reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kasiu ktoś czuwa nad Wami, bezapelacyjnie jakiś Anioł.
Niech czuwa nad Toba dalej. Wszystko na pewno będzie dobrze............
Niech czuwa nad Toba dalej. Wszystko na pewno będzie dobrze............
DASARIA
lipcowe mamy '05
hej:-)
Klaudia zazdroszczę wypadu w góry, ja jakoś nie mogę się wybrać do Zakopca w tym roku, zawsze jesteśmy tam 2 razy w roku a teraz jakoś nie po drodze
hejoo:-):-):-)
trala la lalaa ja też jadę w góry, ale w przyszłym roku (w styczniu ) kibicowac Małyszowi
DASARIA
lipcowe mamy '05
Klaudia pooglądaj to, może Cie cos zainspiruje, ja chyba sie tez skusze !!
Picasa Web Albums - Silvia - Laços
Forum Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kokardy jak samemu zrobić?
ja też nakupiłam wstążek, więc linki mi także sie przydadzą, dzięki Asia
DASARIA
lipcowe mamy '05
czesc dziewczynki
dzisiaj chodzę zła jak osa, krążę po domu jak gradowa chmura...........
oczywiście z powodu pracy a raczej z powodu jej braku, dzwoniłam dzisiaj do UP, Pani powiedziała, ze wniosek wpłynął dopiero w piątek ( mnie w środę w szpitalu mówili ze dawno już wysłany ) i teraz UP ma 30 dni na rozpatrzenie wniosku. Pytam, czy będzie coś wiadomo przed nowym rokiem, może będzie........Szlak mnie juz jasny trafia.............
gratulacje posadki, to czekanie to pewnie tylko formalnośc, wiec głowa do góry, będzie dobrze
Dziewuszki co można robić w Krynicy Górskiej jak się jest w ciązy?
Ruszamy zaraz po świetach. Łosiek pewnie od czasu do czasu bedzie chodził na snowbord wiec musze sie rozejrzec co i jak Jestesmy niby w SPA wiec teoretycznie coś tam wykrece ale moze sa jakies inne atracje, wycieczki czy cuś
Ruszamy zaraz po świetach. Łosiek pewnie od czasu do czasu bedzie chodził na snowbord wiec musze sie rozejrzec co i jak Jestesmy niby w SPA wiec teoretycznie coś tam wykrece ale moze sa jakies inne atracje, wycieczki czy cuś
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
U nas ok
Cieszymy sie Laurką ( wiecie jaka ona jest malusia :-)) , czekamy na Tatusia
Nisia podekscytowana i ponownie zakochana w swojej ciotecznej siostrzyczce
Zapakowała na jutro cały plecak- jego zawartośc to dwie maskotki, 4 klocki, kredki, blok do kolorowania, ulubiona kolorowanka z Kubisiem, naklejki z ptaszkami, paczka petitek, majtki
Pytałam dla kogo te wszystkie rzeczy- dam mamusiu Laulusi jutro jak pojedziemy, majtecki Nisi za małe som Laula bedzie miała doble :-):-):-)
Cieszymy sie Laurką ( wiecie jaka ona jest malusia :-)) , czekamy na Tatusia
Nisia podekscytowana i ponownie zakochana w swojej ciotecznej siostrzyczce
Zapakowała na jutro cały plecak- jego zawartośc to dwie maskotki, 4 klocki, kredki, blok do kolorowania, ulubiona kolorowanka z Kubisiem, naklejki z ptaszkami, paczka petitek, majtki
Pytałam dla kogo te wszystkie rzeczy- dam mamusiu Laulusi jutro jak pojedziemy, majtecki Nisi za małe som Laula bedzie miała doble :-):-):-)