reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ale jaja z tymi majtkami. Jakaś czarna dziura, czy co?

Aha, jeszcze wam chciałam powiedzieć, że znalazłam wczoraj nowy przepis na muffinki. Zrobiłam i wyszły takie, że jakbym w kogoś rzuciła jedną, to bym chyba zabiła. Tak, że jak chcesz Elfiku się zemścić za te majtasy, to mogę ci podesłać parę :-)

reklama
Ale jaja z tymi majtkami. Jakaś czarna dziura, czy co?

Aha, jeszcze wam chciałam powiedzieć, że znalazłam wczoraj nowy przepis na muffinki. Zrobiłam i wyszły takie, że jakbym w kogoś rzuciła jedną, to bym chyba zabiła. Tak, że jak chcesz Elfiku się zemścić za te majtasy, to mogę ci podesłać parę :-)
:laugh2::rofl2::rofl2::rofl2: HE HE dzieki kochana nie bede w nikogo rzucac bo nie znam winowajcy :no:

cześć
śniegu nie ma :-:)-( Julia po obudzeniu i sprawdzeniu stanu za oknem rozpłakała się :-:)-:)-:)-( "bawana ciałam jobić, aaaaaaaa" :-( moje słodkie biedaczysko, jakby mało miała smutków jeszcze jej w nocy śnieg stopniał, ehhhh

śpieszę donieść, ze nie będe powielala komplementów dla Edziowej Julii, bo chyba wszystkie ochy i achy juz zostały wypowiedziane :-):-):-) zresztą Edziu ty sama wiesz, że zawsze mnie Juleczka zachwycała :tak:;-)Elfiku jak czuje sie dziś Weronika? Mam nadzieję. No i jak Twoja głowa po wczorajszym drinkowaniu, hę? Liluś - gratulacje dla Ciebie i małej Hanii, dużo dużo zdrowia i wszystkiego naj naj!!! Klaudia - dobrze, że ząb już odpuścił i ze Maciuś przykładnie wydmu****e nosek :-) Joasiu dziękuje za ciepłe przywitanie :-) Olivia - było ciężko:-( Emamo - widziałam Twój storczyk, piękny :-) i dokonałam małego złodziejstwa, mam nadzieję, ze nie masz mi za złe :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

he he teraz Was kobitki zaskocze odrobine
Lilka urodziła Hanie :tak: ale nie wczoraj tylko 10go listopada :tak:
oto cytat z listopada 2007:
Anulka 1979 napisała:
Kochane,

Dostalam SMS'a od Lilki, ale nie bardzo mialam jak pisac na forum, wiec juz informuje:

10.11.2007
"Hej. Z radoscia informujemy ze Hania jest juz z nami od 11.44. wazy 3280g i ma 48cm. jest slodka;) czujemy sie bardzo dobrze. do uslyszenia na forum. Lilka"

ale numer :-):-):-):-) czyli Hania jednak starsza od Kubusia :tak::tak::tak:

Hejooooooooooooo:-)

Wiecie co? właśnie sadzą mi żywopłot pod oknem, buahahhaha:-D dobrze, że teraz a nie 13 grudnia:nerd::-D

Jeszcze raz dzięki za wszystkie miłe słowa dla mojej krupki;-):tak:

Klaudiuś, my jechaliśmy w poniedziałek i tak sobie myślałam, że pewnie Ty masz właśnie lekcje z dziećmi a Maciuś jest u teściowej, a poza tym, nie wiedziałam w której części Tarnowa mieszkacie no i nasz tata-kierowca wkurzony był, że zdecydował się jechać objazdem przez miasto zamiast ciąć główną trasą, ze względu na ten korek właśnie:-p;-):-)

Elfik- szpiegula :szok::-D:shocked2::blink::tak:

Muffinki- zostawiłam formę mojej mamie i mamy odwyk od pieczenia:-):blink: (do czasu wizyty w Ikei:-p)

Ciekawe jak tam nocka Gazelki? i jak się czuje Brunecia no i jak Lila:blink:?

Ysia- co do bonsai to napisz jaki masz gatunek? jeśli liście zaczęły opadać po podlaniu nawozem to podejrzewam, że dałaś zbyt mocny roztwór i spaliłaś drzewko:-( Bonsaiki podlewa się rzadko nawozem i trzeba to robić takim bardziej rozcieńczonym niż podają na opakowaniu.
Jedynym ratunkiem w takim przypadku jest przesadzenie drzewka do nowego podłoża ale jałowego, najlepiej do akadamy.
A może Twoje drzewko po prostu gubi liście na zimę? Wystawiałaś je na dwór w lecie?

Cześć:-(
Dawid chory maxymalnie, teraz odsypia noc i jak tylko wstanie to jade do lekarza, pewnie po kolejny antybiotyk..już 3 w ciągu 1,5 miesiąca..kaszle tak strasznie, że juz nie da sie tego sluchac i wymiotuje:baffled:

MA-SA-KRA

he he teraz Was kobitki zaskocze odrobine
Lilka urodziła Hanie :tak: ale nie wczoraj tylko 10go listopada :tak:
oto cytat z listopada 2007:
Anulka 1979 napisała:
Kochane,

Dostalam SMS'a od Lilki, ale nie bardzo mialam jak pisac na forum, wiec juz informuje:

10.11.2007
"Hej. Z radoscia informujemy ze Hania jest juz z nami od 11.44. wazy 3280g i ma 48cm. jest slodka;) czujemy sie bardzo dobrze. do uslyszenia na forum. Lilka"

ale numer :-):-):-):-) czyli Hania jednak starsza od Kubusia :tak::tak::tak:

uuuuuuuuuu ale ze mnie gapa, ale dobrze chciałam :sorry2::sorry2::sorry2:

hej babki
;-):-):-):-)

reklama
hello kobitki:-)

dzisiaj generalnie muszę na fuul posprzątać mieszkanko(zabawię się w Antije,ale stringi nie będą potrzebne),popołudniu mam niby miec odwiedzinki chrzestnego Otylki,więc nie będe miała czasu na bb............zajrzę późnym wieczorkiem:tak:jak będe mieć siłę

u nas dziś piękne słońce za okmem i na trawnikach resztki śniegu,jak dla mnie jest pięknie:-):-):-)

piszcie,piszcie,piszcie(o wszystkim)....papa

Do góry