reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Tez mi sie tak zawsze zdawalo ze my tu na lipcowym watku najfajniejsze jestesmy, pomimo ze sie malo udzielam. Tak se ostatnio nawet myslalam ze moze by jakas firme z wami otworzyc  co by ta nasza znajomosc jeszcze bardziej utrwalic ::) bo my tu takie samowystarczalne i we wszystkim obznajomione i wogole obrotne mamuski jestesmy.

reklama
ja tez chce domek :( :(

co do pomocy to jestem z zawodu ratownikiem medycznym, pierwsza pomoc to moj chleb powszedni, w razie jakichkolwiek pytan sluze pomoca ;)

Ja proponuje na wspolne spotkanko Maroko. Rodzice mego meza pochodza z Maroka, no i w razie czego moje kochanie mogloby zajac sie sprawami organizacyjnymi typu hotel dla wiekszej grupy.

Niania moja druga polowka tez pile kopie. Co tydzien w piatki wieczorami wybywa. Jeszcze przed porodem to wybywalam razem z nim ale teraz to tak raczej nie jest to mozliwe.
Maz moj tylko czeka az Rayyan zacznie chodzic bo chce razem z nim grac. Nawet mu kupil taka pilke na baterie ktora podskakuje swieci swiatelkami i gra oooooooooole ooooooooole oooooooooooleeeeeeeee O0

gazelaczek pisze:
Klaudia pisze:
Może jak bobasy trochę podrosną to zorganizujemy jakiś zjazd w centralnej Polsce, żeby było sprawiedliwie :)

Klaudiuś, co to za sprawiedliwość? Ja mieszkam w centralnej Polsce i z chęcią bym się wyrwała nad jakieś morze albo jeziora... Ja proponuje imprę w Egipcie na plaży. Full relax, opalanko, drinki i jazda na wielbłądach.  ;D
Oj z tą jazdą na wielbłądach to bym uważała, ja raz jechałam i dziękuje bardzo , wiecej nie chce
tyłek mnie miesiąc po tym wyczynie bolał ałła

Alka Ty jęzo jedna ja ci dam wyrywna!!! ;D

No i zapisuje sie do matek tak zwanych wyrodnych- smoczka weronice parze raz na 100lat a te od butelki to tylko myje, zabawek nawe nie myje, a najlepszą zabawą mojej córci jest...spanie ;D ;D ;D

a co do prasowania to ja tylko te wierzchnie warstwy prasuje żeby nie było że o dziecko nie dbam no i jak idziemy do lekarza to sie czasem pokusze o wiekszą elegancje i nawet śpiochy przejade żelazkiem ;)

NO to tak na poczatek zeby wyjsc z ukrycia dodalam swoja mordke przy nicku.
Dalsze odslony nastapia w swoim czasie (mam nadzieje ze jak najszybszym)

reklama
Do góry