reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

cześć Babulki

Ja karmię z obydwu piersi a i tak jedna jest większa od drugiej. Teraz tochociaż mam małe B ale prze ciążą to miałam mikroskopijne A :mad:

Żeby kupić stanik do karmienia to musze się nieźle naszukać bo wszystki są ogromniaste. :mad:

Aga bielizna śliczna. Ja mam większość bielizny z Triupha i jest super. Piorę w pralce i nic się z nią nie dzieje. Czasem nawet mam takie stare staniki że chcę wyrzucić ale szkoda mi bo całkiem dobrze wyglądają. :p

Ta bielizna którą ja pokazałam to tylko taka do seksiku bo do noszenai to chyba raczej niezbyt wygodna. :laugh:

reklama
Ja również karmie z obu piersi i mam jedna wieksza !! Koleżanka mówiła mi ze tak juz zostanie !!! Niestety!!!
Teraz karmie juz tylko dwa razy na dobę i trzy butelki i piersi juz mi sie zmniejszyły !!! Niestety za jędrne to nie są !!
Mam pytanko !!!
Czy wasze dzieci przed zaśnięciem marudzą ? Bo Matteo strasznie plącze jak jest zmęczony i za każdym razem musi sie wypłakać w łóżeczku aż zaśnie z wyczerpania !!

Jasio w ciagu dnia ma trzy drzemki - przy pierwszej zasypia sam, a dwie pozostale to juz sa z krzykami tak jakby nie mogl zasnac bo byl za bardzo zmeczony. Natomiast na noc zasypia w miare spokojnie - nie mam pojecia od czego to zalezy - moze kapiel go troszke wycisza? Natomiast te dwie drzemki niestety zawsze sa okupiowane placzem. Jak idziemy na spacer to placze po wlozeniu do wozka, a na zewnatrz od razu sie wycisza i zasypia spokojnie - jednymi slowy - rozbujnik maly z niego ;)

Witam was!
ja na szczeście piersi mam jednakowe,chociaż w jednej mam więcej pokarmu.
Asiołek piękny ten strój,nie ma drugiego takiego?
-ANITA- pisze:
Ja również karmie z obu piersi i mam jedna wieksza !! Koleżanka mówiła mi ze tak juz zostanie !!! Niestety!!!
Teraz karmie juz tylko dwa razy na dobę i trzy butelki i piersi juz mi sie zmniejszyły !!! Niestety za jędrne to nie są !!
Mam pytanko !!!
Czy wasze dzieci przed zaśnięciem marudzą ? Bo Matteo strasznie plącze jak jest zmęczony i za każdym razem musi sie wypłakać w łóżeczku aż zaśnie z wyczerpania !!
Mi się po pierwszej ciąży wyrównały piersi,jak skończyłam karmić......może i u Ciebie nie wszystko stracone?
Moja Oti marudzi przed snem jak nie może kupki zrobić(bo ona tak lubi ....jak czysta i pachnąca tak sobie porządnie natłuscić skórke :laugh: ;))wyrażnie coś mu przeszkadza zasnąć-musisz wszystko przeanalizować,jak detektyw! :)

::)Agnieszka R super ta bielizna
ale ja chcę mieć cialo tej modelki,a właśnie zjadłam slodką bułkę,kto za mnie poćwiczy??????

Alka Ty to masz dziewczyno zajefiste poczucie humoru,szkoda,że nie mieszkamy po sąsiedzku!
Ja tam mimo,że ładna pogoda boję się chodzić na spacery,Oti jescze nie całkiem doszła do siebie po tym chorubsku!
Ja chcę do Alki .........na dużą DAWKE HUMORU.....

reklama
-ANITA- pisze:
Mam pytanko !!!

Anitko to ze Matteo płacze przed zaśnieciem to oznaka przemęczenia. Dziecko działa jakby w takim schemacie - jedzenie, po jedzeniu jakies 20-30 min aktywnosci w postaci zabawy i takich tam i potem zaczyna okazywac sennoesc np ziewnieciem ( mój maks trze sobie oczka) i wtedy trzeba jak najszybciej odłozyc go do łozeczka. Dac troszke pić, smoka , bukę i sam zasnie. Przynajmniej mój tak zasypia ::) To kwestia wytrenowania. Przeczytaj w Tracy, ona dobrze to opisała.

A tak wogole to czesc Wam.
Niezłe te kompleciki bielizny. Ja tez mam kilka nowych. Ostatnio czekoladowy, rózowy i kremowy. No i czarny od męza :) sprawdzony - zadziałał ;D

Do góry