reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wiki_28 pisze:
cześć
Oliwierek znów zaczyna kaszleć a nie minął jeszcze tydzień od zastrzyków normalnie już wysiadam :( :( :(
wydaje mi się że to może być alergia bo kupki ma ze śluzem i zapchany nosek, a mąż alergik (kurz)
Wiki musisz sprawdzić prawdopodobieństwo alergii,bo szkoda dziecko kłuć co chwilkę!
a zęby nie idą Oliwierkowi,bo mój synek miał katar,jak zaczęły się zęby wyrzynać i tak było,aż nie wyszły :p

reklama
Witam o poranku.
Na ten dzisiejszy dzien zycze wam wszystkie dziewczyny duzo slonca, radosci, zadowolenie z partnerow zyciowych, no i oczywiscie grzecznych dzieci.

Uszylam w nocy sobie spodnie i jestem szczesliwa, chociaz troche spiaca :p

eliall pisze:
Witam o poranku.
Na ten dzisiejszy dzien zycze wam wszystkie dziewczyny duzo slonca, radosci, zadowolenie z partnerow zyciowych, no i oczywiscie grzecznych dzieci.

Uszylam w nocy sobie spodnie i jestem szczesliwa, chociaz troche spiaca :p
To świetnie eliall widać,że PROMIENIEJESZ Radością ;D ;D ;D
ja też lubię szyć,ale chwilowo nie mam sprawnej maszyny
a dla Otylki do łóżeczka sama wszystko sobie uszyłam ;)

elwis_m dzieki za pocieszenie moze jednak nie bede łysa ;D biore materne i tak jakby faktycznie mniej wychodziły ale nie wiem czy dlatego ze juz sie to konczy czy dlatego ze nie ma juz bardzo co wychodzić ??? ;D

hanti ja niestety uznaje tylko ciasta które sie miesza wkłada do piekarnika i po upieczeniu zjada nie umiem robic kremów nawet te z torebki mi sie ważą :(

A ja na włosy wypadające polecam skrzyp polny. Metoda tradycyjna, a sprawdza się super. Po kilku dniach była już znaczna poprawa :) I paznokietki mocniejsze się wydają :)

Cisza jak makiem zasiał :p

Uciekam zarabiać dalej na pamperchy :p ::)

PS Dziś o 4 znowu mieliśmy pobudkę :p Ech, jak za dawnych, studenckich czasów- 4 godziny snu dziennie ;D ::) :p 8) ;)

witam lipcoweczki z ranca!!!!

powiem szczerze, ze nawet sie wyspalam............kuba budzil sie o 3 i o 6 po jedzonku o 20 i i 23 na spiaco!!!

co do wlosow to u mnie tradedia, jeszcze chwila i napewno bede lysa........ale chyba zastosuje jakies witaminki ....mysle jeszcze o skrzypie polnym, za rada Iwon oczywiscie!! ;D ;D

iwon i niania dawac foty nowych kolorkow!!!!!

Wiki, widzę że przechodzimy to samo. Życzę ci dużo siły i wytrwałości, a Oliwierkowi duuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka no i oczywiście :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry