reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja chyba nieznam innych rodziców którzy cieszyliby sie z niepowodzeń własnych dzieci,a moi tacy są :mad: :mad:.Potrafia niszczyć nasze plany nawet takie błahe... :(

to tak jak u mnie z moją mamą...
nie można jej zwrocic uwagi bo zaraz się obraża... zawsze to ja muszę zrobić pierwszy krok i nigdy się nie przyzna do bledu

moze tylko źle coś interpretujesz, chociaż jak mi mój mąż opowaiadal o swoim ojcu to juz we wszystko uwierzę, np. jak kupil sobie telewizor z pierwszej wyplaty, to ojciec następnego dnia polecial i kupil taki sam, bo zazdrościl mu ze on bedzię mial kolorowy...

Ostatnia akcja mojej matki.Ogladałyśmy kilka dni temu ofertę z selgrosu,mowie jej ,ze pojedziemy we wtorek kupić Doriankowi misia pandę,nato ona ,ze to jeszcze to i to i to i tamto (ze to niby prezenty od nich na gwiazdkę dla dzieci benda) no to ok zgodziliśmy sie.Mama tylko powiedziała,ze da mi pieniążki później jak wrócimy bo teraz niecche jej sie po portfel iść.Byliśmy wczoraj i kupiliśmy zabawki na prezenty dla mojej matki(tylko te przez nią wskazane za kwotę 360zł).Wróciliśmy do domu pokazaliśmy jej a ona nic powiedziała,ze ładne i poszła sobie i stwierdziła,ze te mogą być od nas a ona inne kupi :mad: :mad: :mad:.Normalnie szlak by mógł mnie trafić.Moja matka myśli oczywiscie ,ze nic sie nie stało bo i tak byśmy cos kupowali.No i prawda ale nie tyle i nie za tyle,tymbardziej,ze my juz cos mamy.No ale tak to jest jak sie myśli,ze każdy ma taka wypłatę jak ona...Ja mam 15 razy mniejsza ::).
Tokie akcje robi moja matka i ojciec czasami ze sil niemam.
Najbardziej sie ciesza jak nam cos nie wyjdzie albo idzie nie po naszej myśli.Mam ich gdzieś ja juz im na pewno nigdy na rękę nie pójdę!!!

To moi są lepsi ;) ;D,bo jak my po ślubie kupiliśmy telewizor z płaskim kineskopem 29calowy to on kupił plazmę,naprawdę specjalnie :laugh: :laugh: :laugh:.A jak my kupiliśmy kino domowe to on nagrywarkę DVD :laugh:.

To i tak nic bo mnie takie cos śmieszy.Ale mam taka (...)matkę,ze jeśli jesteśmy gdzieś razem na jakiejś imprezie a ktoś mi powie komplement to ona sie obraza ::).Itp.
Ostatnio przyszla sie pochwalic nowymi butami i mówi patrz jakie fajne i całkiem niedrogie włoskie i tylko tysiąc dałam.No i to tylko przemilczeć mogę...

reklama
Do góry