reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

witam, sniegu juz nie ma(pewnie Niania w drodze do pracy ubolewala).
własnie miałam napisać,że jestem zachwycona Julcią_e-mamy,zresztą nie pierwszy raz .........śliczna dziewczynka i we wszystkim jej ładnie

a ja myślałam,że znalazłam najlepsze nasionko świata,na najładniejszą córeczkę,pomyłka rzecz ludzka:szok::baffled::-(
:-D:-D:-D

he he teraz Was kobitki zaskocze odrobine
Lilka urodziła Hanie :tak: ale nie wczoraj tylko 10go listopada :tak:
oto cytat z listopada 2007:
Anulka 1979 napisała:
Kochane,

Dostalam SMS'a od Lilki, ale nie bardzo mialam jak pisac na forum, wiec juz informuje:

10.11.2007
"Hej. Z radoscia informujemy ze Hania jest juz z nami od 11.44. wazy 3280g i ma 48cm. jest slodka;) czujemy sie bardzo dobrze. do uslyszenia na forum. Lilka"

ale numer :-):-):-):-) czyli Hania jednak starsza od Kubusia :tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D

wszystkim chorym zdrowka, wszystkim zaczynajacym chorowac zdrowka i wszystkim prawie zdrowym- dla odmiany zdrowka!:tak:

zobaczcie jakie fajne zdjecie przyszlej mamusi. moja kolezanka w styczniu rodzi, tatus jest z afryki.ona mi kiedys wyslala swoje zdjecie, a na brzuchu miala jego reke. strasznie mi sie podobal kontrast ich koloru skory. kazalam jej zrobic nowe i oto efekt:
Le ventre on Flickr - Photo Sharing!

reklama
Obudziłam sie dzisiaj szczęśliwa z dwóch powodów:
1. Maciusia katar w nocy obudził tylko raz - przyszedł do nas i powiedział, że chce wysmarkać nosek, wysmarkał i poszedł spać :szok::-)
2. Wstałam bez bólu zęba - yes, yes, yes. Dentysta mówił, że może boleć nawet tydzień, a mnie bolało "tylko" 4 dni:no: Nareszcie pożegnam się z panem Ibupromem :-)

super :happy2:

Cześć:-(
Dawid chory maxymalnie, teraz odsypia noc i jak tylko wstanie to jade do lekarza, pewnie po kolejny antybiotyk..już 3 w ciągu 1,5 miesiąca..kaszle tak strasznie, że juz nie da sie tego sluchac i wymiotuje:baffled:

MA-SA-KRA

oj biedaki Wy moje, :elvis::elvis::elvis:

Hanti faktycznie na tym zdjęciu ze spotkania klasowego wyglądasz najfajniej, zaskoczyły mnie te zdjęcia z wyjazdu które wstawiłaś jakoś innaczej sobie Ciebie wyobrażałam
Otylka się bardzo zmieniła i syn chyba też wydoroślał

Elfiku jak tam śledztwo gaciowe coś wiadomo jest jakiś ślad, Nisia w podpisie jest genialna, jest fotogeniczna i bardzo różnie wychodzi na zdjęciach

A o tych cygankach to fuj raz na tydzień się myc ble
Ja używam płynu z AA albo Lakcyd Femina czy jaskoś tak i oba są spoko

Iwon ja patent ze skrobaniem oprawką od płyty też kilka razy zaliczyłm i nawet kiedyś jeden facet chciał mi pożyczyc swojej skrobaczki na parkingu ale mu podziękowałam

o rany , gdzie są zdjęcia Hanti ??

Hanti..widzę ze pozytywnie na Ciebie wpłynęła nasza rozmowa bo jakos częsciej widzę wpadasz na BB ----bardzo się cieszę :) :)

Lilka Gratulacje....czyli jeszcze Niania

aaa i jeszcze nie moge zapomniec...E_mamo masz śliczną córeczkę :tak:

w ogóle to CZEEEEESC :tak::-):-D

Klaudiuś, my jechaliśmy w poniedziałek i tak sobie myślałam, że pewnie Ty masz właśnie lekcje z dziećmi a Maciuś jest u teściowej, a poza tym, nie wiedziałam w której części Tarnowa mieszkacie no i nasz tata-kierowca wkurzony był, że zdecydował się jechać objazdem przez miasto zamiast ciąć główną trasą, ze względu na ten korek właśnie:-p;-):-)

Dobra wybaczam, ale następnym razem już ci nie podaruję :-)

reklama
Do góry