reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny nie pamiętam ale wiem że już któraś o tym pisała, na stronie www.nutricia.com.pl można zamówic poradnik żywienia małego dziecka, zamówcie sobie bo naprawde jest super sprawa a do tego dodają próbki kaszek i kleików
ja poradnik dostałam w zeszłym tygodniu a dzisiaj znowu mam paczuszke a tam własnie kaszka, zupka i kleiczek na próbe!

reklama
Tam treba wejść na poradnik nutricia i wypełnić ankiete i to wszystko , ja od wypełnienia czekałam 9 dni

Eliall, ale fajnie wyglądasz! A ja sobie Ciebie wyobrażałam jako brunetkę :)

Joaśka, wlasnie zapisalam sie na tą nutricie [oj, będą baty od męża jak zaczną jakieś śmieci przychodzić ::)] i tam po rejestracji napisali ze wyślą poradnik do dwoch miesięcy. Widocznie do Elfiko było im bardziej po drodze :)

gazelaczek pisze:
Ja mieszkam w centralnej Polsce i z chęcią bym się wyrwała nad jakieś morze albo jeziora... Ja proponuje imprę w Egipcie na plaży. Full relax, opalanko, drinki i jazda na wielbłądach. ;D
Gazelaczek, zapraszam do Szczecina. Nie dostaniesz tu wprawdzie pokoju z oknem na morze, jak to niektórym turystom wmawiają biura podróży ;) , ale nad Bałtyk niecała godzinka autem :) 8)
Elfiko ja zamówiłam wczoraj ten poradnik i teraz cierpliwie czekam sobie :)
Wyrodną matką też jestem, wizja macierzyństwa przed porodem, podobnie jak u Joasi mocno odbiega od rzeczywistości ;) Moją ulubioną zabawą edukacyjną jest BB ;D

Joaska pisze:
ja tez chce domek :( :(

co do pomocy to jestem z zawodu ratownikiem medycznym, pierwsza pomoc to moj chleb powszedni, w razie jakichkolwiek pytan sluze pomoca ;)
Joasia gratulacje dla Ciebie, nawet się nie pochwaliłaś, ze wykonujesz kawał dobrej i szlachetnej roboty :) Nie każdy moze ratować ludziom życie! :angel:

reklama
Do góry