reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Mam pytanie do posiadaczek zwierzakow w domu (czytaj: psa). Nie wybudzaja wam sie szkraby gdy psiaki szczekaja?
Ja dzis wchodzilam z moim swiezo uspionym Jasiem i na klatce rozleglo sie szczekanie - sasiadka szla na spacer z psem. mialam ochote ja pobic (w sumie to nie wiem dlaczego nie psa???) bo Jas sie oczywiscie obudzil. Generalnie nie mam nic do pieskow, ale akurat ta sytuacja mnie wkurzyla - macierzynstwo jest piekne, czlowiek sie staje taki wrazliwy ;)

cos mi sie wyslalo nikompletnie wiec dopisuje
do laski to mi troche brakuje a wlasciwie to mam troche za duzo kilogramow no a twarz to mam ladna (jak sie umaluje >:D ) ;D no i w sumie od zawsze bylam bladynka, no prawie od zawsze, bo sie urodzilam z czarnymi wlosami ktore mi wypadly i jeden raz tez se zrobilam ciemny kolorek na glowie ale zupelnie do mnie nie pasowalo.
Ale serdecznie dziekuje dziewczyny za komplementy, az mi sie zachcialo batdziej dbac o siebie. ;D

NiaNia pisze:
Joaska pisze:
elfiko to ja pisalam, a mi jeszcze nie przyslali :( :( nie wiem czemu, jakies 2 tyg, temu wsyslalam

mi tez nie :-[
dziewczyny tam pisze,że wysyłają ten poradnik jak maluszki kończą 4 miesiące, weronika kończy 4 miesiące w poniedziałek a wasze maluszki są troszke młodsze to może dlatego ja już dostałam a wy jeszcze nie?

To mój obiad ;D :)
dscn82909xx.jpg

Powstał z tego:
dscn82942dc.jpg

a robiąc śpiewałam sobie piosenke z reklamy , wiecie która "come come de la piacia come di elmare.....lallallaaaaa"

heheh i zeby nie było, nie parcuje w Knorr heheeh ;D

elfiko na Ciebie to zawsze mozna liczyc!!! :-* :-*

Iwon dziekuje za pochwaly zawodu, strasznie to kocham, i zawsze chcialam pomagac ludziom, marzyla mi sie medycyna, ale jakos tak wyszlo i teraz jestem licencjonowanym ratownikiem medyczny,katetki i takie tam sprawy, ale nie ma to jak rozpedzona karetka na sygnale....eh

eliall aTy nie badz taka skromna.....my tu na lipcoweczkach prawimy sobie komplementy, zawsze trafne i z glebi serca!!!!!

Niania gratuluje talentow kulinarnych!!!!!uwielbiam kielbaske zywiecka, chyba sie tam znajduje?????????

reklama
Do góry