reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hmmm...bardzo mi się podoba opalenizna,ale niestety ja należe do tego gatunku który od kilku minut spacerku na słońcu ma buzie jak Buraczek :mad: wszystko inne powolutku ale na brąz ale buzia to masakra :mad:unas strasznie duszno...w domu przeciąg i nic....mała bardzo mało się rusza ...najwidoczniej nie bardzo lubi te upały ;)

reklama
Anitko trzymam kciuki za Ciebie aby wszystko było ok !!!!!!!!

Kasiu koniecznie napisz co Twoj Mężul wymyślił na temat klimatyzacji bo ja jużn ie wytrzymam u nas temperatura w domu cały dzień 28-30 stopni w nocy podobnie - jest nie do zniesienia

Pomarudziłąm na Meżula niesłusznie bo mie dziś nad wode mimo wszystko zabrał... ale samochod jest bez klimy i po 15 minutach omal nie zemdlałam... chcialam juz wracać ale udało sie dojechać i po 15 minutkach wracaliśmy do domku bo ja ledwo zyłam - tylko piesio sobie popływał :-)

Maniu ja na tych klimach to sie kompletnie nie znam... chciałabym jakas tanią :-( ale chyba takich nie ma :-(

Ja dziś dosłownie się rozpłynęłam! Jestem cała spuchnięta, jest mi strasznie gorąco i boli mnie głowa :mad: Ja tych upałów chyba nie zniosę. Już zaczęłam marudzić mężowi, że chyba coś zrobię, żeby urodzić wcześniej! Dobrze że na marudzeniu się skończyło.

u nas dziś temperatura za oknem 52 stopnie!!! w pokoju mieliśmy 32 najwięcej a w nocy 27 przecież to jest nie do wytrzymania a jeszcze gdzie czerwiec i lipiec. a później co maluszki nasze powiedzą ....:((

no upał dziś jest straszny,,,,jak sobie pomyśle ,że kolejna noc bedzie taka parna i duszna to mnie szlak trafia :mad: okno otwarte a itak się czuje jakbym była w jakim s zamkniętym pomieszczeniu :mad:a skóra mnie od tego słoneczka i od tego ,że się teraz tak strasznie poce swędzi strasznie :mad:wrryyyyyyyyyyyy...

Alka pieluchy chyba wystarczy jak z jednej  ;D ja zazwyczaj jak skladalam to raz jeszcze taka zlozona przejchalam zelazkiem i kropa  ;D

reklama
Do góry