reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Mam mały niesmak,zapomniałam o naszej rocznicy ślubu(26.10)i wczoraj mnie w nocy naszło,że to już po ....
zadzwoniłam do męża z pretensjam(ma teraz nocną zmiane),że jak on mógł też zapomnieć i to w tym roku,gdy ja mu taką córcie urodziłam!!! :( :( :(i
tofinek pisze:
JA TEŻ JAK NIE TUTAJ TO NA ALLEGRO ;D ;D
i ostatnio jak weszlam w rachunki i zobaczylam ponad 400 zl wydane to sie za glowę zlapalam, bo ja tam kupuję tylko ciuszki dla malej...
To tak ,jak ja tylko cosik dla dzieciaczków!

reklama
Iwon pisze:
Hanti, Ty poczekaj, jak karmić przestaniesz...
Wszystko się unormuje!!
A z tym mlekiem, to ja go trochę rozumiem, bo sama karmiąc piersią miałam takie właśnie skojarzenia i opory.. ::)
I OBYŚ MIAŁA RACJE..................MAM TAKĄ CHRAPKĘ NA PORZADNEGO DRINA I SEKSIK Z UDZIAŁEM CYCUCHÓW(czyt.może być jedno i drugie na raz...przypisek autora)
może zaserwuje sobie jeszcze jedną szklanke wody mineralnej,tak na przybranie pokarmu ;D

hanti pisze:
Mam mały niesmak,zapomniałam o naszej rocznicy ślubu(26.10)i wczoraj mnie w nocy naszło,że to już po ....
zadzwoniłam do męża z pretensjam(ma teraz nocną zmiane),że jak on mógł też zapomnieć i to w tym roku,gdy ja mu taką córcie urodziłam!!! :( :( :(
to z przemęczenia, ale trzeba się starać żeby się nie zatracić w tej opiece nad maluszkami...
trzeba dbać o związek, bo kiedyś zostaniemy znowu sami-dzieciaczki wyfruną z dniazdka i nie będzie wtedy nic co lączy...

właśnie sobie tak to wytłumaczyłam,ale to smutne,mam tylko cichą nadzieje,że mnie czymś zaskoczy po wypłacie
A tak poza tym to przed moim zajściem w ciąże mieliśmy kryzys-i właśnie dzięki córci wraca powoli do normy.....więc sobie tofinek wyobraż,jak mi zależało,by właśnie ten dzień spędzić jakoś inaczej
dobranoc tofinek

Gazeleczku życzę szybkiego powrotu do zdrówka Maciusiowi :)

elfiko i Alka bardzo fajne zabaweczki i właśnie sobie pozamawiałam :)

...no i oczywiście tak dużo piszecie że po przeczytaniu wszystkiego mam mętlik w głowie i nie wiem co mam więcej pisać

...nie mniej jednak fajnie jest was poczytać :)

Pozdrawiam.

no cóż ja też chyba przeniosę się na allegro(spać idę dopiero za godzinke)
sama ze sobą nie będe postować :o :-* :-*

reklama
Do góry