reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Anitko trzymaj się mocno i maluszka oczywiście ;)

ja właśnie wróciłam i padam na twarz, ale bylo super !!! siedzialam w cieniu na pomoście i moczylam sobie nóżki w letnim jeziorku z moją mamulką, fajnie bo tak sie stęsknilam za Nią ;)
poplotkowałyśmy potem objadałam się watą cukrową no i po miłej kolacji ruszyliśmy z meżulkiem do domku

reklama
uuuu kaśka ale mi narobiłaś ochoty na taką watkę cukrowa hmmmm a teraz u nas nigdzie raczej nie ma :((

zmykam już spać do sauny niemalże.
miłych snów i chłodnej nocki

no i zaliczyliśmy tylko nieprzyjemną mała przygodę przed samym domkiem w Poznaniu otarliśmy się o pędzące autko i na piskach staneliśmy w poprzek ulicy, gościu chcial zdążyć na czerwonym śwatełku  :mad:
no i poleciałam do przodu i teraz boli mnie brzuchol i jakiś twardy mi sie zrobil kurcze mam nadzieję że się nic dzidzi nie stało ale kładę się do łożka i jak mnie nie przestanie boleć w ciągu najbliższych dwóch godzin to chyba pojadę do szpitala żeby ktoś mnie tam zbadał  

Kasiu dzidzi napewno nic sie nie stalo jak sie nie walnelas mocno w brzuch, no ale kurde mozna sie zdenerwowac.
a mi zabardzo spalil sie dekolt i ramiona teraz piecze mnie mocno i dostalam na dekolcie poparzenia, jakos w ciazy to bardzo szybko mnie bierze. Wiecej sie nie wystawiam, bo cos szybko bierze.

kaśka k  no nie strasz nas tu.... :(brzuszek cie pobolewa...mam nadzieje,że to nic takiego i że może to od tego że się zdenerwowałaś :(  jestem dobrej myśli...połż się ,zamkinij oczka i odpreż.... :)

Niuńka dziękuję za odpowiedż, dzieki Tobie juz nie wchodziłam do zimnej wody z wyrzutami sumienia ;D

reklama
dzień dobry z ranka!
kaśka mam nadzieję ze nic się nie stało, dzidzie dobrze chronią wody, więc bądźmy dobrej myśli
zapowiada siękolejny męczący dzień i spać nie moę, duchota męczy.... wstałam wstawić pranie i może uda mi sięna moment jeszcze kimnąć, bo śpiąca jestem.
a co do słonka to ja raczej unikam, jak siedzęna ogródku to w cieniu się staram, i jak wychodzę to smaruję się 35, a i tak lekko muśnięta jestem.

Do góry