reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

Anitko trzymaj się mocno i maluszka oczywiście ;)

ja właśnie wróciłam i padam na twarz, ale bylo super !!! siedzialam w cieniu na pomoście i moczylam sobie nóżki w letnim jeziorku z moją mamulką, fajnie bo tak sie stęsknilam za Nią ;)
poplotkowałyśmy potem objadałam się watą cukrową no i po miłej kolacji ruszyliśmy z meżulkiem do domku

reklama
uuuu kaśka ale mi narobiłaś ochoty na taką watkę cukrowa hmmmm a teraz u nas nigdzie raczej nie ma :((

zmykam już spać do sauny niemalże.
miłych snów i chłodnej nocki

no i zaliczyliśmy tylko nieprzyjemną mała przygodę przed samym domkiem w Poznaniu otarliśmy się o pędzące autko i na piskach staneliśmy w poprzek ulicy, gościu chcial zdążyć na czerwonym śwatełku  :mad:
no i poleciałam do przodu i teraz boli mnie brzuchol i jakiś twardy mi sie zrobil kurcze mam nadzieję że się nic dzidzi nie stało ale kładę się do łożka i jak mnie nie przestanie boleć w ciągu najbliższych dwóch godzin to chyba pojadę do szpitala żeby ktoś mnie tam zbadał  

Kasiu dzidzi napewno nic sie nie stalo jak sie nie walnelas mocno w brzuch, no ale kurde mozna sie zdenerwowac.
a mi zabardzo spalil sie dekolt i ramiona teraz piecze mnie mocno i dostalam na dekolcie poparzenia, jakos w ciazy to bardzo szybko mnie bierze. Wiecej sie nie wystawiam, bo cos szybko bierze.

kaśka k  no nie strasz nas tu.... :(brzuszek cie pobolewa...mam nadzieje,że to nic takiego i że może to od tego że się zdenerwowałaś :(  jestem dobrej myśli...połż się ,zamkinij oczka i odpreż.... :)

Niuńka dziękuję za odpowiedż, dzieki Tobie juz nie wchodziłam do zimnej wody z wyrzutami sumienia ;D

reklama
dzień dobry z ranka!
kaśka mam nadzieję ze nic się nie stało, dzidzie dobrze chronią wody, więc bądźmy dobrej myśli
zapowiada siękolejny męczący dzień i spać nie moę, duchota męczy.... wstałam wstawić pranie i może uda mi sięna moment jeszcze kimnąć, bo śpiąca jestem.
a co do słonka to ja raczej unikam, jak siedzęna ogródku to w cieniu się staram, i jak wychodzę to smaruję się 35, a i tak lekko muśnięta jestem.

Do góry