oliviaa
Fanka BB :)
witam, sniegu juz nie ma(pewnie Niania w drodze do pracy ubolewala).
wszystkim chorym zdrowka, wszystkim zaczynajacym chorowac zdrowka i wszystkim prawie zdrowym- dla odmiany zdrowka!
zobaczcie jakie fajne zdjecie przyszlej mamusi. moja kolezanka w styczniu rodzi, tatus jest z afryki.ona mi kiedys wyslala swoje zdjecie, a na brzuchu miala jego reke. strasznie mi sie podobal kontrast ich koloru skory. kazalam jej zrobic nowe i oto efekt:
Le ventre on Flickr - Photo Sharing!
własnie miałam napisać,że jestem zachwycona Julcią_e-mamy,zresztą nie pierwszy raz .........śliczna dziewczynka i we wszystkim jej ładnie
a ja myślałam,że znalazłam najlepsze nasionko świata,na najładniejszą córeczkę,pomyłka rzecz ludzka:-(
he he teraz Was kobitki zaskocze odrobine
Lilka urodziła Hanie ale nie wczoraj tylko 10go listopada
oto cytat z listopada 2007:
Anulka 1979 napisała:
Kochane,
Dostalam SMS'a od Lilki, ale nie bardzo mialam jak pisac na forum, wiec juz informuje:
10.11.2007
"Hej. Z radoscia informujemy ze Hania jest juz z nami od 11.44. wazy 3280g i ma 48cm. jest slodka czujemy sie bardzo dobrze. do uslyszenia na forum. Lilka"
ale numer :-):-):-):-) czyli Hania jednak starsza od Kubusia
wszystkim chorym zdrowka, wszystkim zaczynajacym chorowac zdrowka i wszystkim prawie zdrowym- dla odmiany zdrowka!
zobaczcie jakie fajne zdjecie przyszlej mamusi. moja kolezanka w styczniu rodzi, tatus jest z afryki.ona mi kiedys wyslala swoje zdjecie, a na brzuchu miala jego reke. strasznie mi sie podobal kontrast ich koloru skory. kazalam jej zrobic nowe i oto efekt:
Le ventre on Flickr - Photo Sharing!