Tez mi sie tak zawsze zdawalo ze my tu na lipcowym watku najfajniejsze jestesmy, pomimo ze sie malo udzielam. Tak se ostatnio nawet myslalam ze moze by jakas firme z wami otworzyc co by ta nasza znajomosc jeszcze bardziej utrwalic : bo my tu takie samowystarczalne i we wszystkim obznajomione i wogole obrotne mamuski jestesmy.
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez chce domek
co do pomocy to jestem z zawodu ratownikiem medycznym, pierwsza pomoc to moj chleb powszedni, w razie jakichkolwiek pytan sluze pomoca
co do pomocy to jestem z zawodu ratownikiem medycznym, pierwsza pomoc to moj chleb powszedni, w razie jakichkolwiek pytan sluze pomoca
Niania moja druga polowka tez pile kopie. Co tydzien w piatki wieczorami wybywa. Jeszcze przed porodem to wybywalam razem z nim ale teraz to tak raczej nie jest to mozliwe.
Maz moj tylko czeka az Rayyan zacznie chodzic bo chce razem z nim grac. Nawet mu kupil taka pilke na baterie ktora podskakuje swieci swiatelkami i gra oooooooooole ooooooooole oooooooooooleeeeeeeee O0
Maz moj tylko czeka az Rayyan zacznie chodzic bo chce razem z nim grac. Nawet mu kupil taka pilke na baterie ktora podskakuje swieci swiatelkami i gra oooooooooole ooooooooole oooooooooooleeeeeeeee O0
elfiko
lipcowe mamy ´05
Oj z tą jazdą na wielbłądach to bym uważała, ja raz jechałam i dziękuje bardzo , wiecej nie chcegazelaczek pisze:Klaudia pisze:Może jak bobasy trochę podrosną to zorganizujemy jakiś zjazd w centralnej Polsce, żeby było sprawiedliwie
Klaudiuś, co to za sprawiedliwość? Ja mieszkam w centralnej Polsce i z chęcią bym się wyrwała nad jakieś morze albo jeziora... Ja proponuje imprę w Egipcie na plaży. Full relax, opalanko, drinki i jazda na wielbłądach. ;D
tyłek mnie miesiąc po tym wyczynie bolał ałła
elfiko
lipcowe mamy ´05
Alka Ty jęzo jedna ja ci dam wyrywna!!! ;D
No i zapisuje sie do matek tak zwanych wyrodnych- smoczka weronice parze raz na 100lat a te od butelki to tylko myje, zabawek nawe nie myje, a najlepszą zabawą mojej córci jest...spanie ;D ;D ;D
No i zapisuje sie do matek tak zwanych wyrodnych- smoczka weronice parze raz na 100lat a te od butelki to tylko myje, zabawek nawe nie myje, a najlepszą zabawą mojej córci jest...spanie ;D ;D ;D
reklama