reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niania E_mama co prawda nie mieszka w Stolicy ale ma taką wypasioną szafe wnękową ,że wydaje mi sie iz powinna Ci w tej sprawie super doradzić :tak:
ale to chyba na boba co???

Elf, a co ty mi taką reklamę robisz od rana??:-p:-p:-p:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Dzieki za cynk:-p Edytka zrobisz to dla mnie i pokazesz zdjęcia :-p:sorry2: I powiesz kto i za ile ?
proszę :cool2:

Nianiu, szafa to sprawa bardzo indywidualna, wiadomo:-p. Garderoba będzie musiała mieć inne parametry a szafa do pokoju dziecięcego inne. Ja zaprojektowałam sobie szafę sama, wg swoich potrzeb a wykonanie powierzyłam firmie Centrum Drzwi Przesuwanych z Gdańska.
http://www.cedepe.com.pl/
Zdecydowałam się przepłacić dlatego, że szafa jest ogromna, zależało mi na posiadaniu rachunku za montaż i na gwarancji. Firma, z której skorzystałam ma ceny porównywalne z Komandorem, ale zdecydowanie większy wybór materiałów.
Póki co jestem mega zadowolona:laugh2: Na realizację projektu czekałam 2 tygodnie a montaż trwał 1 dzień. Więc było szybko, czysto i dokładnie.:-D
Szafę wnękową w przedpokoju robił nam tzw. "fachowiec" i w sumie też jest ok:-D

Kurde chce czerwony
napiszcie czerwony plisssssssssssssss :-p:baffled:

Brązowy :-p:-p:-p:-p:-D

u mnie za oknem w cieniu 36 stopni :szok::szok: kto da więcej????:cool2::cool2:

Nie wiem ile, ale pot mi ścieka po d....:sorry::-D

reklama
Kurde nie jest dobrze :shocked2: Elfik się nie odzywa , pewnie pojechała do sklepu po farbę...:cool2: Nie jest dobrze. Nie doczytała naszych odpowiedzi i kupi czerwony :shocked2: Co wtedy ?:cool2::sorry2:

Jak po wiśniówce ?:-p

Hejoo druga :cool2:
Własnie zjadłam
pęczek rzodkiewek + dwa pomidory
dwie bułki kajzerki posmarowane grubo masłem ekstra :cool:

Ale wiecie co ogórków mi się nie chce:-)wiec chyba jednak bedzie Gabrysia :sorry2:

Kto pobije mój rekord ? potrafię zjesc np. w kilka minut cały pojemniczek malin ?:cool:

la la la la ....mozemy się ścigac jesli chesz :tak::tak::tak: tylko musimy się spotkac......w koncu :tak::-) la la la la

ale mam dobry humor....bo wyszłam z pracy ......tra la la la i nie będzię mnie tam do jutra rana ....la la la la

Muszę się zgodzić z Nianią :sorry2:Może i elfowi ładnie w czerwonym, ale w brązie również, a kolorek ten faktycznie doda jej urodzie 'lekkości'. Czerwień jest trochę ciężkawa, jak dla młodej laski, chyba że bedzie to tylko wpadający w ten kolor odcień włosów :happy:

poniekad sie zgadzam z kolezankami

tyle ze nie w stylu ''to nie na czasie''
tylko ja lubie jak farbowane włosy wygladaja naturalnie...jakby był to prawdziwy kolor wlosow:tak:

wszelkie burgundy,wisnie,czerwienie.....to widac ze jest wlos farbowany...

to moje zdanie :-p;-)

reklama
Dziewczyny mam pytanko: Czy ktoraś z was używa już takiego fotelika samochodowego dla starszych dzieci? Wiecie, takie samo siodełko po pupę. My ciągle przepinamy Maćkowy fotelik z samochodu do samochodu i już mnie szlag trafia, bo jak Ł. mi nie przepnie zanim pojedzie do pracy to jestem uziemiona. No i myślimy, coby kupić drugi już taki dorosły, tylko nie wiem, czy Maciek nie jest jeszcze za mały.

hejoooo :-)
My jakiś czas temu kupiliśmy fotelik coneco ( to już nasz 3) i w nim jest opcja demontażu oparcia i uzyskania siedziska dla starszych dzieci
Taki fotelik mamy (kolor niebieski :-p)
FOT CONECO COMET LUX 9-36kg wys.0zł+10xGRATIS !!! (225260656) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry