reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
dziewczyny, myslalyscie juz o kupnie krzeselka do karmienie? Bo ja juz nie wytrzymuje z tymm moim kochanym Maciusiem > > >. Jeszcze troche i wyskoczy mi z fotelika!!! Ostatnio nauczyl sie skakac i lata z fotelikiem jak szalony. Caly czas sie nadyma, prezy i juz pękaja nitki w paskach przytrzymujących dziecko! No i pomyslalam ze moze krzeselko rozwiąże sprawe. Od kolezanki wiem, ze jedno najlepsze na rynku to BebeConfort Omega. Ale kosztuje majątek! Na Allegro troche taniej, ale to i tak prawie 600zl!!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76315175
No i pomyslalam o takim, co o tym sądzicie? Chodzi mi o to czy bedzie stabilne, zeby ten moj maly szatanek nie wyskoczyl z niego :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75176138
Wg mnie są one fajne, bo mają odchylane oparcie, dzieki czemu latwiej bedzie karmic. No i generalnie to co najwazniejsze, to w tym modelu mozna mozna ustawic wg wlasnego widzimisie.
Zastanawiam sie jeszcze czy lepsza jest tapicerka z materialu czy z ceratki. Bo ceratka latwiej sie czysci, ale gdy widzialam opisy uzywanych krzeselek na Allegro, to te z ceratka byly zawsze bardziej porwane, bo cerata pęka. Hm....
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76315175
No i pomyslalam o takim, co o tym sądzicie? Chodzi mi o to czy bedzie stabilne, zeby ten moj maly szatanek nie wyskoczyl z niego :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75176138
Wg mnie są one fajne, bo mają odchylane oparcie, dzieki czemu latwiej bedzie karmic. No i generalnie to co najwazniejsze, to w tym modelu mozna mozna ustawic wg wlasnego widzimisie.
Zastanawiam sie jeszcze czy lepsza jest tapicerka z materialu czy z ceratki. Bo ceratka latwiej sie czysci, ale gdy widzialam opisy uzywanych krzeselek na Allegro, to te z ceratka byly zawsze bardziej porwane, bo cerata pęka. Hm....
Joaska
Lipcowe mamy '05
gazelaczku ten niebieski fotelik fajoski i nie taki drogi.......ja bym brala......jak masz watpliwosci to poczytaj opinie o sprzedajacym , tam powinny byc napisane jakies opinie na temat fotelikow!!!
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Mi włosy też wypadają strasznie też myślałam o tym skrzypie polnym ale nie wiem czy można podczas karmienia piersią go brać
Gazelaczek super to krzesełko niebieskie też chyba takie kupię
Gazelaczek super to krzesełko niebieskie też chyba takie kupię
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja wlasnie sobie kawkuje..............hihihihi
ja mam dostac fotelik od znajomych, zobaczymy czy nie zapomnieli :laugh: :laugh: :laugh:
ja mam dostac fotelik od znajomych, zobaczymy czy nie zapomnieli :laugh: :laugh: :laugh:
kolorowa_kredka
Fan(ka)
zaległości zaległości...
jak się dorwałam to jak wygłodniały wilk dobrze że dużo nie mam do nadrobienia ale i tak teraz nie mogę wdepłam się tylko przywitać więc
witam kochane !!
żyjemy, choć ja wieczory mam zajęcie, bo Tymul śpi godzine i później jest noszenie, płakanie, marudzenie, kołysanie, tulenie.....wczoraj do 23 przed wczoraj 23.30 jeszcze wczesniej 23.15 no i wcześniej 00.15 !!! masakra już myślałam pierwszym razem, że może zbyt dużo wrażeń no i kawa, drugim może jednak kolka bo popłakiwał i tylko w pionie dobze alee jużnie wiem sama dziś spróbuję położyć Go spać po 21 ale nie wiem czy sie uda, bo sam zasypia koło 20 ! ahh
siostra chodzi tylko i sie śmieje "chciałaśto masz"
witamy loende04 i wikorka któryu jest starszy od Tymula tylko o 2 dni
niuńka zdrówka dla córci i oby synek już tak nie chorował!
hanti miło cię widzieć a u nas plus cyc jest jeszcze herbatka czasami nic poza tym cały czas się waham czy dać kleik czy nie "dziś chyba dam kleik, ......nie jednak jeszcze nie daję........a może dam " ale jeszcze jak narazie czekamy z miesiąc
eliall za nowy wątek :-*
ajaj tak siadłam i siedzę a powinnam zmykać ....
jak się dorwałam to jak wygłodniały wilk dobrze że dużo nie mam do nadrobienia ale i tak teraz nie mogę wdepłam się tylko przywitać więc
witam kochane !!
żyjemy, choć ja wieczory mam zajęcie, bo Tymul śpi godzine i później jest noszenie, płakanie, marudzenie, kołysanie, tulenie.....wczoraj do 23 przed wczoraj 23.30 jeszcze wczesniej 23.15 no i wcześniej 00.15 !!! masakra już myślałam pierwszym razem, że może zbyt dużo wrażeń no i kawa, drugim może jednak kolka bo popłakiwał i tylko w pionie dobze alee jużnie wiem sama dziś spróbuję położyć Go spać po 21 ale nie wiem czy sie uda, bo sam zasypia koło 20 ! ahh
siostra chodzi tylko i sie śmieje "chciałaśto masz"
witamy loende04 i wikorka któryu jest starszy od Tymula tylko o 2 dni
niuńka zdrówka dla córci i oby synek już tak nie chorował!
hanti miło cię widzieć a u nas plus cyc jest jeszcze herbatka czasami nic poza tym cały czas się waham czy dać kleik czy nie "dziś chyba dam kleik, ......nie jednak jeszcze nie daję........a może dam " ale jeszcze jak narazie czekamy z miesiąc
eliall za nowy wątek :-*
ajaj tak siadłam i siedzę a powinnam zmykać ....
elfiko
lipcowe mamy ´05
Co tutaj sie dzieje? Takie pustki?
Ja tez sobie na troszke odpuściłam z braku czasu i choroby Weroniki
Niestety nie ma poprawy, jest kaszel, katar i pani doktor przepisała antybiotyk :-[
W poniedziałej mamy leciec do niemiec a tutaj choroba nas gnebi :-[
Ja tez sobie na troszke odpuściłam z braku czasu i choroby Weroniki
Niestety nie ma poprawy, jest kaszel, katar i pani doktor przepisała antybiotyk :-[
W poniedziałej mamy leciec do niemiec a tutaj choroba nas gnebi :-[
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiku no wkoncu sie pojawilyscie ................
a chorobe to precz przegnamy zaraz...............hihihihihiiih, zobaczysz bedzie dobrze!!!!!!!!
u nas katar trwal przez 3 tyg, ale teraz nie ma po nim sladu!!!!!
a chorobe to precz przegnamy zaraz...............hihihihihiiih, zobaczysz bedzie dobrze!!!!!!!!
u nas katar trwal przez 3 tyg, ale teraz nie ma po nim sladu!!!!!
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Kurcze tylko ja mam troszke stracha jechac tak daleko z chorym dzieckiem, podróz pestka bo tylko 1,5 h ale gdzie ja potem jakiegos lekarza tam będe szukać?
Co do fotelika to ja kupuje za jakis miesiąc ale taki zwykły drewniany zaraz poszukam i wkleje...
Co do fotelika to ja kupuje za jakis miesiąc ale taki zwykły drewniany zaraz poszukam i wkleje...