reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
Kurcze dziewczyny Weronika od kilku dni ma straszna chrypke jak rano wstanie
Normalnie głos jej zanika chwilami
Macie jakies pomysły na to co mogłabym jej podac?
jak pytam czy boli ja gardlo to mówi że nie wiec raczej tylko chrypka jej dokucza
Nie ma gorączki, kataru tez nie więc chyba tak znowu strasznie chora nie jest,zeby do lekarza zaraz iśc ?
Daje jej Bioaron C i nie wiem czy to wystarczy?
Elf, u nas taka chrypka trwała 3 dni, za to dzisiaj w nocy dawid juz kaszlał, a rano wstał z katarem noi jest przeziębiony na maxa, daje mu eurespal, ale biedak nie może spać, bo krople do nosa nie działają, a biedak ma zatkany na dodatek stan podgoraczkowy, a o marudzeniu nie wspomnę, bo po dzisiejszym dniu mam wszystkiego dośćnawet na bb nie było czasu...
Witam wieczorkiem:-)
oliviaa
Fanka BB :)
no to dotarlam do str 7830! jestem pod wrazeniem!:-)
dalej nie dam rady, niestety, papa!
a mam jeszcze newsa! wracam do polski. najprawdopodobniej 4 wrzesnia i w zwiazku z tym mam taki humor:-baffled: z naciskiem na :-( i
dalej nie dam rady, niestety, papa!
a mam jeszcze newsa! wracam do polski. najprawdopodobniej 4 wrzesnia i w zwiazku z tym mam taki humor:-baffled: z naciskiem na :-( i
oliviaa
wielkie dzieki Klaudia:-) ale chyba Gazelka wtrafila dokladniej. mam taka wielka opasla ksiazke do nauki fotografii od kolegi po ang i sie czasem gubieaperture - przysłona :-)
oliviaa
a jeszcze moze mi ktoras powie co z Elen? bo przegrzebalam kilka str i jej nie spotkalam.
anusia_80
lipcowa mama 2005
Od samego rana walczyłam w kuchni, robiłam korniszony i ogórkikiszone na zimę, na dodatek jakąś sałatkę na zime do słoików. jadłam ja u znajomej, zasmakowała noi dzisiaj cały dzień w kuchnilało się ze mnie jak ze szczura, bo tak gorąco
na dodatek kładli nam tynk retro na klatce schodowej, więc na nowo wszędzie mnóstwo prochu i syfu...noi chore dziecko uwieszone u mojej nogi i non stop marudzące
cóż więcej można chcieć....
na dodatek kładli nam tynk retro na klatce schodowej, więc na nowo wszędzie mnóstwo prochu i syfu...noi chore dziecko uwieszone u mojej nogi i non stop marudzące
cóż więcej można chcieć....
anusia_80
lipcowa mama 2005
Elen ma urlop i to w 100% zasłuzonya jeszcze moze mi ktoras powie co z Elen? bo przegrzebalam kilka str i jej nie spotkalam.
reklama
kate332
lipcowe mamy'05
cześć wszystkim
jak tam dzionek upłynął???
u nas grzało masakrycznie
Anusia ty to dzisiaj miałaś powera tyle rzeczy ogarnąć ja bym wymiękła, wogóle leniwa jestem jak chodzi o jakieś zapasy na zimę (raczej korzystam ze sklepów )
Olivia właśnie co się stało?? czemu wracasz skoro njie chcesz (tak mi sie wydaje)
Lilka odpoczywaj, zdrowa już jestes?
jak tam dzionek upłynął???
u nas grzało masakrycznie
Anusia ty to dzisiaj miałaś powera tyle rzeczy ogarnąć ja bym wymiękła, wogóle leniwa jestem jak chodzi o jakieś zapasy na zimę (raczej korzystam ze sklepów )
Olivia właśnie co się stało?? czemu wracasz skoro njie chcesz (tak mi sie wydaje)
Lilka odpoczywaj, zdrowa już jestes?