reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Oliviaa pamiętamy o Tobie, pamiętamy :tak::-D:rofl2: i życzymy zdrówka :elvis::elvis::elvis::elvis:
dziekuje:-) milo sie zrobilo:tak:

czesc Olivia
super podsumowanie
takie szybkie :-D
tyle zem przeczytala tylko. cos czuje ze dzis bedzie podobne podsumowanie;-)

Jak zdrówko chorowitku?
w zasadzie to ok. oprocz tego kaszlu i tego "mojego" glosu. juz nawet nie pamietam jak kiedys brzmialam:-D
Cześć :)
Olivia - jak ręka? Nie smutkuj, że nie pamiętamy. My mamy dzieci, rodziny na głowach :-p Lepiej podeslij nam jakieś zdjęcia fajnych chłopaków :rofl2:
wywine sie twoja wymowka:-p nie mam kabla ze soba od aparatu!:-( a zdjec przystojniakow to mam cale mnostwo!:tak::tak::tak:
reka w zasadzie tez juz ok, czasem boli jak za bardzo nia pomacham;-)

wiecie co jest najfajniejsze w tym forum?
mozna w ciagu zaledwie 10 minut dowiedziec sie wielu pozytecznych rzeczy zarówno na temat dbania o ciało jak i na temat robienia kupy :tak::-D:-D:-D
coz za trafiona mysl:-D:-D:-D
to ja dorzuce swoje pytanie abstrakcyjne. czy ktoras jest online i ma slownik ang pod reka? i moze mi sprawdzic co znaczy slowo "aperture"? to jest z dziedziny fotografii ale ni cholery nie moge tego sobie na polski przelozyc!:dry:

JAKI KOLOR LASKI MAM ZROBIĆ NA GŁOWIE ??

BLOND / CZARNE / CZEKOLADA/ RUDY/ KARMEL ???
ja bym powiedziala(kiedys juz powiedzialam) ciemny braz-gorzka czekolada!!!!:tak:

Zapisałam się do fryzjera :szok::szok::szok::szok: (Joasia :cool2:)
Na 7 września, piatek godz. 18.20 :szok::sorry2:

Dodam tylko ze to zupełnie nowy fryzjer. Zdradzam czajkę :cool2:
a zdradz z kim zdradzasz?;-):-p

Coś tak czuje, ze wiekszosc powie czekolada.
Mój M tez woli ciemnie :baffled:
to moze warto meza sluchac (od czasu do czasu oczywiscie;-))

Wyniki powtórnego badania były już o niebo lepsze. Więc odetchnęliśmy.
wow! ale ulga ze jednak ok:tak:

coz za trafiona mysl:-D:-D:-D
to ja dorzuce swoje pytanie abstrakcyjne. czy ktoras jest online i ma slownik ang pod reka? i moze mi sprawdzic co znaczy slowo "aperture"? to jest z dziedziny fotografii ale ni cholery nie moge tego sobie na polski przelozyc!:dry:

aperture
n.
1. techn. otwór, szczelina; ~ die matryca przelotowa (do wyciskania współbieżnego).
2. opt. apertura; fot. średnica rozwarcia przysłony.
3. wojsk. szczerbina (na celowniku).

dziewczyny, zrobił się ze mnie słonik :-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-( Przy Macku w ciąży się tak nie zataczałam :no:

ide dalej kąpać Maciejaska

Jeju dziewczyny czyli generalnei wszyscy mówią, ze czekolada :crazy: Praktycznie Wy wszytskie z łosiem na końcu. Nawet chyba moja mama mowi, ze czekolada ładniejsza, bo włosy wygladają na zdrowe i lsniace... hmmm
Kurde moze zapisze się jakoś szybciej, zeby się rozmyślic ?:confused:

To co mam robić czekoladę ?:sorry2::eek:
masz robic czekolade!:tak:

slicznie!!!!!:tak::tak::-)

reklama
aperture
n.
1. techn. otwór, szczelina; ~ die matryca przelotowa (do wyciskania współbieżnego).
2. opt. apertura; fot. średnica rozwarcia przysłony.
3. wojsk. szczerbina (na celowniku).
jestes wielka!!!!!!! uuups. moze po angielsku bo kobieta w ciazy chyba by nie chciala uslyszec ze jest wielka;-) Gazelka! you are great!!!!:-)

Do góry