reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witajcie o poranku... tzn może nie zupełnie o poranku ;)
Dziś w nocy Kingulka tylko raz cycoliła :)
Gazelaczku, fajny ten fotelik - jak zainwestujecie, to i na długo dość, no i zawsze potem sprzedać można. My na razie czekamy, bo mamy dostać fotelik od szwagierki, używany.
Zdróweczka życze lipcowym maluszkom :)

jeśli chodzi o jedzonko to u nas sie ustabilizował plan juz mamnadzieje na dłużej i wyglada to tak
19.30 160ml mleka z 2 łyzkami stołowymi kaszki mainowej lub kukurydzianego kleiku
3.30-4.00 160ml mleka
8.30 160ml mleka
11.00 pół słoiczka deserku i 40ml soczku marchew+ jabłko bo tylko taki pijemy z checią
13.00 słoiczek 130ml zupki( sama robie : marchew, ziemniak, pietruszka i kalarepka lub zamiast kalarepki troszke brokuła i do tego kleiku dosypuje tyle żeby łyżeczka stała)
15.30 mleko 160ml
18.0060ml soczku
i tak sobie jemy ;D

Co do wypadania włosów to jak wam już Iwon pisała super jest skrzyp polny, ja używałam kilka drogich specyfików i witaminek a dopiero po skrzypie sie poprawiło i teraz juz prawie przestały wypadać

Dokładnie Joasiu z tego fotelika da sie zrobic stoliczek z krzesełkiem na póżniej

Elfiko, fajny pomysl z tym drewnianym fotelikiem. To ze mozna potem przerobic na stolik i krzeselko jest ciekawym pomyslem, tylko zastanawiam sie czy szybko mozna to rozmontowac, zeby dziecko moglo w poludnie jest z rodzicami przy stole, a do poludnia bawic sie w malowanki. Bo jesli trzeba to za kazdym razem rozkrecac i skrecac to duzo roboty.

Z kolei moj fotelik ma ta zalete, ze jest skladany i mozna szybko sie pozbyc takiego grata wsuwajac za szafe  :)

Gazelaczku rozmontowanie polega na tym,że trzeba ten blat z przodu przekręcicna niższy poziom i oparcie tez nie jest to problem jeśli w miejsca śrubej zamontuje sie takie motylki do zakręcania jak np do siodełka od roweru i wtedy mozna kręcic do woli a naprawde szybko sie to robi.

reklama
alka pisze:
a, dziewczyny, podajcie jeszcze raz ten link to tej piosenki z reklamy sony, bo nie mogę znaleźć a kawałek jest SUPER!!!!
No i cos mi się widzi, że wigilię zrobię lepszą niż teściowa :p :p ::) ::) ::) Przepisiki - palce lizać :p :p :p

Alkawyslalam ci na priv :)

Do góry