reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny nie pamiętam ale wiem że już któraś o tym pisała, na stronie www.nutricia.com.pl można zamówic poradnik żywienia małego dziecka, zamówcie sobie bo naprawde jest super sprawa a do tego dodają próbki kaszek i kleików
ja poradnik dostałam w zeszłym tygodniu a dzisiaj znowu mam paczuszke a tam własnie kaszka, zupka i kleiczek na próbe!

reklama
Tam treba wejść na poradnik nutricia i wypełnić ankiete i to wszystko , ja od wypełnienia czekałam 9 dni

Eliall, ale fajnie wyglądasz! A ja sobie Ciebie wyobrażałam jako brunetkę :)

Joaśka, wlasnie zapisalam sie na tą nutricie [oj, będą baty od męża jak zaczną jakieś śmieci przychodzić ::)] i tam po rejestracji napisali ze wyślą poradnik do dwoch miesięcy. Widocznie do Elfiko było im bardziej po drodze :)

gazelaczek pisze:
Ja mieszkam w centralnej Polsce i z chęcią bym się wyrwała nad jakieś morze albo jeziora... Ja proponuje imprę w Egipcie na plaży. Full relax, opalanko, drinki i jazda na wielbłądach. ;D
Gazelaczek, zapraszam do Szczecina. Nie dostaniesz tu wprawdzie pokoju z oknem na morze, jak to niektórym turystom wmawiają biura podróży ;) , ale nad Bałtyk niecała godzinka autem :) 8)
Elfiko ja zamówiłam wczoraj ten poradnik i teraz cierpliwie czekam sobie :)
Wyrodną matką też jestem, wizja macierzyństwa przed porodem, podobnie jak u Joasi mocno odbiega od rzeczywistości ;) Moją ulubioną zabawą edukacyjną jest BB ;D

Joaska pisze:
ja tez chce domek :( :(

co do pomocy to jestem z zawodu ratownikiem medycznym, pierwsza pomoc to moj chleb powszedni, w razie jakichkolwiek pytan sluze pomoca ;)
Joasia gratulacje dla Ciebie, nawet się nie pochwaliłaś, ze wykonujesz kawał dobrej i szlachetnej roboty :) Nie każdy moze ratować ludziom życie! :angel:

reklama
Do góry