reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witam, sniegu juz nie ma(pewnie Niania w drodze do pracy ubolewala).
własnie miałam napisać,że jestem zachwycona Julcią_e-mamy,zresztą nie pierwszy raz .........śliczna dziewczynka i we wszystkim jej ładnie

a ja myślałam,że znalazłam najlepsze nasionko świata,na najładniejszą córeczkę,pomyłka rzecz ludzka:szok::baffled::-(
:-D:-D:-D

he he teraz Was kobitki zaskocze odrobine
Lilka urodziła Hanie :tak: ale nie wczoraj tylko 10go listopada :tak:
oto cytat z listopada 2007:
Anulka 1979 napisała:
Kochane,

Dostalam SMS'a od Lilki, ale nie bardzo mialam jak pisac na forum, wiec juz informuje:

10.11.2007
"Hej. Z radoscia informujemy ze Hania jest juz z nami od 11.44. wazy 3280g i ma 48cm. jest slodka;) czujemy sie bardzo dobrze. do uslyszenia na forum. Lilka"

ale numer :-):-):-):-) czyli Hania jednak starsza od Kubusia :tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D

wszystkim chorym zdrowka, wszystkim zaczynajacym chorowac zdrowka i wszystkim prawie zdrowym- dla odmiany zdrowka!:tak:

zobaczcie jakie fajne zdjecie przyszlej mamusi. moja kolezanka w styczniu rodzi, tatus jest z afryki.ona mi kiedys wyslala swoje zdjecie, a na brzuchu miala jego reke. strasznie mi sie podobal kontrast ich koloru skory. kazalam jej zrobic nowe i oto efekt:
Le ventre on Flickr - Photo Sharing!

reklama
Obudziłam sie dzisiaj szczęśliwa z dwóch powodów:
1. Maciusia katar w nocy obudził tylko raz - przyszedł do nas i powiedział, że chce wysmarkać nosek, wysmarkał i poszedł spać :szok::-)
2. Wstałam bez bólu zęba - yes, yes, yes. Dentysta mówił, że może boleć nawet tydzień, a mnie bolało "tylko" 4 dni:no: Nareszcie pożegnam się z panem Ibupromem :-)

super :happy2:

Cześć:-(
Dawid chory maxymalnie, teraz odsypia noc i jak tylko wstanie to jade do lekarza, pewnie po kolejny antybiotyk..już 3 w ciągu 1,5 miesiąca..kaszle tak strasznie, że juz nie da sie tego sluchac i wymiotuje:baffled:

MA-SA-KRA

oj biedaki Wy moje, :elvis::elvis::elvis:

Hanti faktycznie na tym zdjęciu ze spotkania klasowego wyglądasz najfajniej, zaskoczyły mnie te zdjęcia z wyjazdu które wstawiłaś jakoś innaczej sobie Ciebie wyobrażałam
Otylka się bardzo zmieniła i syn chyba też wydoroślał

Elfiku jak tam śledztwo gaciowe coś wiadomo jest jakiś ślad, Nisia w podpisie jest genialna, jest fotogeniczna i bardzo różnie wychodzi na zdjęciach

A o tych cygankach to fuj raz na tydzień się myc ble
Ja używam płynu z AA albo Lakcyd Femina czy jaskoś tak i oba są spoko

Iwon ja patent ze skrobaniem oprawką od płyty też kilka razy zaliczyłm i nawet kiedyś jeden facet chciał mi pożyczyc swojej skrobaczki na parkingu ale mu podziękowałam

o rany , gdzie są zdjęcia Hanti ??

Hanti..widzę ze pozytywnie na Ciebie wpłynęła nasza rozmowa bo jakos częsciej widzę wpadasz na BB ----bardzo się cieszę :) :)

Lilka Gratulacje....czyli jeszcze Niania

aaa i jeszcze nie moge zapomniec...E_mamo masz śliczną córeczkę :tak:

w ogóle to CZEEEEESC :tak::-):-D

Klaudiuś, my jechaliśmy w poniedziałek i tak sobie myślałam, że pewnie Ty masz właśnie lekcje z dziećmi a Maciuś jest u teściowej, a poza tym, nie wiedziałam w której części Tarnowa mieszkacie no i nasz tata-kierowca wkurzony był, że zdecydował się jechać objazdem przez miasto zamiast ciąć główną trasą, ze względu na ten korek właśnie:-p;-):-)

Dobra wybaczam, ale następnym razem już ci nie podaruję :-)

reklama
Do góry