reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No to do dzieła Gazelaczku!!! Soczek, książeczka i kanapa!!!
A mnie zaczął biust boleć I chyba mi znowu rośnie. Ja już nie chcę większego!!!!!!!! Zawsze miałam mały biust i chciałam mieć większy, a teraz mnie denerwuje, że mi tak cos zwisa
A mnie zaczął biust boleć I chyba mi znowu rośnie. Ja już nie chcę większego!!!!!!!! Zawsze miałam mały biust i chciałam mieć większy, a teraz mnie denerwuje, że mi tak cos zwisa
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Alka, no są te robaczki... Wlaśnie o to chodzi, że nie są to humory ciążowe... Po prostu pewne sprawki tak się ciągną. Ale czasem tak trudno wyrzucic to i owo z głowy : Ech.... Może po prostu trzeba sie zabrac za prasowanie pieluch
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Asiolku - ja zaslonilam zaluzje i zastosowalam chlodzenie bezpośrednie - wsadzilam glowe pod prysznic. Teraz wloski sobie parują i poki co jest calkiem znosnie ;D
AgaR.
Fanka BB :)
Klaudia wyszla ci jakas plamka ?Mi jak na razie nic nie wychodzi(ale moze wylezie w opuznionym terminie : :laughA opalania uniknoac calkowicie nie moge bo musze na slonku za moim brzdacem czasem pobiegac Smaruje sie tylko ogromna iloscia kremow z filtrem 30 a i tak juz sie dosc mocno podkolorowalam.To dziwne bo w pierwszej ciazy okropny bledziuch bylam nawet naturalne kolorki mi w tedy wyplowialy ,a teraz bardzo szybko mnie slonko lapie.
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Alka - no chyba sie skusze Ja swoje musze najpierw wyprac, a to w koncu troche czasu zajmie, hi hi Chociaz - jest gorąco, na pewno szybko wyschną i będę mogła zająć się czymś bardziej praktycznym niż wymyślanie glupot