reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia to znaczy ze z prawej kompletnie nie je?? :o Jak tak to musze przyznac, ze to chyba jakis fenomen. Kolezanka moja wprawdzie karmila z jednej wiecej, ale druga tez podawala choc na chwile, no i teraz ma roznice w piersiach, tylko kurna nie wiem ktora wieksza ta wykarmiona czy ta oszczedzona ::).

reklama
Wiki_28 pisze:
Niania co do operacji biustu to ja myślę tak jak ty

I powiem wam że też po pierwszej ciąży myślałam o operacji, teraz jeszcze jest możliwie bo karmię ale wyobrażam sobie co będzie jak skończę karmić
Niania jak mogłabyś dać namiary na tę klinikę to byłoby super

Karin współczuję ci bardzo

Wiki bardzo chetnie. Jutro pogadam z ta moją koleżanka i wszytsko napisze. Ja tylko pod tym warunkiem , ze jest to miejsce poleceone zgodziłabym się na taka operację. Dam znać jak najszyciej :)

Moje cycki powiedzmy, że są chwilowo ok, gorzej z całą resztą. Jak schudne to będe dopiero narzekać, bo wtedy cyc pierwszy zanika :p ;)

co do cycków...to moje właśnie trochę zjędrniały ;) napływa mi mlesio co do operacji to ja osobiście bym nie zrobiła bo nie chce ingerować w mooje ciało, a jeżeli bym sięchciała zdecydować to bym się bała, bo oglądałam w tv przypadki gdzie się później strasznie paprało, no ale jeśli ktoś ma ochotę na zmianecyca i kasiorkę to nie mam nic przeciw ;)
a tak poza tym to dzisiejszy dzień odjechany, jestem padnięta ale musiałam do was zerknąć choć na momęcik! tymuś w miarę dobrze troszkę popłakiwał bo w brzusiu mu strasznie jeździ, ale za to tytus siostry (7 miesiecy) strasznie biedak płakał i marudził cały dzień, niedość co gilki ma po pas bo jest biedak choreńki to jeszcze wyłazi mu 3 ząbek!!! masakra cały dzień na raczkach trochę pomagałam ance a ten klocek ma cos już ponad 9 kg!!

co do chrzcin to też mamy w tą niedzielę nie robimy nic wielkiego tylko tak aby był ten chrzest..... bo ja z kościołem to trochętak w oddali żyjemy ;)

chyba pomyłka
zaraz zmykam bo jutro jadę z rańca chrzesnemu zawieźć karteczkę na spowiedź (nas omija ;D , bo żeniby w grzechu żyjemy i komuni i tak nie dostaniemy) i w końcu złożyć wnioski o wymianę dokuentów no bo przecież nazwisko inne....
dziewczyny te bielizny hmm niezłe, ja tylko pomarzyć mogę i OSTRO wziąść się za siebie, bo w moim rozmiarze nie znajdę nic sexy ;) a nawet jeśli by sięto udało to wyglądałbym masakrycznie :laugh: narazie mam przeogromną chęć wbicia sięw moje kochane sztruksiaki których tyle czeka w szafie ale to jeszcze sprzed ciąży!!
i co do wagi mam taką jak przed ciążą ale opona........ dużo większa niż przed ciążą!

dobra spadam nyny, już nic nie piszę bo komu się będzie chciało to czytać, a coś jeszcze wam tu chciałam... ale zapomniałam ;)
kolorowych buziaczki

reklama
Klaudia męża napewno uwiedziesz tą bielizną bo mnie byś napewno uwiodła ;D

Friduś ciebie o taką ekstrawagancje w erotycznej bieliżnie bym niepodejrzewała ;D no prosze , ale jest super sexi ;D
uważaj bo jeszcze przez ta bielizne cała akcja bedzie bardzo krótka hihihihiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D

a ja mam ciągle psa
i wiecie co? denerwuje mnie on
staram sie mu tego nie okazywać bo wiem ze to biedne zwierze,ale no stracilam chyba cierpliwosc do zwierzat tzn.psów....

dzisiaj musialam wyjsc na miasto na zakupy,zostawilam go w kuchni zamknietego aby nie splondrował mi calej chaty
i jak przyszlam to krotko przede mna wrocil Karol z pracy i powiedzial ze do kuchni wejsc nie idzie tak smierdzi,ze maski gazowe potrzebne

ja wchodze a tam :w trzech miejscach narzygane,w ilus nasikane i nasrane!!!!!!!!!!!!!!! :mad:
normalnie cała kuchnia za.......ana!!!! :mad:]

zsikał mi sie w chacie iles razy,a jak ide z nim na podworko to moge byc Bog wie ile to on tylko stoi przy mnie a jak wracamy do domu to mi sika!!
siet mam dosc!!!
jutro jade z nim na wioche jakas i bede chodzic po domach i pytac kto go wezmie

Do góry