reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

aaaa i firany czesc mi ściągnął

musze wam powiedziec ze na górze Milenie wychodzi ząbek albo dwa!!! :)

no i z mama sie pożarłam.....standart
w kazdym razie zabroniłam jej do mnie przychodzic,przynajmniej nie bede musiala jej znosic
ja sie do tych klotni juz przyzwyczailam chyba...

reklama
no i my rowniez mamy w planach wyjechac zagranice i chyba do Angli
ale ja wole szkocje,wiecej sie zarabia to raz a dwa jest mniej Polakow-ponoc
nie ze stronie od rodakow ale wiem ze jest tam wiekszy rynek pracy bo Polacy oblegaja Londyn

a jak narazie bede pracowac chyba w Hiszpani od przyszlych wakacji
bede pilnowac i sprzatac takiej staruszce

Poczytałam sobie o problemach z cycuchami i cieszę się,że na razie karmię i są jeszcze duże,ale za chwilkę......już nie będę zadowolona.
Po synku były jak flaczki,ale przez 10 latek wróciły do normy(głównie za sprawą tabletek hormonalnych)i aż się boje,co teraz będzie,bo i latka już nie te.
NiaNia pisze:
Te cycki to jakieś mniejsze sie po tej całej zabawie z karmieniem zrobiły i są jakbynieco niżej ::) A ja karmiłam tylko miesiac 8)
Nianiu moja siostra w ogóle nie karmiła i cycuszki zrobiły jej się nie dość,że flaki,to i jakieś małe.
Szkoda,że mnie nie stać na operację ::)

A co do bielizny to macie dziewczyny super pomysł,obie są odlotowe,ale ja osobiście ,nie wskoczyłabym w coś tak skąpego!!!!!
Wciąż mam nadmiar tluszczu pod skórą i chyba bez wspomagających tabletek nie uda mi się tego pozbyć,a na razie karmię cycem i du...a z tego.I mam tylko większego doła,więc na siebie nie patrzę,jak jestem w bieliżnie(oczywiście seksowny stanik dla karmiących.....hahahhaa ;D ;D ;D)!!!
Lilka współczuję Ci tego bałaganu,ale to ponoć z nerwów psiaki robią taki bałagan.Życzę Ci z całego serca,byś trafiła na jakiś dobrych ludzi----Trzymam kciuki!!!

no ja też pójdę już spać.....ciekawe,czy ktoś mnie czyta
A może na allegro pooglądam.....papapa

Czesc babeczki! Ja wczoraj kupiłam sobie bieliznę Triumpha :),ale w porownaniu z wcześniejszymi waszymi propozycjami ;) wypada raczej skromnie. ;D
71430476

reklama
Do góry