reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

aaaa i firany czesc mi ściągnął

musze wam powiedziec ze na górze Milenie wychodzi ząbek albo dwa!!! :)

no i z mama sie pożarłam.....standart
w kazdym razie zabroniłam jej do mnie przychodzic,przynajmniej nie bede musiala jej znosic
ja sie do tych klotni juz przyzwyczailam chyba...

reklama
no i my rowniez mamy w planach wyjechac zagranice i chyba do Angli
ale ja wole szkocje,wiecej sie zarabia to raz a dwa jest mniej Polakow-ponoc
nie ze stronie od rodakow ale wiem ze jest tam wiekszy rynek pracy bo Polacy oblegaja Londyn

a jak narazie bede pracowac chyba w Hiszpani od przyszlych wakacji
bede pilnowac i sprzatac takiej staruszce

Poczytałam sobie o problemach z cycuchami i cieszę się,że na razie karmię i są jeszcze duże,ale za chwilkę......już nie będę zadowolona.
Po synku były jak flaczki,ale przez 10 latek wróciły do normy(głównie za sprawą tabletek hormonalnych)i aż się boje,co teraz będzie,bo i latka już nie te.
NiaNia pisze:
Te cycki to jakieś mniejsze sie po tej całej zabawie z karmieniem zrobiły i są jakbynieco niżej ::) A ja karmiłam tylko miesiac 8)
Nianiu moja siostra w ogóle nie karmiła i cycuszki zrobiły jej się nie dość,że flaki,to i jakieś małe.
Szkoda,że mnie nie stać na operację ::)

A co do bielizny to macie dziewczyny super pomysł,obie są odlotowe,ale ja osobiście ,nie wskoczyłabym w coś tak skąpego!!!!!
Wciąż mam nadmiar tluszczu pod skórą i chyba bez wspomagających tabletek nie uda mi się tego pozbyć,a na razie karmię cycem i du...a z tego.I mam tylko większego doła,więc na siebie nie patrzę,jak jestem w bieliżnie(oczywiście seksowny stanik dla karmiących.....hahahhaa ;D ;D ;D)!!!
Lilka współczuję Ci tego bałaganu,ale to ponoć z nerwów psiaki robią taki bałagan.Życzę Ci z całego serca,byś trafiła na jakiś dobrych ludzi----Trzymam kciuki!!!

no ja też pójdę już spać.....ciekawe,czy ktoś mnie czyta
A może na allegro pooglądam.....papapa

Czesc babeczki! Ja wczoraj kupiłam sobie bieliznę Triumpha :),ale w porownaniu z wcześniejszymi waszymi propozycjami ;) wypada raczej skromnie. ;D
71430476

reklama
Do góry