reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć Dziewczyny.

Wróciłam z wizyty u mamy i chciałam sie tylko przywitać.
Poczytam troszkę Wasze ploteczki ale chyba i tak wszystkiego nie nadrobię.

reklama
No to do dzieła Gazelaczku!!! Soczek, książeczka i kanapa!!! :D

A mnie zaczął biust boleć :( I chyba mi znowu rośnie. Ja już nie chcę większego!!!!!!!! Zawsze miałam mały biust i chciałam mieć większy, a teraz mnie denerwuje, że mi tak cos zwisa :D

Czesc babeczki.Tak dlugo mnie tu nie bylo,ze raczej was teraz z czytaniem nie nadrobie :).

Dzień dobry o poranku... ja dziś zasnełam o 6 rano :-( mam cały pokoj zastawiony zamrożoną wodą róznymi butelkami i pojemnikami i nic!!!! aaaaaaaaaaaaa ja chce klimatyzacje inaczej sie wykończe:-(

Alka, no są te robaczki... Wlaśnie o to chodzi, że nie są to humory ciążowe... Po prostu pewne sprawki tak się ciągną. Ale czasem tak trudno wyrzucic to i owo z głowy  ::) Ech.... Może po prostu trzeba sie zabrac za prasowanie pieluch  ;) :p

Asiolku - ja zaslonilam zaluzje i zastosowalam chlodzenie bezpośrednie - wsadzilam glowe pod prysznic. Teraz wloski sobie parują i poki co jest calkiem znosnie ;D

Czesc Asoioleczku!!!Rety mialo byc dzis chloodniej ::) a w tej chwili u nas 31,5 stopnia :mad: :mad: :mad:.Tylko lezec plackiem i nic nie robic...bleh.Az mi przyszlo do glowy ,ze powietrze to cialo stale ;) ;D,strasznie sie oddycha :p

Ja wczorajszy dzien w aucie, prawie caly, przesiedzialam(bo tam mamy klimatyzacje). ;D

Klaudia wyszla ci jakas plamka ?Mi jak na razie nic nie wychodzi(ale moze wylezie w opuznionym terminie ::) :laugh:)A opalania uniknoac calkowicie nie moge bo musze na slonku za moim brzdacem czasem pobiegac :)Smaruje sie tylko ogromna iloscia kremow z filtrem 30 a i tak juz sie dosc mocno podkolorowalam.To dziwne bo w pierwszej ciazy okropny bledziuch bylam nawet naturalne kolorki mi w tedy wyplowialy ;),a teraz bardzo szybko mnie slonko lapie.

reklama
Alka - no chyba sie skusze  ;) Ja swoje musze najpierw wyprac, a to w koncu troche czasu zajmie, hi hi Chociaz - jest gorąco, na pewno szybko wyschną i będę mogła zająć się czymś bardziej praktycznym niż wymyślanie glupot  ;)

Do góry