reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mam mały niesmak,zapomniałam o naszej rocznicy ślubu(26.10)i wczoraj mnie w nocy naszło,że to już po ....
zadzwoniłam do męża z pretensjam(ma teraz nocną zmiane),że jak on mógł też zapomnieć i to w tym roku,gdy ja mu taką córcie urodziłam!!! :( :( :(i
tofinek pisze:
JA TEŻ JAK NIE TUTAJ TO NA ALLEGRO ;D ;D
i ostatnio jak weszlam w rachunki i zobaczylam ponad 400 zl wydane to sie za glowę zlapalam, bo ja tam kupuję tylko ciuszki dla malej...
To tak ,jak ja tylko cosik dla dzieciaczków!

reklama
Iwon pisze:
Hanti, Ty poczekaj, jak karmić przestaniesz...
Wszystko się unormuje!!
A z tym mlekiem, to ja go trochę rozumiem, bo sama karmiąc piersią miałam takie właśnie skojarzenia i opory.. ::)
I OBYŚ MIAŁA RACJE..................MAM TAKĄ CHRAPKĘ NA PORZADNEGO DRINA I SEKSIK Z UDZIAŁEM CYCUCHÓW(czyt.może być jedno i drugie na raz...przypisek autora)
może zaserwuje sobie jeszcze jedną szklanke wody mineralnej,tak na przybranie pokarmu ;D

hanti pisze:
Mam mały niesmak,zapomniałam o naszej rocznicy ślubu(26.10)i wczoraj mnie w nocy naszło,że to już po ....
zadzwoniłam do męża z pretensjam(ma teraz nocną zmiane),że jak on mógł też zapomnieć i to w tym roku,gdy ja mu taką córcie urodziłam!!! :( :( :(
to z przemęczenia, ale trzeba się starać żeby się nie zatracić w tej opiece nad maluszkami...
trzeba dbać o związek, bo kiedyś zostaniemy znowu sami-dzieciaczki wyfruną z dniazdka i nie będzie wtedy nic co lączy...

właśnie sobie tak to wytłumaczyłam,ale to smutne,mam tylko cichą nadzieje,że mnie czymś zaskoczy po wypłacie
A tak poza tym to przed moim zajściem w ciąże mieliśmy kryzys-i właśnie dzięki córci wraca powoli do normy.....więc sobie tofinek wyobraż,jak mi zależało,by właśnie ten dzień spędzić jakoś inaczej
dobranoc tofinek

Gazeleczku życzę szybkiego powrotu do zdrówka Maciusiowi :)

elfiko i Alka bardzo fajne zabaweczki i właśnie sobie pozamawiałam :)

...no i oczywiście tak dużo piszecie że po przeczytaniu wszystkiego mam mętlik w głowie i nie wiem co mam więcej pisać

...nie mniej jednak fajnie jest was poczytać :)

Pozdrawiam.

no cóż ja też chyba przeniosę się na allegro(spać idę dopiero za godzinke)
sama ze sobą nie będe postować :o :-* :-*

reklama
Do góry