reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Tofinek, pozazdrościć męża
Chociaż ja też nie mog narzekać. Hmm, tak sobie teraz patrzę na moje kimające przy tv szczęście i myślę sobie, że mimo, iż ogląda filmy z Segalem : i nabija się z " M jak Mydło", to kto mnie lepiej zrozumie :
Chociaż ja też nie mog narzekać. Hmm, tak sobie teraz patrzę na moje kimające przy tv szczęście i myślę sobie, że mimo, iż ogląda filmy z Segalem : i nabija się z " M jak Mydło", to kto mnie lepiej zrozumie :
Iwon
Lipcowe Mamy '05
oj tam, zaraz wszystko jedno, co Wy takie surowe dla się jesteście?
Spoko, wszystko do normy wróci, tyle bab dzieci rodziło i świat nadal istnieje, znaczy się, relacje damsko-męskie na tym na dobre nie ucierpiały ;D
Tofinek nie chce mi się ten Twój gonzales czy jak mu tam, otworzyć
Spoko, wszystko do normy wróci, tyle bab dzieci rodziło i świat nadal istnieje, znaczy się, relacje damsko-męskie na tym na dobre nie ucierpiały ;D
Tofinek nie chce mi się ten Twój gonzales czy jak mu tam, otworzyć
tofinek
Fanka BB :)
wlaśnie niedawno minąl rok od ostatniego seksiku i nie wiem co mi zrobi jak to przeczyta, bo czasami mi tu zaglada, więc gdyby mnie dlugo nie bylo, to znaczy że kabel od netu zabiera ze sobą do pracy to chyba nie jest normalne, tak probuje sobie to wytlumaczyć, że najpierw zagrożona ciąża a teraz obydwoje padamy po calym dniu, a w ogole to chyba juz sie odzwyczailiśmy. glupio tak o tym pisać... tak mnie jakoś naszlo...
reklama