reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dziewczyny, myslalyscie juz o kupnie krzeselka do karmienie? Bo ja juz nie wytrzymuje z tymm moim kochanym Maciusiem  >:D >:D >:D. Jeszcze troche i wyskoczy mi z fotelika!!! Ostatnio nauczyl sie skakac i lata z fotelikiem jak szalony. Caly czas sie nadyma, prezy i juz pękaja nitki w paskach przytrzymujących dziecko! No i pomyslalam ze moze krzeselko rozwiąże sprawe. Od kolezanki wiem, ze jedno najlepsze na rynku to BebeConfort Omega. Ale kosztuje majątek! Na Allegro troche taniej, ale to i tak prawie 600zl!!!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76315175

No i pomyslalam o takim, co o tym sądzicie? Chodzi mi o to czy bedzie stabilne, zeby ten moj maly szatanek nie wyskoczyl z niego    ::)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75176138

Wg mnie są one fajne, bo mają odchylane oparcie, dzieki czemu latwiej bedzie karmic. No i generalnie to co najwazniejsze, to w tym modelu mozna mozna ustawic wg wlasnego widzimisie.
Zastanawiam sie jeszcze czy lepsza jest tapicerka z materialu czy z ceratki. Bo ceratka latwiej sie czysci, ale gdy widzialam opisy uzywanych krzeselek na Allegro, to te z ceratka byly zawsze bardziej porwane, bo cerata pęka. Hm....

gazelaczku ten niebieski fotelik fajoski i nie taki drogi.......ja bym brala......jak masz watpliwosci to poczytaj opinie o sprzedajacym , tam powinny byc napisane jakies opinie na temat fotelikow!!!

Mi włosy też wypadają strasznie też myślałam o tym skrzypie polnym ale nie wiem czy można podczas karmienia piersią go brać

Gazelaczek super to krzesełko niebieskie też chyba takie kupię

zaległości zaległości...:(
jak się dorwałam to jak wygłodniały wilk :D dobrze że dużo nie mam do nadrobienia :) ale i tak teraz nie mogę :( wdepłam się tylko przywitać więc

witam kochane !!
żyjemy, choć ja wieczory mam zajęcie, bo Tymul śpi godzine i później jest noszenie, płakanie, marudzenie, kołysanie, tulenie.....wczoraj do 23 przed wczoraj 23.30 jeszcze wczesniej 23.15 no i wcześniej 00.15 !!! masakra już myślałam pierwszym razem, że może zbyt dużo wrażeń no i kawa, drugim może jednak kolka bo popłakiwał i tylko w pionie dobze alee jużnie wiem sama dziś spróbuję położyć Go spać po 21 ale nie wiem czy sie uda, bo sam zasypia koło 20 ! ahh
siostra chodzi tylko i sie śmieje "chciałaśto masz"

witamy loende04 i wikorka któryu jest starszy od Tymula tylko o 2 dni :D

niuńka zdrówka dla córci i oby synek już tak nie chorował!

hanti miło cię widzieć :) a u nas plus cyc jest jeszcze herbatka czasami nic poza tym :) cały czas się waham czy dać kleik czy nie "dziś chyba dam kleik, ......nie jednak jeszcze nie daję........a może dam ;) " ale jeszcze jak narazie czekamy z miesiąc :)

eliall za nowy wątek  :-*

ajaj tak siadłam i siedzę a powinnam zmykać ....

Co tutaj sie dzieje? Takie pustki?
Ja tez sobie na troszke odpuściłam z braku czasu i choroby Weroniki
Niestety nie ma poprawy, jest kaszel, katar i pani doktor przepisała antybiotyk :-[
W poniedziałej mamy leciec do niemiec a tutaj choroba nas gnebi :-[

elfiku no wkoncu sie pojawilyscie ................
a chorobe to precz przegnamy zaraz...............hihihihihiiih, zobaczysz bedzie dobrze!!!!!!!!
u nas katar trwal przez 3 tyg, ale teraz nie ma po nim sladu!!!!!

reklama
Kurcze tylko ja mam troszke stracha jechac tak daleko z chorym dzieckiem, podróz pestka bo tylko 1,5 h ale gdzie ja potem jakiegos lekarza tam będe szukać?

Co do fotelika to ja kupuje za jakis miesiąc ale taki zwykły drewniany zaraz poszukam i wkleje...

Do góry