reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Klaudia wysyłam do Ciebie z życzeniami biedroneczkę
wszystkiego naj naj lepszego buziaki

2733dscn8946x1oq4.jpg

reklama
E-mamo dzieki za wyjasnienia - ja taka nie kumata czasami;-) :-) .

Wizyta sie udala - narazie profilaktycznie tylko dostalam jakies tam ziolowe leki na watrobe i mam pic hektolitry wody mineralnej niegazowanej. No i moze sie udac bez cholestazy (ale to zeby nie zapeszac cicho sza;-) :-) ). Bardzo Wam dziekuje za trzymanie kciukasow:elvis: .

Klaudio - oby tak dalej:-) - z miloscia meza, dzieciatka, niezapomnianych wrazen z wakacji (i nie tylko wrazen;-) ), szybko wybudowanej Wierzby no i zdrowka do tego wszystkiego. Buziaczki od gasieniczek:elvis:

Klaudia WSZYSTKIEGO NAJ W DNIU IMIENIN

Jakie złożyć Ci życzenia,
by były warte Twego Imienia?
Ty najlepiej znasz marzenia,
których wyglądasz spełnienia.

823qi9.jpg

ŻYCZY hanti z dzieciaczkami

Martuś jeśli chodzi o łuski cebuli,
to w tym roku jeszcze nie będziemy tak farbować jajek,
jak na razie wykorzystujemy koszulki,
by jajka były kolorowe.............ale miło wspominam
farbowanie cebulą jajek razem z mamą,
więc pewnie jak Otylka podrośnie to bedziemy tak robić

moja mama również farbowała jajka pszenicą,
znaczy jej zieloną częścią;-) :tak: :-)

martuska jakie łuski?:szok: do jaj wielkanocnych ? o co chodzi:-p

Luski, lupinki, obierki, roznie na to sie mowi;-) A farbowanie Kasiu to tak jak Hanti pisala. Zbiera sie ta brazowa czesc z cebuli przy obieraniu i potem gotuje w niej jajka. Im wiecej tych lusek tym brazowsze jajka, takie czasemw bordo wpadajace. Ja tak robie co roku, bo lewa jestm do pisanek, chcoc zrobilam niejedna w swoim zyciu. O pszenicy tez slyszalam, ale nigdy takiego zwyczaju nie bylo u nas w domu.

Tak wiec zbieraj Kasiu te luski a zobaczysz jakie beda jaja:-p

Edytko, Kasiu, Hanti, Martusiu, Aniu bardzo dziękuję za życzenia!!!!!!!!! Ale mi się cieplutko zrobiło :-)
Szczególne podziękowania dla Bronka :-D :-D :-D

Mój mężulek zrobił mi dzisiaj taki prezencik, że nie wrócił do domu na czas i musiałam prowadzić z lekcje z Maćkiem :baffled: :confused: :no: :dry:

Hello :)

Wpadam się tylko zameldować z wieczorka.

Klaudia - słodkie zyczenia imieninowe! Dużo miłości, radości i punktualności u mężusia ;-) :-)

No i zmykam
buźki :elvis:

reklama
Do góry