reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
wlanie,ze chyba nic nie kupie tylko na dodatkowe zabiegi przeznacze jak bedziemy w Ciechocinku(maja tam teraz dermatologie estetyczna i chcialabym usunac naczynka,zrobic zluszczanie kwasami owocowymi i wyrownac koloryt.Moze weszlabym do kapsuly...

Brzmi zachęcająco, chyba na Twoim miejscu też bym tak zrobiła, żeby wykorzystać odnowę biolgiczną na maksa :cool2:

taką mam aurę za oknem
img1559kt8.jpg

img1560eq4.jpg

:szok: :szok: :szok:

ja bede szczepic ale dopiero jak Kuba skonczy 2 lata (z wzgledu na duzą róznice w cenie) mysle ze przez te 4 m-ce nic się nie stanie.

Ja też :tak: :tak: :tak:

Mam full pracy, ale czasem podczytuję ;-)

Brazylia: dziecko ma tylko rok, a waży 25 kg

Lekarze brazylijscy nie mogą znaleźć wytłumaczenia dla niecodziennej wagi pewnego dziecka mającego zaledwie rok i trzy miesiące. Waży ono aż 25 kg.
Roczny Mateus Souza do Carmo Araujo rozpoczął w poniedziałek serię badań, która być może wyjaśni przyczyny, dla których waży on tyle, co 7-letnie dziecko. Według lekarzy chłopczyk "jest odżywiany normalnie".

Koordynator Oddziału Endokrynologii Pediatrycznej w szpitalu klinicznym miasta Salvador, Cresio Alves, twierdzi, że dziecko już wcześniej miało kłopoty z nadmierną wagą. W wieku trzech miesięcy ważyło niemal 10 kg.

2pqrepu.jpg

.........
źródło: Brazylia: dziecko ma tylko rok, a wa

:-):-):-)Kochana Klaudiusiu:-):-):-)

z okazji Imienin życzymy Ci razem z Juleczką wszystkiego najlepszego:tak:
dużo miłości i pociechy z Maciusia:tak:
samorealizacji i spełnienia marzeń:tak:
i
do zobaczenia na kolejnym spotkanku:tak:
:elvis::elvis::elvis:

@--}-----

Witakcie kobialki
Julia:tak: :tak: lubi wkłądać do nocnika zabawki a potem zalewać je herbatką z kubeczka :-D :-D :-D :-D a akcję z majteczkami będe musiała przeprowadzić, ajk będe na urlopie, bo naszej opiekunki wolę tym nie obarczać, juz i tak ma kupę roboty i to w tym stanie :sick: :sick: :sick: :sick: zastanawiam sie jednak, gdzie znajdę takie małe majteczki dla Julki :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Elen :-D :laugh2: a to Ci kuchareczka rosnie:-)
U nas juz mniej mikcji (sikan) na dzien, ale wciaz codziennie zaliczamy jakies mokre majtasy:baffled: No nic wcale nie liczylam, ze to potrwa 2 tyg :-p

Majtki kupiłam młodej w atlanticu, takie właśnie malutkie-słodziutkie hehe:-D, ale jeszcze premiera przed nami :-D

Oj ja wam moge wyslas slodkie, tanie majteczki dziewczece:tak: Kupialm ostatnio chrzesnicy Slawkowej. Alek dostal majteczki-slipeczki od mojego brata na roczek:-p nie sa tak slodkie jak dziewczece:baffled: Teraz musze mu dokupic, bo cztery pary to nam schodza w poltorej dnia czasem;-)

hej kcohaniutkie !!!!!!!

kurcze chcialam podczytac ale nici
tymi mi tu podszedl z atomowa w pieluszce :/ a mial zasypiac przy bajce................niebawem lece do dentysty

choroba u nas nadal atakuje :(
tymi charczy dalej (a ma antybiotyk choc co mnie i siostre bardzo wkur.... ze nasze fajne lekarki kiedy by sie nie poszlo to albo dziecku nic nie jest albo tak jak teraz uslyszalm przeziebienie lekkie no i spoko przeziebienie i antybiotyk laduje chciala zastrzyki dac ehh czasami ma sie wrazenie3 ze choroby nie potrafia sprecyzowac nazwac ehhh)

wlasnie siostra poleciala ze swoimi bo tez zaczeli kaszlec i gilac sie straszliwie

buzki !!!!!!!!!!!!!!!!

Kredzia buziaki odpedzaki. Niech odpedza wszelkie chorobska:elvis: :elvis: :elvis:

Moj zagipsowany maz powrocil - po JAsia jedziemy w srode - teraz to juz bardzo za moim skrzatem tesknie.

:laugh2: :-D :laugh2: :-D Ale mi sie to podoba:-D :laugh2:
Aniu jak tam u lekarza juz po? Oby cholestaza zapomniala o Tobie na dobre:tak:

A mój Maciuś własnie mi powiedział: "Mama kocham nad życie!".Od przyjazdu mu mówię, że go kocham nad życie, no i mam :-)

Ale kochany!!!!!!!!! :tak: :happy: Moj narazie mowi do mnie "Ocham cie"

Klaudus ja tez zycze wszystkiego najlepszego z okazji twego swieta!
Zdrowka, usmiechu na co dzien, samych mulych chwil z Lukaszem i Maciusiem no i niech wczasy w Grecji sie udaly
;-)

przeczytałam tylko ostatnią stronkę hanti pisała coś o szczepionkach

na pneumokoki zaszczepię małą jak tylko skończy 2 latka
a na ospę dodatkowo już zaszczepiłam jakieś 4 m-ce temu

tylko dlatego że u nas w rodzince częto wszyscy ciężko ją przechodzili i blizny do dzisiaj niektórym duże zostały

Ja ide robic krokiety z reszty farszu po pierogach ruskich, Klaudia :-) (Slawek przywiozl ser bialy i mialam debiu pierogow ruskich w U.K)

Losie spia, choc tego malego to musze chyba zabrac od Tatusia, bo potem nei bedzie chcial isc spac wieczorem. :baffled:

Tak z innej beki: Zaczelyscie juz zbierac luski z cebuli do farbowania jajek wielkanocnych?:confused:

Chce tu jeszcze zagladnac z wieczora.
Kurde caly czas wam w myslach zazdroszcze tego spotkania:dry:

reklama
martuska jakie łuski?:szok: do jaj wielkanocnych ? o co chodzi:-p

szkam życzeń dla Klaudi i zanlazłam coś takiego

Bukiet najwspanialszych życzeń:
uśmiechu i szczęścia,
radości każdego dnia
oraz wszelkiej pomyślności,
serdecznie życzy Bronek;-)

Do góry