reklama
kate332
lipcowe mamy'05
to dobrze że już lepej, ja ostatnio nie robię zakupów na allegro, jakoś mi się nie chce tam grzebać ale kiedyś .... byłam chyba uzależnionaKate czuje sie troche lepiej no znacznie lepiej :-)
choc meczy mnie ejszcze flegma bleeee
uciekam do łóżeczka i do........ s@motności wciągnęłam się
kaśka k
Fanka BB :)
męczą mnie dwie sprawy
1.jestem strasznie głodna ale nie wiem czy chcę słodkie czy kwaśne
po 2.czy Elfik został uratowany od czerwieni
swoją drogą ta czerwień chyba nie była zbyt intensywna więc Elfikowi może pasować;-)
1.jestem strasznie głodna ale nie wiem czy chcę słodkie czy kwaśne
po 2.czy Elfik został uratowany od czerwieni
swoją drogą ta czerwień chyba nie była zbyt intensywna więc Elfikowi może pasować;-)
kaśka k
Fanka BB :)
gotuję jajka na mięciutko
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej babki, czyzbym była pierwsza??? :-)
Ania my mamy podobnie, R mowi do mnie Kocjana zamiast Kochana, kiedys mu sie tak napisało bo na klawiaturze h jest koło j hihihh
mile te nasze hasełka parowe, ze tak je nazwe....
a Kubas mowi do mnie Misiuniu...........zreszta R tez
AD2. Juz nie pamiętam. Cos tam maks poprzekrecał jak był mniejsze słowo "Misiu" i tak wyszło Miku :-)A teraz mój syn potrafi powiedziec do mnie "MISIU"
Ania my mamy podobnie, R mowi do mnie Kocjana zamiast Kochana, kiedys mu sie tak napisało bo na klawiaturze h jest koło j hihihh
anusia_80
lipcowa mama 2005
Ja zazwyczaj też tylko sklepy i sklepy, ale w tym roku tak mnie jakos naszłoAnusia ty to dzisiaj miałaś powera tyle rzeczy ogarnąć ja bym wymiękła, wogóle leniwa jestem jak chodzi o jakieś zapasy na zimę (raczej korzystam ze sklepów )
?
nawet łos sie zdziwił pewnie to mój jednoroczny wybryk....hihi...;-)
anusia_80
lipcowa mama 2005
hej lipcóweczki:-)
padam po nocy, dawid prawie wogóle nie spał, bo taki miał zatkany nos a te durne krople do nosa co mamy, to nic nie pomagały, budził sie co 10 minut i jęczał, stękał i marudził:-( Znikam po kawę, bo do wieczora daleko
padam po nocy, dawid prawie wogóle nie spał, bo taki miał zatkany nos a te durne krople do nosa co mamy, to nic nie pomagały, budził sie co 10 minut i jęczał, stękał i marudził:-( Znikam po kawę, bo do wieczora daleko
anusia_80
lipcowa mama 2005
dawid mówi do mnie "mama, Ania, mamuś" ......szczególnie to "ania"mi sie podoba, potrafi wołac na całe gardło aniaaaaaaaaaaaaaa...........
a łoś...bezosobowo.."ty"...ewentualnie po mieniu..... raz na pół roku wydusi z siebie 'kotku"
reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
o tej porze??????;-)gotuję jajka na mięciutko
kasiunia, a co to masz za smaki, jajeczka o północy