reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kurcze dziewczyny Weronika od kilku dni ma straszna chrypke jak rano wstanie
Normalnie głos jej zanika chwilami
Macie jakies pomysły na to co mogłabym jej podac?
jak pytam czy boli ja gardlo to mówi że nie wiec raczej tylko chrypka jej dokucza
Nie ma gorączki, kataru tez nie więc chyba tak znowu strasznie chora nie jest,zeby do lekarza zaraz iśc ?
Daje jej Bioaron C i nie wiem czy to wystarczy?

Elf, u nas taka chrypka trwała 3 dni, za to dzisiaj w nocy dawid juz kaszlał, a rano wstał z katarem:wściekła/y: noi jest przeziębiony na maxa, daje mu eurespal, ale biedak nie może spać, bo krople do nosa nie działają, a biedak ma zatkany:baffled: na dodatek stan podgoraczkowy, a o marudzeniu nie wspomnę, bo po dzisiejszym dniu mam wszystkiego dość:dry::dry:nawet na bb nie było czasu...:no:

Witam wieczorkiem:-)

no to dotarlam do str 7830! jestem pod wrazeniem!:-)
dalej nie dam rady, niestety, papa!

a mam jeszcze newsa! wracam do polski. najprawdopodobniej 4 wrzesnia i w zwiazku z tym mam taki humor:dry::-:)baffled::no::shocked2: z naciskiem na :-( i :no:

Od samego rana walczyłam w kuchni, robiłam korniszony i ogórkikiszone na zimę, na dodatek jakąś sałatkę na zime do słoików. jadłam ja u znajomej, zasmakowała noi dzisiaj cały dzień w kuchni:baffled:lało się ze mnie jak ze szczura, bo tak gorąco:szok:
na dodatek kładli nam tynk retro na klatce schodowej, więc na nowo wszędzie mnóstwo prochu i syfu...noi chore dziecko uwieszone u mojej nogi i non stop marudzące:baffled:
cóż więcej można chcieć....:frown::oo2::hmm:

reklama
cześć wszystkim
jak tam dzionek upłynął???
u nas grzało masakrycznie
Anusia ty to dzisiaj miałaś powera tyle rzeczy ogarnąć :szok: ja bym wymiękła, wogóle leniwa jestem jak chodzi o jakieś zapasy na zimę (raczej korzystam ze sklepów :sorry2: )

Olivia właśnie co się stało?? czemu wracasz skoro njie chcesz (tak mi sie wydaje)

Lilka odpoczywaj, zdrowa już jestes?

Do góry