reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hejo :happy2:

Anusia, głowa do góry, dopadła cię przedświąteczna gorączka, dzisiaj wiele osób tak ma ;-)

Oliviaa, tego spania do 14-tej to Ci nie wybaczę :dry::sorry2:;-) PS. Mnie też boli łeb i czuję się niewyraźnie, kiedy pośpię sobie dłużej niż zwykle :nerd:

Dasaria, w przyszłym roku w styczniu? To już za miesiąc :-p:-p:-p

Lilka, Ty kobieto to do PL nie wracaj :shocked2: Korzystaj z takich miłych gestów póki możesz :cool2:

Elf, to kiedy akcja 'precz pajęczynie'? Bo suwaka nie widzę :-p;-)

reklama
Dziewuszki co można robić w Krynicy Górskiej jak się jest w ciązy?:baffled::-p

Ruszamy zaraz po świetach. Łosiek pewnie od czasu do czasu bedzie chodził na snowbord wiec musze sie rozejrzec co i jak:cool2: Jestesmy niby w SPA wiec teoretycznie coś tam wykrece ale moze sa jakies inne atracje, wycieczki czy cuś :sorry2:
Krynica Górska czyli Krynica Zdrój tak?
My właśnie stamtąd wróciliśmy :-) Hmmm, my wprawdzie w ciąży nie jesteśmy, ale też nie szaleliśmy. Spokojnie możesz sobie wyjść na Górę Parkową spacerkiem. Stare babcie tam wychodzą, tow ciąży też dasz radę :-) Na górze jest fajna knajpka "Restauracja u babci Maliny" (wchodzi się tam tak, jak do kolejki linowej). Jak nie chcesz wychodzić, to mozna wyjechać kolejką. Możesz iść do pijalni wód popić jakiejś śmierdzącej wody :-) Jak lubisz orzechy prażone to koniecznie musisz sobie kupić takie na wagę (zawsze je sprzedają przy deptaku). Są poprostu pyyyyycha. My z Maćkiem codziennie kupowaliśmy sobie po 20 dkg (polecam nerkowce). A poza tym to korzystaj ile się da z tego SPA. A do którego jedziesz??? Czyżby dr Eris??? Ja zawsze tęsknym okiem spoglądam na to SPA:sorry2:

Muszę Wam powiedziec, że młody zaczyna się coraz bardziej rozkręcać z gadką :cool2: Wiem, że większość maluchów już tutaj wiersze recytuje, ale Kornel akurat z mową się ociągał, dlatego cieszę się z każdego nowego słowa :happy2: Potrafi w ciągu jednego dnia zrobić zdumiewające postępy. Np. jeszcze przedwczoraj na autobus wołał leniwie "AA" , a od wczoraj 'aa' jest już 'autobusiem' :-p Zszokował mnie też wieczorem, kiedy jadł tosta i powiedział 'ała, golącie' :-D:-p

No to gratulacje dla Kornelka. :-) Strasznie to jest fajne, jak te nasze dzieciaki tak gadają :-)

A ja się męczę z kokardkami :baffled: Zdolnościami artystycznymi to się niestety pochwalić nie mogę :no:

wyobrazcie sobie ze z godzine temu mialam...niespodziewana delegacje z Karola firmy :szok:
przyjechala delegacja z prezentem dla Hani i ...kopertą z forsą :szok::szok::szok::szok:
normalnie nie moge wyjsc z szoka :szok::szok:
ale mily gest :-)
ide pobuszowac na All :-)
niezle! i jak tam wydalas juz te pieniadze na allegro?;-) jak gardelko?:confused:

Nisia podekscytowana i ponownie zakochana w swojej ciotecznej siostrzyczce :tak:
Zapakowała na jutro cały plecak- jego zawartośc to dwie maskotki, 4 klocki, kredki, blok do kolorowania, ulubiona kolorowanka z Kubisiem, naklejki z ptaszkami, paczka petitek, majtki :szok:
Pytałam dla kogo te wszystkie rzeczy- dam mamusiu Laulusi jutro jak pojedziemy, majtecki Nisi za małe som Laula bedzie miała doble :-):-):-)
:-):-):-)urocze!:-):-):-)

NiaNia pamietam ze bylam w Krynicy na poczatku liceum i... nie pamietam wiecej nic:-( mam tylko kilka obrazkow na jakiejs gorze, w pijalni wod itp.

Muszę Wam powiedziec, że młody zaczyna się coraz bardziej rozkręcać z gadką :cool2: Wiem, że większość maluchów już tutaj wiersze recytuje, ale Kornel akurat z mową się ociągał, dlatego cieszę się z każdego nowego słowa :happy2: Potrafi w ciągu jednego dnia zrobić zdumiewające postępy. Np. jeszcze przedwczoraj na autobus wołał leniwie "AA" , a od wczoraj 'aa' jest już 'autobusiem' :-p Zszokował mnie też wieczorem, kiedy jadł tosta i powiedział 'ała, golącie' :-D:-p
fajnie, mi sie strasznie podoba jak odkrywam ze Szymon nowe slowo uzywa:tak: to niesamowite:-) i zadziwiajace ze niektore slowa wydawaloby sie trudne potrafi powiedziec ladnie, a inne przeksztalca strasznie:tak: w sobote wyskoczyl z "zapomnialem"(to odnosnie butow ktore mial przyniesc do zalozenia ale zagapil sie na bajke:-D)

Hej:-)
humorek lepszy, ale i tak Swiąt nadal nie czuję:baffled::baffled::baffled:
Iwon, masz rację chyba dopadła mnie jakas przedświąteczna depresja:shocked2:
Anusia a pomarancze poukladalas na grzejnikach jak radzila Elfik? moze choina w domku cie nastroi pozytywniej. a z drugiej strony to co ci zrobia jak nie bedziesz miala christmas mood? nic, tez przezyjesz te kilka dni objadania sie;-):tak: ja mam wrazenie ze do swiat jeszcze ze dwa miesiace. kupuje prezenty, znajomi sie zaczynaja zjezdzac. przyjechala juz jedna kolezanka, dzis laduje druga a ja i tak czuje jakby to byl srodek pazdziernika:baffled:

A ja się męczę z kokardkami :baffled: Zdolnościami artystycznymi to się niestety pochwalić nie mogę :no:
probuje probuj, wierzymy w ciebie!:-)

Hejo :happy2:

Oliviaa, tego spania do 14-tej to Ci nie wybaczę :dry::sorry2:;-) PS. Mnie też boli łeb i czuję się niewyraźnie, kiedy pośpię sobie dłużej niż zwykle :nerd:
zeby m,nie chociaz bolec przestala, ale nie. dopiero dzisiaj w miare ok, tylko ze znow jest szaro za oknem:-:)baffled:

reklama
Do góry