reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

U mnie mąż na piersi ani nie spojrzy,bo twierdzi że one pełne mleka......a to dla Oti
Czasem mam wrażenie,że świadomość właśnie mleka w nich,sprawia,że wcale nie są dla niego atrakcyjne,a wręcz go odrzucają
Także seks jak już jest to tak,by nawet ich nie dotknąć...... :-[
A jestem bardzo zadowolona,że sa ok.......i takie DUŻE

reklama
tofinek pisze:
kate332 czasem? i 616 wiadomości... ;D
czasem zaglądam do lipcowych mam bo ja też w zasadzie w lipcu rodziłam i jestem ciekawa jak sie inne mamy czują i czy mają takie same ssmutki i radości jak ja :) i lubie tez oglądać zdjęcia waszych pociech są SUPER

Iwon pisze:
muzyczka kurde :mad:
oj tam, głupio pisać...tu się o wszystkim pisze.. ;)
U każdego po ciąży z tymi sprawami jest chwilowo na bakier. Ale to się kurde mzieni, głowa do góry !
Kurde, ciężko po drinku bez byków pisać, staram się
FAJNIE TAK DRINECZKA CHLAPNĄĆ........JA TO NIESTETY CHŁEPCZE ,ALE ZUPKĘ MLECZNĄ....HAHAHHA

podobno faceci tak mają w tym czasie...
mi też się nie chce tera otworzyć-chyba cosik się przytkalo... za duzo pobrań taką facetowi reklamę zrobilam ;D

Hanti, Ty poczekaj, jak karmić przestaniesz...
Wszystko się unormuje!!
A z tym mlekiem, to ja go trochę rozumiem, bo sama karmiąc piersią miałam takie właśnie skojarzenia i opory.. ::)

tofinek pisze:
wlaśnie niedawno minąl rok od ostatniego seksiku i nie wiem co mi zrobi jak to przeczyta, bo czasami mi tu zaglada, więc gdyby mnie dlugo nie bylo, to znaczy że kabel od netu zabiera ze sobą do pracy :D to chyba nie jest normalne, tak probuje sobie to wytlumaczyć, że najpierw zagrożona ciąża a teraz obydwoje padamy po calym dniu, a w ogole to chyba juz sie odzwyczailiśmy. glupio tak o tym pisać... tak mnie jakoś naszlo...
Mój to powiedział,że jak nie przestanę wydawać kaski na allegro,to mi blokadę założy
A co wypisuje na forum jakoś go nie interesuje....może i lepiej

ja nie pilam a też piszę z blędami...
chyba uciekam, bo jutro nie bedzie nikogo do pomocy i nie bedzie można pokimać
do nastepnego PAPA

reklama
JA TEŻ JAK NIE TUTAJ TO NA ALLEGRO ;D ;D
i ostatnio jak weszlam w rachunki i zobaczylam ponad 400 zl wydane to sie za glowę zlapalam, bo ja tam kupuję tylko ciuszki dla malej...

Do góry