reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Wiki_28 pisze:
cześć
Oliwierek znów zaczyna kaszleć a nie minął jeszcze tydzień od zastrzyków normalnie już wysiadam :( :( :(
wydaje mi się że to może być alergia bo kupki ma ze śluzem i zapchany nosek, a mąż alergik (kurz)
Wiki musisz sprawdzić prawdopodobieństwo alergii,bo szkoda dziecko kłuć co chwilkę!
a zęby nie idą Oliwierkowi,bo mój synek miał katar,jak zaczęły się zęby wyrzynać i tak było,aż nie wyszły :p

reklama
Witam o poranku.
Na ten dzisiejszy dzien zycze wam wszystkie dziewczyny duzo slonca, radosci, zadowolenie z partnerow zyciowych, no i oczywiscie grzecznych dzieci.

Uszylam w nocy sobie spodnie i jestem szczesliwa, chociaz troche spiaca :p

eliall pisze:
Witam o poranku.
Na ten dzisiejszy dzien zycze wam wszystkie dziewczyny duzo slonca, radosci, zadowolenie z partnerow zyciowych, no i oczywiscie grzecznych dzieci.

Uszylam w nocy sobie spodnie i jestem szczesliwa, chociaz troche spiaca :p
To świetnie eliall widać,że PROMIENIEJESZ Radością ;D ;D ;D
ja też lubię szyć,ale chwilowo nie mam sprawnej maszyny
a dla Otylki do łóżeczka sama wszystko sobie uszyłam ;)

elwis_m dzieki za pocieszenie moze jednak nie bede łysa ;D biore materne i tak jakby faktycznie mniej wychodziły ale nie wiem czy dlatego ze juz sie to konczy czy dlatego ze nie ma juz bardzo co wychodzić ??? ;D

hanti ja niestety uznaje tylko ciasta które sie miesza wkłada do piekarnika i po upieczeniu zjada nie umiem robic kremów nawet te z torebki mi sie ważą :(

A ja na włosy wypadające polecam skrzyp polny. Metoda tradycyjna, a sprawdza się super. Po kilku dniach była już znaczna poprawa :) I paznokietki mocniejsze się wydają :)

Cisza jak makiem zasiał :p

Uciekam zarabiać dalej na pamperchy :p ::)

PS Dziś o 4 znowu mieliśmy pobudkę :p Ech, jak za dawnych, studenckich czasów- 4 godziny snu dziennie ;D ::) :p 8) ;)

witam lipcoweczki z ranca!!!!

powiem szczerze, ze nawet sie wyspalam............kuba budzil sie o 3 i o 6 po jedzonku o 20 i i 23 na spiaco!!!

co do wlosow to u mnie tradedia, jeszcze chwila i napewno bede lysa........ale chyba zastosuje jakies witaminki ....mysle jeszcze o skrzypie polnym, za rada Iwon oczywiscie!! ;D ;D

iwon i niania dawac foty nowych kolorkow!!!!!

Wiki, widzę że przechodzimy to samo. Życzę ci dużo siły i wytrwałości, a Oliwierkowi duuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka no i oczywiście :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry