reklama
Dziewczyny wiecie co po wczorajszym zakrztuszeniu Maksa kawałkiem jabłka przyszłami do głowy taka rzecz : czy byłabym w stanie udzielić pierwszej pomocy dziecku jak byc coś sie stało?? : I powiem szczerze, ze mam powazne wątpliwosci. A jak jest u was??
Ja zostawiam Maksa niedłigo z opiekunka i musze koniecznie zapytac sie czy ona potrafiłaby zareagować?
Ja zostawiam Maksa niedłigo z opiekunka i musze koniecznie zapytac sie czy ona potrafiłaby zareagować?
zapisuje sie do klubu wyrodnych matek wieczorami zamiast edukowac swego syna wmawiam mu ze jest bardzo zmeczone i musi isc spac a on biedaczek tak chce sie wtedy rozwijac intelektualnie.
Karmie piersia i moje dziecie to ssie nie dluzej niz 10 minut sredni co 2 godziny. No i niezly byczek z niego juz urusl.
Karmie piersia i moje dziecie to ssie nie dluzej niz 10 minut sredni co 2 godziny. No i niezly byczek z niego juz urusl.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Co do karmienia to Maciek też nie je dłużej niż 10 minut, srednio co 3 godziny, popołudniami częściej. W nocy nie je (hurra) tylko ok. 5 rano.
W środę idziemy się szczepić i mamy zamiar zapytać pediatry czy już podawać jakieś dodatkowe jedzonko. W końcu Maciejka zaczął 5 miesiąc, rany ale ten czas leci.
W środę idziemy się szczepić i mamy zamiar zapytać pediatry czy już podawać jakieś dodatkowe jedzonko. W końcu Maciejka zaczął 5 miesiąc, rany ale ten czas leci.
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Klaudia sorki napisalam prawie to samo co ty jesli chodzi o spotkanko, ale nie przeczytalam wczesniej Twojej wypowiedzi. Co do domku, to nie wiem czy nie myslimy o tym samym. My przegladalismy strone z domkami (mam ja w Angli w ulubionych) i podoba am sie domek "Wierzba" czy to nie ten sam? Kurde jak bede miala chwilke to poszukam tej stronki i sprawdze. Jak nie ten sam to baardzo podobny :laugh:
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Klaudia pisze:Może jak bobasy trochę podrosną to zorganizujemy jakiś zjazd w centralnej Polsce, żeby było sprawiedliwie
Klaudiuś, co to za sprawiedliwość? Ja mieszkam w centralnej Polsce i z chęcią bym się wyrwała nad jakieś morze albo jeziora... Ja proponuje imprę w Egipcie na plaży. Full relax, opalanko, drinki i jazda na wielbłądach. ;D
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziewczyny, w obliczu tego co napisala wyżej Niania polecam tą stronkę. Ja mam ją w ulubionych na wypadek jaki wszelki, tfu, tfu,tfu:
http://www.sids.com.pl/pomoc.htm
http://www.sids.com.pl/pomoc.htm