie! Ja tu u Was dopiero pierwszy raz, ale wszystkie posty odnosnie lipcowych Dzidzi przeczytalam :) Tez jestem szczesliwa ciezarowka :) Termin mam na 7 lipca i troche sie zmartwilam, bo mowicie, ze macie juz brzuszki duze, a u mnie jeszcze prawie nic nie widac :( 3 tygodnie temu bylam na usg i nasza mala Biedroneczka miala juz 6,5 cm, ale na zewnatrz w ogole jej nie widac :( No ale za tydzien ide znowu do kontroli, to moze mnie pani doktor uspokoi :) Pozdrawiam goraca!!

Witaj Klaudio .Nie musisz sie nic przejmowac tym brzuszkiem ze go nie widac.Jeszcze sie go nadzwigasz :D Prawda jest taka ze u jednych widac brzuszek dosc szybko a u innych bardzo pozno.

Ja mam termin na koniec lipca i brzuszek dopiero tak okolo 2 tygodnie temu mi wyskoczyl.Z jednej strony to sie ciesz bo ja sie juz ledwo dopinam w spodnie a i majtki bezszwowe sobie juz kupilam bo inne mi juz robily sie w ''rulonik'' i uciskaly brzusio co wcale mile nie bylo. :D

A jak tam weekendzik wam minal?Bo mi na leniuchowaniu :D

Ale ci Agnieszko zazdroszcze ze do lekarza idziesz....ja musze czekac jeszcze 2 tygodnie :( a nastepne usg to juz wogole nie wiem kiedy bede miala,a chcialabym moja duza dzidzie zobaczyc.......ech.

Buziaczki i pozdroweczka :D

Wszystko bedzie dobrze Klaudio, zobaczysz!!!Nie spostrzezesz sie jak brzuszek Ci urosnie. Ja jutro ide pierwszy raz (16 tyg) do poloznej- tak tu jest w Norwegii. Pierwszy raz mnie ktos zbada w ciazy i uslysze nareszcie bicie malego serduszka.
Trzymajcie kciuki.
Caluje Was wszystkie bardzo mocno!! :p :lol:

Bardzo fajnie, ze nas przybywa. Witam cie Klaudio.
A ja ide po jutrze do lekarza i tez nie moge sie juz doczekac. Moj brzuszek tez jest bardzo maly. Troche mnie martwi, dlatego, ze wydawalo mi sie ze byl wiekszy, a teraz jakos zmalal :( A rano to wogole prawie plaski. Kochane moje mam nadzieje, ze pojutrze uslysze dzidzi serduszko, bo jeszcze mnie nie podlanczali do tego sprzetu i nie slyszalam. Ale ten czas leci - dzisiaj juz pierwszy dzien 15 tygodnia - hurra!!!!.
:D

reklama
Do góry