reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

U mnie mąż na piersi ani nie spojrzy,bo twierdzi że one pełne mleka......a to dla Oti
Czasem mam wrażenie,że świadomość właśnie mleka w nich,sprawia,że wcale nie są dla niego atrakcyjne,a wręcz go odrzucają
Także seks jak już jest to tak,by nawet ich nie dotknąć...... :-[
A jestem bardzo zadowolona,że sa ok.......i takie DUŻE

reklama
tofinek pisze:
kate332 czasem? i 616 wiadomości... ;D
czasem zaglądam do lipcowych mam bo ja też w zasadzie w lipcu rodziłam i jestem ciekawa jak sie inne mamy czują i czy mają takie same ssmutki i radości jak ja :) i lubie tez oglądać zdjęcia waszych pociech są SUPER

Iwon pisze:
muzyczka kurde :mad:
oj tam, głupio pisać...tu się o wszystkim pisze.. ;)
U każdego po ciąży z tymi sprawami jest chwilowo na bakier. Ale to się kurde mzieni, głowa do góry !
Kurde, ciężko po drinku bez byków pisać, staram się
FAJNIE TAK DRINECZKA CHLAPNĄĆ........JA TO NIESTETY CHŁEPCZE ,ALE ZUPKĘ MLECZNĄ....HAHAHHA

podobno faceci tak mają w tym czasie...
mi też się nie chce tera otworzyć-chyba cosik się przytkalo... za duzo pobrań taką facetowi reklamę zrobilam ;D

Hanti, Ty poczekaj, jak karmić przestaniesz...
Wszystko się unormuje!!
A z tym mlekiem, to ja go trochę rozumiem, bo sama karmiąc piersią miałam takie właśnie skojarzenia i opory.. ::)

tofinek pisze:
wlaśnie niedawno minąl rok od ostatniego seksiku i nie wiem co mi zrobi jak to przeczyta, bo czasami mi tu zaglada, więc gdyby mnie dlugo nie bylo, to znaczy że kabel od netu zabiera ze sobą do pracy :D to chyba nie jest normalne, tak probuje sobie to wytlumaczyć, że najpierw zagrożona ciąża a teraz obydwoje padamy po calym dniu, a w ogole to chyba juz sie odzwyczailiśmy. glupio tak o tym pisać... tak mnie jakoś naszlo...
Mój to powiedział,że jak nie przestanę wydawać kaski na allegro,to mi blokadę założy
A co wypisuje na forum jakoś go nie interesuje....może i lepiej

ja nie pilam a też piszę z blędami...
chyba uciekam, bo jutro nie bedzie nikogo do pomocy i nie bedzie można pokimać
do nastepnego PAPA

reklama
JA TEŻ JAK NIE TUTAJ TO NA ALLEGRO ;D ;D
i ostatnio jak weszlam w rachunki i zobaczylam ponad 400 zl wydane to sie za glowę zlapalam, bo ja tam kupuję tylko ciuszki dla malej...

Do góry