reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Mam pytanie do posiadaczek zwierzakow w domu (czytaj: psa). Nie wybudzaja wam sie szkraby gdy psiaki szczekaja?
Ja dzis wchodzilam z moim swiezo uspionym Jasiem i na klatce rozleglo sie szczekanie - sasiadka szla na spacer z psem. mialam ochote ja pobic (w sumie to nie wiem dlaczego nie psa???) bo Jas sie oczywiscie obudzil. Generalnie nie mam nic do pieskow, ale akurat ta sytuacja mnie wkurzyla - macierzynstwo jest piekne, czlowiek sie staje taki wrazliwy ;)

cos mi sie wyslalo nikompletnie wiec dopisuje
do laski to mi troche brakuje a wlasciwie to mam troche za duzo kilogramow no a twarz to mam ladna (jak sie umaluje >:D ) ;D no i w sumie od zawsze bylam bladynka, no prawie od zawsze, bo sie urodzilam z czarnymi wlosami ktore mi wypadly i jeden raz tez se zrobilam ciemny kolorek na glowie ale zupelnie do mnie nie pasowalo.
Ale serdecznie dziekuje dziewczyny za komplementy, az mi sie zachcialo batdziej dbac o siebie. ;D

NiaNia pisze:
Joaska pisze:
elfiko to ja pisalam, a mi jeszcze nie przyslali :( :( nie wiem czemu, jakies 2 tyg, temu wsyslalam

mi tez nie :-[
dziewczyny tam pisze,że wysyłają ten poradnik jak maluszki kończą 4 miesiące, weronika kończy 4 miesiące w poniedziałek a wasze maluszki są troszke młodsze to może dlatego ja już dostałam a wy jeszcze nie?

To mój obiad ;D :)
dscn82909xx.jpg

Powstał z tego:
dscn82942dc.jpg

a robiąc śpiewałam sobie piosenke z reklamy , wiecie która "come come de la piacia come di elmare.....lallallaaaaa"

heheh i zeby nie było, nie parcuje w Knorr heheeh ;D

elfiko na Ciebie to zawsze mozna liczyc!!! :-* :-*

Iwon dziekuje za pochwaly zawodu, strasznie to kocham, i zawsze chcialam pomagac ludziom, marzyla mi sie medycyna, ale jakos tak wyszlo i teraz jestem licencjonowanym ratownikiem medyczny,katetki i takie tam sprawy, ale nie ma to jak rozpedzona karetka na sygnale....eh

eliall aTy nie badz taka skromna.....my tu na lipcoweczkach prawimy sobie komplementy, zawsze trafne i z glebi serca!!!!!

Niania gratuluje talentow kulinarnych!!!!!uwielbiam kielbaske zywiecka, chyba sie tam znajduje?????????

reklama
Do góry