reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cześć dziewuszki :sorry2:

Od razu wypalę z prośbą o pomoc :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:: Kto mi poleci fotelik samochodowy? Chcielibyśmy wymienić Darii na większy bo mamy 9-18 kg i jakoś tak mam wrażenie, że w zimowych ciuchach jej tam ciasno...Niania, Ty chyba kupowałaś ostatnio, dobrze pamiętam?

Liczę na pomoc :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Kokardki zrobione. :-) Sztuk 14 - tylko na tyle mi starczylo wstążek. Nieskromnie powiem, że suma sumarum wyszły ładnie :-) Kurcze, juz bym chciała choinę ubierać :-)
Pracowac mi się nie chcę coś :zawstydzona/y: Ja za to już mam nastrój świąteczny. Juz bym coś upiekła. Muszę jeszcze jutro kupić jakies ładne foremki do pierniczków, bo Maćkowi obiecałam, że będziemy piec.

7 kokardek jest :-)
bravo! a mowilas ze ci nie wychodzi;-)

Iwon pamietasz ta laseczke grecka co ma taki przejmujacy glos? zobacz co znalazlam:szok:.
YouTube - Anna Vissi & Dimitris Korgialas (Live - Royal Albert Hall)
normalnie mnie zatkalo. gdzies w okolicach 5min 55sec(to jest video z koncertu wiec sporo gadaja i sobie zarty robia. mozesz od razu przejsc do tego momentu) zaczyna spiewac piosenke tego chlopaczka co z nia na scenie stoi.
spiewa "chce przyjsc, powiedziec ci,
ze bez ciebie nie wytrzymuje/nie daje rady zyc.
nie potrafie, lepiej jak odejde."
jakby ja conajmniej krajali na kawalki. nawet on wymiekl:-D

Olivia, świetne fotki, od razu mam lepszy humorek:-):-):sorry2:
na to liczylam;-):-)

Kokardki zrobione. :-) Sztuk 14 - tylko na tyle mi starczylo wstążek. Nieskromnie powiem, że suma sumarum wyszły ładnie :-) Kurcze, juz bym chciała choinę ubierać :-)
to teraz wyjscia nie ma tylko pstrykaj i wrzucaj fotke!:-)
bede sie z paniami zegnala, ide sie szykowac na zajecia, a wczesniej jade po zabawki dla dzieciakow:tak:

Anusia to zebys juz calkowicie zalapala ten nastroj to masz, posluchaj tego:
YouTube - Anna Vissi - Agia Nixta (Silent night)
(pseprasam ze to po grecku ale znas moje zbocenie:sorry2:)

witam...nadal chora :dry:
no nic...bez antybiotyku sie nie obedzie cos czuje :dry: kaszle juz tak porzadnie ze az mnie wszystko boli:-(

Lilka, Ty kobieto to do PL nie wracaj :shocked2: Korzystaj z takich miłych gestów póki możesz :cool2:

:-D:-D:-D:-D dopisze jeszcze ze dostalismy kartke z gratulacjami i podpisami wszystkich pracownikow co sie skladali...znam max 15% osob!!! wiec tym bardziej jestem niesamowicie mile zaskoczona (szok juz przeszedl;-) ) ale delegacja pewnie dzis w pracy leje ze mnie bo na ich widok taka mine mialam ze... :-D:-D:-D

Muszę Wam powiedziec, że młody zaczyna się coraz bardziej rozkręcać z gadką :cool2: Wiem, że większość maluchów już tutaj wiersze recytuje, ale Kornel akurat z mową się ociągał, dlatego cieszę się z każdego nowego słowa :happy2: Potrafi w ciągu jednego dnia zrobić zdumiewające postępy. Np. jeszcze przedwczoraj na autobus wołał leniwie "AA" , a od wczoraj 'aa' jest już 'autobusiem' :-p Zszokował mnie też wieczorem, kiedy jadł tosta i powiedział 'ała, golącie' :-D:-p

Gratulacje dla Kornelka!! Milenka podobnie,duzo umie slow mowic ale nie umie tego jakos laczyc w zdania takie dluzsze
jak czytam co Macius Klaudi mowi lub Weronika Elfa to...:shocked2: my musimy jeszcze poczekac

niezle! i jak tam wydalas juz te pieniadze na allegro?;-) jak gardelko?:confused:

nie:no:
siedzialam do 3 w nocy bo szukalam takiego sprzedawcy na All ktory plus minus mialby najwiekszy asortyment,i jakos nie znalazlam
nie wiem czy sie nie skonczy na zakupach w sklepie internetowym takiej jednej forumowej kolezanki
tylko ona ma wszystko co bym chciala dla Hanulki oprocz jednej rzeczy i jakos chce z nia zagadac czy by szybko skombinowala te cos,bo na tym najbardziej mi zalezy
wlasnie o to cos mi chodzi:
Interaktywna Mata - zwierzątka, Taf Toys :o) (279855142) - Aukcje internetowe Allegro

ok ide dalej buszowac bo dzis musze zamowic

reklama
czesc dziewczynki :-):-)

Kuba dzisiaj dał mamusi pospac, wstalismy o 10:50 :-p:-p:-p
wyspałam sie wkoncu hehe jak za starych dobrych czasow!!!

Lilka gratuluje niespodzianki no i koperty oczywiscie!!

Klaudia pokarz nam swoje dzieła........ja jakos sie nie moge zebrac za zadne robotki reczne :happy2::happy2::happy2:

elf buziaki dla rodzinki :elvis::elvis:

co by tu dzisiaj............
troche mi sie juz nie chce sprzatac :baffled::baffled::baffled:
moze leń???

Do góry