reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia wysyłam do Ciebie z życzeniami biedroneczkę
wszystkiego naj naj lepszego buziaki

2733dscn8946x1oq4.jpg

reklama
E-mamo dzieki za wyjasnienia - ja taka nie kumata czasami;-) :-) .

Wizyta sie udala - narazie profilaktycznie tylko dostalam jakies tam ziolowe leki na watrobe i mam pic hektolitry wody mineralnej niegazowanej. No i moze sie udac bez cholestazy (ale to zeby nie zapeszac cicho sza;-) :-) ). Bardzo Wam dziekuje za trzymanie kciukasow:elvis: .

Klaudio - oby tak dalej:-) - z miloscia meza, dzieciatka, niezapomnianych wrazen z wakacji (i nie tylko wrazen;-) ), szybko wybudowanej Wierzby no i zdrowka do tego wszystkiego. Buziaczki od gasieniczek:elvis:

Klaudia WSZYSTKIEGO NAJ W DNIU IMIENIN

Jakie złożyć Ci życzenia,
by były warte Twego Imienia?
Ty najlepiej znasz marzenia,
których wyglądasz spełnienia.

823qi9.jpg

ŻYCZY hanti z dzieciaczkami

Martuś jeśli chodzi o łuski cebuli,
to w tym roku jeszcze nie będziemy tak farbować jajek,
jak na razie wykorzystujemy koszulki,
by jajka były kolorowe.............ale miło wspominam
farbowanie cebulą jajek razem z mamą,
więc pewnie jak Otylka podrośnie to bedziemy tak robić

moja mama również farbowała jajka pszenicą,
znaczy jej zieloną częścią;-) :tak: :-)

martuska jakie łuski?:szok: do jaj wielkanocnych ? o co chodzi:-p

Luski, lupinki, obierki, roznie na to sie mowi;-) A farbowanie Kasiu to tak jak Hanti pisala. Zbiera sie ta brazowa czesc z cebuli przy obieraniu i potem gotuje w niej jajka. Im wiecej tych lusek tym brazowsze jajka, takie czasemw bordo wpadajace. Ja tak robie co roku, bo lewa jestm do pisanek, chcoc zrobilam niejedna w swoim zyciu. O pszenicy tez slyszalam, ale nigdy takiego zwyczaju nie bylo u nas w domu.

Tak wiec zbieraj Kasiu te luski a zobaczysz jakie beda jaja:-p

Edytko, Kasiu, Hanti, Martusiu, Aniu bardzo dziękuję za życzenia!!!!!!!!! Ale mi się cieplutko zrobiło :-)
Szczególne podziękowania dla Bronka :-D :-D :-D

Mój mężulek zrobił mi dzisiaj taki prezencik, że nie wrócił do domu na czas i musiałam prowadzić z lekcje z Maćkiem :baffled: :confused: :no: :dry:

Hello :)

Wpadam się tylko zameldować z wieczorka.

Klaudia - słodkie zyczenia imieninowe! Dużo miłości, radości i punktualności u mężusia ;-) :-)

No i zmykam
buźki :elvis:

reklama
Do góry