reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć dziewuszki :sorry2:

Od razu wypalę z prośbą o pomoc :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:: Kto mi poleci fotelik samochodowy? Chcielibyśmy wymienić Darii na większy bo mamy 9-18 kg i jakoś tak mam wrażenie, że w zimowych ciuchach jej tam ciasno...Niania, Ty chyba kupowałaś ostatnio, dobrze pamiętam?

Liczę na pomoc :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Kokardki zrobione. :-) Sztuk 14 - tylko na tyle mi starczylo wstążek. Nieskromnie powiem, że suma sumarum wyszły ładnie :-) Kurcze, juz bym chciała choinę ubierać :-)
Pracowac mi się nie chcę coś :zawstydzona/y: Ja za to już mam nastrój świąteczny. Juz bym coś upiekła. Muszę jeszcze jutro kupić jakies ładne foremki do pierniczków, bo Maćkowi obiecałam, że będziemy piec.

7 kokardek jest :-)
bravo! a mowilas ze ci nie wychodzi;-)

Iwon pamietasz ta laseczke grecka co ma taki przejmujacy glos? zobacz co znalazlam:szok:.
YouTube - Anna Vissi & Dimitris Korgialas (Live - Royal Albert Hall)
normalnie mnie zatkalo. gdzies w okolicach 5min 55sec(to jest video z koncertu wiec sporo gadaja i sobie zarty robia. mozesz od razu przejsc do tego momentu) zaczyna spiewac piosenke tego chlopaczka co z nia na scenie stoi.
spiewa "chce przyjsc, powiedziec ci,
ze bez ciebie nie wytrzymuje/nie daje rady zyc.
nie potrafie, lepiej jak odejde."
jakby ja conajmniej krajali na kawalki. nawet on wymiekl:-D

Olivia, świetne fotki, od razu mam lepszy humorek:-):-):sorry2:
na to liczylam;-):-)

Kokardki zrobione. :-) Sztuk 14 - tylko na tyle mi starczylo wstążek. Nieskromnie powiem, że suma sumarum wyszły ładnie :-) Kurcze, juz bym chciała choinę ubierać :-)
to teraz wyjscia nie ma tylko pstrykaj i wrzucaj fotke!:-)
bede sie z paniami zegnala, ide sie szykowac na zajecia, a wczesniej jade po zabawki dla dzieciakow:tak:

Anusia to zebys juz calkowicie zalapala ten nastroj to masz, posluchaj tego:
YouTube - Anna Vissi - Agia Nixta (Silent night)
(pseprasam ze to po grecku ale znas moje zbocenie:sorry2:)

witam...nadal chora :dry:
no nic...bez antybiotyku sie nie obedzie cos czuje :dry: kaszle juz tak porzadnie ze az mnie wszystko boli:-(

Lilka, Ty kobieto to do PL nie wracaj :shocked2: Korzystaj z takich miłych gestów póki możesz :cool2:

:-D:-D:-D:-D dopisze jeszcze ze dostalismy kartke z gratulacjami i podpisami wszystkich pracownikow co sie skladali...znam max 15% osob!!! wiec tym bardziej jestem niesamowicie mile zaskoczona (szok juz przeszedl;-) ) ale delegacja pewnie dzis w pracy leje ze mnie bo na ich widok taka mine mialam ze... :-D:-D:-D

Muszę Wam powiedziec, że młody zaczyna się coraz bardziej rozkręcać z gadką :cool2: Wiem, że większość maluchów już tutaj wiersze recytuje, ale Kornel akurat z mową się ociągał, dlatego cieszę się z każdego nowego słowa :happy2: Potrafi w ciągu jednego dnia zrobić zdumiewające postępy. Np. jeszcze przedwczoraj na autobus wołał leniwie "AA" , a od wczoraj 'aa' jest już 'autobusiem' :-p Zszokował mnie też wieczorem, kiedy jadł tosta i powiedział 'ała, golącie' :-D:-p

Gratulacje dla Kornelka!! Milenka podobnie,duzo umie slow mowic ale nie umie tego jakos laczyc w zdania takie dluzsze
jak czytam co Macius Klaudi mowi lub Weronika Elfa to...:shocked2: my musimy jeszcze poczekac

niezle! i jak tam wydalas juz te pieniadze na allegro?;-) jak gardelko?:confused:

nie:no:
siedzialam do 3 w nocy bo szukalam takiego sprzedawcy na All ktory plus minus mialby najwiekszy asortyment,i jakos nie znalazlam
nie wiem czy sie nie skonczy na zakupach w sklepie internetowym takiej jednej forumowej kolezanki
tylko ona ma wszystko co bym chciala dla Hanulki oprocz jednej rzeczy i jakos chce z nia zagadac czy by szybko skombinowala te cos,bo na tym najbardziej mi zalezy
wlasnie o to cos mi chodzi:
Interaktywna Mata - zwierzątka, Taf Toys :o) (279855142) - Aukcje internetowe Allegro

ok ide dalej buszowac bo dzis musze zamowic

reklama
czesc dziewczynki :-):-)

Kuba dzisiaj dał mamusi pospac, wstalismy o 10:50 :-p:-p:-p
wyspałam sie wkoncu hehe jak za starych dobrych czasow!!!

Lilka gratuluje niespodzianki no i koperty oczywiscie!!

Klaudia pokarz nam swoje dzieła........ja jakos sie nie moge zebrac za zadne robotki reczne :happy2::happy2::happy2:

elf buziaki dla rodzinki :elvis::elvis:

co by tu dzisiaj............
troche mi sie juz nie chce sprzatac :baffled::baffled::baffled:
moze leń???

Do góry