reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kate czuje sie troche lepiej :tak: no znacznie lepiej :-)
choc meczy mnie ejszcze flegma bleeee :sorry2::-D

znowu przeswietlam Allegro :cool2: maniaczka zaczynam sie robic

reklama
Kate czuje sie troche lepiej :tak: no znacznie lepiej :-)
choc meczy mnie ejszcze flegma bleeee :sorry2::-D
to dobrze że już lepej, ja ostatnio nie robię zakupów na allegro, jakoś mi się nie chce tam grzebać ale kiedyś .... byłam chyba uzależniona :sorry2:

uciekam do łóżeczka i do........ s@motności :-p wciągnęłam się

papapa Kate

my pare rzeczy dla dzidzi kupimy wlasnie przez Allegro bo tutaj nie ktore ceny rozkładaja na łopatki...z przesyłką do Norwegii nas wyjda nie ktore rzeczy taniej :happy:

męczą mnie dwie sprawy
1.jestem strasznie głodna ale nie wiem czy chcę słodkie czy kwaśne:-p
po 2.czy Elfik został uratowany od czerwieni:evil:

swoją drogą ta czerwień chyba nie była zbyt intensywna więc Elfikowi może pasować:sorry2:;-)

hej babki, czyzbym była pierwsza??? :-):-D:sorry2::sorry2::sorry2:

AD2. Juz nie pamiętam. Cos tam maks poprzekrecał jak był mniejsze słowo "Misiu" i tak wyszło Miku :-)A teraz mój syn potrafi powiedziec do mnie "MISIU" :szok::-D:tak:

Ania my mamy podobnie, R mowi do mnie Kocjana zamiast Kochana, kiedys mu sie tak napisało bo na klawiaturze h jest koło j hihihh
mile te nasze hasełka parowe, ze tak je nazwe....

a Kubas mowi do mnie Misiuniu...........zreszta R tez :happy2::happy2::happy2::happy2:

Anusia ty to dzisiaj miałaś powera tyle rzeczy ogarnąć :szok: ja bym wymiękła, wogóle leniwa jestem jak chodzi o jakieś zapasy na zimę (raczej korzystam ze sklepów :sorry2: )

?
Ja zazwyczaj też tylko sklepy i sklepy, ale w tym roku tak mnie jakos naszło:sorry2:
nawet łos sie zdziwił:szok: pewnie to mój jednoroczny wybryk....hihi...;-)

hej lipcóweczki:-)
padam po nocy, dawid prawie wogóle nie spał, bo taki miał zatkany nos:eek: a te durne krople do nosa co mamy, to nic nie pomagały, budził sie co 10 minut i jęczał, stękał i marudził:-( Znikam po kawę, bo do wieczora daleko:baffled:

Ania my mamy podobnie, R mowi do mnie Kocjana zamiast Kochana, kiedys mu sie tak napisało bo na klawiaturze h jest koło j hihihh
mile te nasze hasełka parowe, ze tak je nazwe....

a Kubas mowi do mnie Misiuniu...........zreszta R tez :happy2::happy2::happy2::happy2:

dawid mówi do mnie "mama, Ania, mamuś" ......szczególnie to "ania"mi sie podoba, potrafi wołac na całe gardło aniaaaaaaaaaaaaaa...........:-D:-D

a łoś...bezosobowo.."ty"...ewentualnie po mieniu..... raz na pół roku wydusi z siebie 'kotku":eek::eek::baffled::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry