reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej :-)

Edzia, witaj z powrotem, brakowało tu Ciebie :sorry2:

Lila, gratkiiii wielkie! :-):-):-)

I Szczecin się doczekał śniegu....z deszczem :baffled::angry::dry:

Iwon ja patent ze skrobaniem oprawką od płyty też kilka razy zaliczyłm i nawet kiedyś jeden facet chciał mi pożyczyc swojej skrobaczki na parkingu ale mu podziękowałam

To pewnie dlatego ci faceci tak się na mnie gapią- myślą sobie: " bezradna kobito, co ty ku...wa z tą płytą robisz, czekaj, dam Ci zaraz skrobaczkę, bo patrzeć na to nie mogę" :eek::-D

Ale w końcu nie dają, bo ich zabijam wściekłym spojrzeniem :sorry2::-D

Lilka gratulacje!!!!!!!!! Ale się dziewczyny zgrały - niesamowite :-)

Klaudiuś my autkiem przejeżdżaliśmy ale tak dziuuut dziuuut sybko, ale w pamięci został mi piękny, stary, drewniany kościółek i tarnowskie więzienie:-p;-);-)
No to już wiem którędy jechaliście :-D Najbardziej zakorkowaną ulicą w Tarnowie :tak:Tym bardziej mi szkoda, że tamtędy akurat nie przechodziłam :-(

Dzień dybry
Nie wyspałam sie :dry: wiem wiem moja wina-dziecko wstaje o 6.00 a ja głupia kobieta kłade sie spać przed 1 :szok:

Nisia zdrowa chyba- same rozumiecie, nic nie pisalam
Idziemy dzisiaj na próbny spacer 20 minutowy do sklepu niedaleko bo juz nie mam nic do jedzenia :no:

Majtek brak :angry:

Obudziłam sie dzisiaj szczęśliwa z dwóch powodów:
1. Maciusia katar w nocy obudził tylko raz - przyszedł do nas i powiedział, że chce wysmarkać nosek, wysmarkał i poszedł spać :szok::-)
2. Wstałam bez bólu zęba - yes, yes, yes. Dentysta mówił, że może boleć nawet tydzień, a mnie bolało "tylko" 4 dni:no: Nareszcie pożegnam się z panem Ibupromem :-)

reklama
Elfiku Nisia w podpisie jest genialna, jest fotogeniczna i bardzo różnie wychodzi na zdjęciach
dziekuje serdecznie :-):-):-)

No to podsumowując temat golenia sie tu i tam postanowilam wypróbowac patent Gazeli i Alki z tymi pachami a do bikini kupilam krem, wypróbuje i albo wroce do maszynek albo do depilatora :tak:
dzieki za wszystkie odpowiedzi w tym temacie :-)

Do góry