reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Kurde teraz ja do porodu :sorry2::sorry2::sorry2:

Potem długo długo nic i reszta lasek :blink:

Ale zanim Karin i Niesia urodzą to ja juz bede miała akcję ogarnietą :blink::shocked2: To kto bedzie mnie wspierał i mi radził?:sorry2:

Gazelko
kochana , trzymaj się dzielnie. Kazdy dzien to 24h do przodu, zaraz zleci drugi miesiac. Potem juz bedzie z górki :tak::tak::tak: Wspołczuje Wam, ze tak się męczycie, a z drugiej strony zazdroszczę, ze masz juz miesiac za sobą :happy2:

PS> Zdjęcia obiecuje zrobię i wstawię :cool2::shocked2:

reklama
Emama zabiłaś mnie pipko tymi fotami z gór :angry: Boze ten śnieg i zimny browar :shocked2:Marzę :happy2:
A Julka jest śliczna i taka jakaś duza :-p

Olivia faktycznie buczałam, ze juz po sniegu :nerd:

łaaaaaaaaaaaaaaa 3 grudnia zaczynamy remont !!! Juz na 100%:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Wg planu ma trwac miesiac, wiec licze 1,5 do 2 :-)
Ale to i tak nic :-):-):-)
Ale zajebka.

Nianiu gratuluje "Piątego" okienka :-):-):-) i z niecierpliwościa czekam na Twoje fotki, pokaż nam tez Maksa bo juz dawno jego fotek nie było :tak:

Kurde teraz ja do porodu :sorry2::sorry2::sorry2:

Potem długo długo nic i reszta lasek :blink:

Ale zanim Karin i Niesia urodzą to ja juz bede miała akcję ogarnietą :blink::shocked2: To kto bedzie mnie wspierał i mi radził?:sorry2:

Gazelko
kochana , trzymaj się dzielnie. Kazdy dzien to 24h do przodu, zaraz zleci drugi miesiac. Potem juz bedzie z górki :tak::tak::tak: Wspołczuje Wam, ze tak się męczycie, a z drugiej strony zazdroszczę, ze masz juz miesiac za sobą :happy2:

PS> Zdjęcia obiecuje zrobię i wstawię :cool2::shocked2:

Nianiulcu, wszystkie będziemy Cię głaskać po główce :tak::-)

Wiecie co, ja chyba nie dam rady przed każdym karmieniem ściągac pokarmu i dawać małej z nutritonem... Potem wyparzanie laktatora i butelek. Jakby Maćka nie było, to mogłabym tak się pobawić, ale przy drugim dziecku nie mogę poświęcic czasu tylko na karmienie Jagódki. Chyba po prostu rozrobię w wodzie i jakoś tak dam. Raz tak spróbowałam, tyle że wyszedł gęsty kisiel i w rezultacie trochę małej do buziaka wepchnęłam, ale nie dużo. Sama nie wiem co z tym zrobić :confused:

A jeszcze musię Jej pysiaczek w środku wysmarować gencjaną. Też nie mam pojęcia jak się za to zabrać.

Chyba mi ręce dziś opadają... Zaraz dzieci wstaną, muszę oboje nakarmić i zrobić te wszystkie zabiegi z małą. Naprawdę nie wiem co z tego wyjdzie :no:

uhm, Bytom tez na bialo :-)

Nianiu - widze pełna zapału jesteś :-) i bardzo dobrze :tak::tak::tak: i jestem pewna, że do waszej podwójnej trójki jeszcze ze dwie panie conajmniej dołączą :ninja2:

Gazelko - tak jak radzi Emama: do odciągniętego mleka i butelką :tak:

Baby gdzie wy mieszkacie
U mnie jest tak i pada snieg caly czas :tak:

Jezu no natepna mnie katuje :shocked2::nerd:
Ja tez tak chce :sorry2:

Nianiu gratuluje "Piątego" okienka :-):-):-) i z niecierpliwościa czekam na Twoje fotki, pokaż nam tez Maksa bo juz dawno jego fotek nie było :tak:

Jezu Elf dzieki, bo ja ciagle myślę, ze jestem w czwarym:szok:
Ktoś mnie nawet dziś pytał o to , a ja tak tak jestem w czwartym :-p

Nianiulcu, wszystkie będziemy Cię głaskać po główce :tak::-)

Wiecie co, ja chyba nie dam rady przed każdym karmieniem ściągac pokarmu i dawać małej z nutritonem... Potem wyparzanie laktatora i butelek. Jakby Maćka nie było, to mogłabym tak się pobawić, ale przy drugim dziecku nie mogę poświęcic czasu tylko na karmienie Jagódki. Chyba po prostu rozrobię w wodzie i jakoś tak dam. Raz tak spróbowałam, tyle że wyszedł gęsty kisiel i w rezultacie trochę małej do buziaka wepchnęłam, ale nie dużo. Sama nie wiem co z tym zrobić :confused:

A jeszcze musię Jej pysiaczek w środku wysmarować gencjaną. Też nie mam pojęcia jak się za to zabrać.

Chyba mi ręce dziś opadają... Zaraz dzieci wstaną, muszę oboje nakarmić i zrobić te wszystkie zabiegi z małą. Naprawdę nie wiem co z tego wyjdzie :no:

Boze biedactwo :sorry2:
Tym nutritionem zagęszczałam normalne mleko wiec nie wiem jak robić to na swoim.
Gazelka a gdzie niania maćka co ? :cool2: Przeciez powinna siedzieć az R nie wróci i Ci pomagac. Zamęczysz się :sorry2:

A ta gencjane to na jałowy gazik owiniety w koło palca i do buziaka :tak::tak::tak: Tak mi się wydaje, bo tego tez nie robiłam :shocked2:

Nianiu - widze pełna zapału jesteś :-) i bardzo dobrze :tak::tak::tak: i jestem pewna, że do waszej podwójnej trójki jeszcze ze dwie panie conajmniej dołączą :ninja2:

:happy2::happy2::happy2:

A my dziś jedziemy sie szczepić na moningokoki albo ospę. Nie wiem co najpierw :-)

reklama
gazelka ten pomysł z woda jest nawet nawet, myślałam jeszcze o wałczeniu może raz jakiegoś mleka sztucznego ale od niego tez może byc ulewanie........

drugi mój pomysł, to moze pościągaj przez parę dni mleko, pomroź a później rozmarzaj w mikrofali jak Ci będzie potrzebne, nie będziesz musiała ściągać na bieżąco.

Do góry